Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Big Yellow House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 127 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 127 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
Big Yellow House Located at Lokunje 1, Novalja, Pag Island, , Novalja.
Big Yellow House
Croatia
Novalja Lokunje 1, Novalja, Pag Island
95% 127
44.5525122 14.8844468
Big Yellow House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sie 2016
8.0

Cool place with a nice bar. Good, relaxed vibe, plenty of space to hang out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sie 2016
9.1

Really great people, especially Sean! Helpful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Cze 2016
9.4

Good place to stay if you're looking to party, but if not beware because it gets VERY loud - music blasting from the bar all day and into the early hours. Found it difficult to sleep on nights we didn't go out to Zrce. Very central, only a few minutes from the beach. Really good kitchen facilities and patio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2016
9.1

Nice views from the bedroom, friendly staff. Clean, really good atmosphere. They can provide towels if needed too. Shared the bathroom only with one more room. 1min walking from the 'party bus'. Only thing to mention, wifi is not so good...but who cares about wifi when you're on holidays after all? :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Maj 2016
9.1

Best window view ever! Spacy dorms, kitchen, garden, living room... It's next to the beach, restaurants, supermarkets and port. They lack shelves next to the bunk and personal light, but they are already working on that. I like that they ask me what can they do to improve the hostel, it's the first time that happened to me. The kitchen is really big and there's nothing missing there, you also have a bar just outside the living room. The recommend hostels in other cities that proved to be as nice

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
27 Maj 2016
10.0

Was only here for one night but could of easily stayed longer. Staff are great. Definitely stay here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
10.0

Beatiful Hostel with an amazing staff 😉

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
10.0

Loved my stay here. Friendly staff and amazing views of the ocean and sunset from the dorm room balconies. Also a big kitchen to prepare your own meals which is always a bonus!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.