Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Birmingham Central Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 2386 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 2386 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2017
9.7

Ottimo per passare qualche notte spendendo poco in un ambiente accogliente. Ho passato molto tempo nello spazio comune dotato di tavoli, sedie, divani, tv, musica. La colazione offerta è molto semplice ma le marmellate sono ottime! La cucina messa a disposizione è grande e comoda. Consiglio, peró, di lavare piatti e posate prima di usarli perché non tutti gli ospiti si preoccupano di lavarli bene!! Il personale è cordiale e allegro ed è molto attento alla pulizia, soprattutto di bagni e docce.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2017
9.4

why i rated security not so good because, one night i woke up watching someone, a guy climbing into the room from outside the building through the window, as i was in the Room( room 7 ) to be precise. That was really scaring and as a family man, i couldn't tell source experience to my wife and kids.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2017
7.1

Stayed multiple times here, but could be my last. I requested to see if I could be moved to a lower bunk as leaving early and was told can’t be done due to being fully booked. Woke up next day to find 3 empty beds. Also lack of shower if you leave early did not work.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Sie 2017
9.7

The staff is incredibly friendly and helpful. The beds and rooms are very clean and comfy. Security is good as well. Will definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2017
9.4

Wonderful nice atmosphere, nice staff and good location. Stayed only one night but was the best hostel on my trip.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2017
4.9

I only stayed here for one night, but I found the staff not so friendly. The kitchen was very small and did not have much. The breakfast was not much either. There was only one shower per floor, therefore there was a queue in the morning. The locationi is not the best one if you arrive alone late in the evening, as it is quite remote and I did not feel completely safe there. It was okay for one night, but I would not want to stay any longer.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
10.0

Good price for good quality. Hostel was clean and the staff was very friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Domocn
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2017
8.9

I would really consider my options before staying here again due to the fact that I I received homophobic abuse from members of the public nearby and also witnessed a car burglary.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Sie 2017
6.9

Buena ubicacion , mal personal

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Sie 2017
8.3

Good hostel. Location is a bit dodgy. Not a party hostel, seemed to be a place where people stayed kinda long term.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.