Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Billabong Backpackers Resort

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 438 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 438 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Mar 2017
8.0

Enjoyed my stay here. Easy to meet and talk to people. They have different things going on in the evenings that makes it a fun place to stay. Would definitely come back. Perth is such a great city. Was so sad to be leaving.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Mar 2017
10.0

It was a really great stay. Special shout out to Simon, who immensely helped me out in a moment of crisis.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2017
7.1

Not to bad

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Mar 2017
8.0

I love this place! I live a couple hours south of Perth and always chose to stay at Billabongs when I come to the city. Free parking, free breakfast, pool. Staff have always been very helpful. Met some awesome people too. Why would you stay in a hotel 😀

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Mar 2017
7.7

Cockroaches in the bathroom, and I am really scared of them. Only thing to critisize, but enough reason for me to Not go there again (As Long As you are braver than me, no worries !)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
22 Lut 2017
6.0

It's a party hostel. Everybody can walk in and out as they want, not really secured even at night. Bathrooms ( I stayed in 2 different rooms) are old and mostly kind of dirty ... not sure if the rooms are getting cleaned regularly. The free breakfast and the pool are great. I definitely won't come back...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2017
10.0

Such lovely place staff could not be more helpful an happy deep staying longer

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2017
7.4

Good place but depend of what do you search. Look like a spring break place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lut 2017
8.3

Its a great place to meet new people. They have really big rooms with own bathrooms and everything is kept pretty clean. It's located next to restaurants and clubs, just a 5 minutes bus ride from the CBD. The pool is very dirty and the WiFi doesn't work very well, but all in all I had a great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
1 Lut 2017
8.0

Renovierungsbedürftiges Hostel, ansonsten im Preisleistungsverhältnis OK. Gute Busverbindungen vor der Tür. Der Pool mit Palmen retten noch den positiven Eindruck im Internet 😎

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.