Hostelworld.com

Birka Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1,393 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1,393 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.2
Birka Hostel Located at Luntmakargatan 14, , Stockholm.
Birka Hostel
Sweden
Stockholm 111 37 Luntmakargatan 14
77% 1393
59.3369604 18.0638280
Birka Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Maj 2016
9.4

it is very nice hotel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
7.1

Ho passato una sola notte nella camerata da 14, la stanza era carina e le condizioni di pulizia erano buone, come buona è la posizione e accettabile è il prezzo. Quello di cui si sente davvero la mancanza sono i bagni: ho visto solamente due servizi e una doccia per piano, decisamente troppo poco! Lenzuola incluse, colazione no.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Maj 2016
7.4

위치는 시내 다니기 좋은 위치이고, 카드키 사용으로 보안 또한 좋음. 도미토리는14인실 사용, 단 공용 욕실과 화장실이 하나씩 있음. (사람들이 안 씻는지 사용시 문제는 없었음) 침대는 3층 침대였으나 천장이 높고 침대에서 앉는 것도 가능하고, 2층과 3층 침대별로 계단이 따로 되어 있어서 괜찮았음. 콘센트와 전구가 켜지지 않아 침대 교체 원한다고 하니 교체 바로 해줬으나,, 직원들의 웃음을 찾아볼수 없었음.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Maj 2016
5.7

Security is poor: no lockers in the room, had to carry my passport and everything expensive with me all the time. Location is okay, not far from the central station. Staff is pretty friendly, gives the key and answers the questions.. nothing more. Pretty often I had to wait for someone from reception. Social area is like a dining room.. people just eat and use laptops there. This place is not really clean, especially showers - some forms of life also live there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • majaromi
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
10.0

We love Birka! My husband and I rented a private room that was perfectly sized and had a surprisingly large private bathroom! Everything was very clean and organized, staff was available and helpful, and other residents were friendly (though admittedly we didn't interact much). We would 100% recommend anyone stay there. It's right by the Hotorsget stop on the T in Norrmalm and very accessible to everything in the city. We always felt safe coming and going. Thank you for the great stay, Birka!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2016
9.4

Good location near the center but hard to find without a proper map - of course! Friendly staff, very sociable atmosphere, cosy bedrooms and lovely kitchen space with free pasta! Would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Maj 2016
8.6

Great location, comfortable bed, nice staff, fantastic price. The reception has odd hours and it's not a great hostel for meeting other people, but the only major flaw, for me, is that there are only one bathroom and one shower for an entire floor. But the price and location are hard to beat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
7.4

El hostal tiene excelente localización, se encuentra a 5 minutos de la estación central. A mi parecer, podría estar más limpio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Kwi 2016
8.9

Birka hostel had a perfect location, i felt totally safe. (you need locks for lockers but theyre in the room). there was whole kitchen with free pasta so that was awesome. but overpriced- as everything is in stockholm. i would stay again...if i had money.. definitely recommend it tho!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
9.1

Comfy beds, tidy environment, friendly people on top of a great location (loved the Urban Deli right next door)! Recommended for one and for all!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.