Hostelworld.com

Birka Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 1,367 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 1,367 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.0
Birka Hostel Located at Luntmakargatan 14, , Stockholm.
Birka Hostel
Sweden
Stockholm 111 37 Luntmakargatan 14
76% 1367
59.3369604 18.0638280
Birka Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Kwi 2016
8.9

Birka hostel had a perfect location, i felt totally safe. (you need locks for lockers but theyre in the room). there was whole kitchen with free pasta so that was awesome. but overpriced- as everything is in stockholm. i would stay again...if i had money.. definitely recommend it tho!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
9.1

Comfy beds, tidy environment, friendly people on top of a great location (loved the Urban Deli right next door)! Recommended for one and for all!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Kwi 2016
8.0

El hostel esta bastante bien situado, es tranquilo y esta bastante limpio, aunque la recepcion cierra pronto y el personal no te ayuda mucho, aun asi son amables. Recomendable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2016
9.7

It is a well equipped hostel. It is very clean and the location is good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ermannofila3141
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
9 Kwi 2016
7.1

The hostel is located in a central position, where you can easily access the City Centre walking. The kitchen is poorly equipped and there's no real communal area where you can socialise and have a chat and a drink on sofas. Reception 10-21 sucks a bit... It's definitely a place with big margin for improvement. Breakfast not included.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
8.9

Great location, clean rooms, very helpful stuff. Although I was sleeping in mixed 8-person room with snoring guys, I will remember staying there wonderfully :P I truly recommend this hostel to everyone who looks for good quality staying.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
9.4

We stayed with 7 people and had a pretty cool stay. Great kitchen and common room area, clean bathrooms, basic but clean rooms. Can recommend for this or any smaller size of group. Love - Ole

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2016
6.9

I stayed in single room. Its very very small. Photos of the room is missing on the portal

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
5.7

El día que me quedé deje cargando mi celular al lado de mi cama y cuando me desperté estaba solo el cargador. Alguien del cuarto se robó mii celular y cuando le cometé al personal ellos dijeron que no podían hacer nada....

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
4.3

Las instalaciones y la ubicación estan muy bien, pero el servicio y el trato del personal dejan que desear.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.