Hostelworld.com

Billabong Backpackers Resort

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 427 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 427 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Lut 2017
7.4

Good place but depend of what do you search. Look like a spring break place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lut 2017
8.3

Its a great place to meet new people. They have really big rooms with own bathrooms and everything is kept pretty clean. It's located next to restaurants and clubs, just a 5 minutes bus ride from the CBD. The pool is very dirty and the WiFi doesn't work very well, but all in all I had a great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
1 Lut 2017
8.0

Renovierungsbedürftiges Hostel, ansonsten im Preisleistungsverhältnis OK. Gute Busverbindungen vor der Tür. Der Pool mit Palmen retten noch den positiven Eindruck im Internet 😎

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
5.4

Küche war fast zu jeder Zeit extrem schmutzig. Die Mitarbeiter waren unfreundlich und zudem war es eine komische Atmosphäre im gesamten Hostel. Würde nie wieder dort hin gehen!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
5.4

Une chambre pas nettoyée Et un personnel pas très attentif à nos demandes

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • falikou
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
6.6

Le personnel est sympa. Certains points sont à revoir comme un ascenseur pour ceux qui viennent avec des valises sa évitera de les porter. En ce qui concerne le rangement des affaires, juste un casier n'est pas suffisant. Le wifi ne fonctionne pas correctement surtout quand il y a beaucoup de monde. Beaucoup d'activité rte un tableau bien rempli pour les location de voiture ou la recherche de travail.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Lis 2016
5.7

Huge hostel, dated and not clean at all. WiFi didn't work very well either. Good place to meet people though, since there's literally hundreds of them.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
9.7

only thing that sucks is the WIFI

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
8.3

the location is great, But I paied 30 dollars por night is quite expensive, i raccomend to spend holiday there

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • EmmaJane89
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Lis 2016
3.7

Unfriendly staff, dirty linen and beds and cramped rooms.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, I'd really like to get some more info. on your negative experience. As you only stayed with us for one night I'm not sure what unfriendly experiences you could have had that resulted in such a bad review. I've had a look to see which staff members checked you in and out and they usually get really good feedback. I know as their manager that they give great service so I'd love to know if there was something in particular that happened to upset you. re. dirty linen, these are laundered daily before all check ins and left folded freshly on the end of the bed. As we don't have assigned beds do you think it's possible you mistakenly choose a bed that had been slept in?

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.