Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Birmingham Central Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 2386 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 2386 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hongkong, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Sie 2017
9.7

The staff is incredibly friendly and helpful. The beds and rooms are very clean and comfy. Security is good as well. Will definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2017
4.9

I only stayed here for one night, but I found the staff not so friendly. The kitchen was very small and did not have much. The breakfast was not much either. There was only one shower per floor, therefore there was a queue in the morning. The locationi is not the best one if you arrive alone late in the evening, as it is quite remote and I did not feel completely safe there. It was okay for one night, but I would not want to stay any longer.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
10.0

Good price for good quality. Hostel was clean and the staff was very friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Domocn
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2017
8.9

I would really consider my options before staying here again due to the fact that I I received homophobic abuse from members of the public nearby and also witnessed a car burglary.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Sie 2017
6.9

Buena ubicacion , mal personal

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Sie 2017
8.3

Good hostel. Location is a bit dodgy. Not a party hostel, seemed to be a place where people stayed kinda long term.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2017
9.1

The rooms are quite basic but I slept well. I don't usually hang out in hostel common room areas but there was a really nice atmosphere here so I did. The showers were good as was the kitchen facilities. As hostel breakfasts go this was pretty good - they offered white and seeded bread for toast, lots of spreads and fresh fruit. The only con was it was noisy at night but with ear plugs I managed to sleep!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lip 2017
8.3

Good location, 1.5 blocks from the coach station. Great breakfast, with real fruits and many jams.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lip 2017
6.9

Good basic accommodation.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Lip 2017
8.9

Good atmosphere in the lobby and good experience overall. The only complaint I have is with the too thin mattresses/pillows

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.