Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Big Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 804 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 804 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.4
Big Hostel Located at 212 Elizabeth St, Surry Hills, Sydney.
Big Hostel
Australia
Sydney New South Wales 2010 212 Elizabeth St, Surry Hills
85% 804
-33.8802495 151.2091040
Big Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Wrz 2016
8.0

Ik sliep in een private room voor 1 nacht. Het was er schoon, behulpzaam personeel en een goede locatie! Wel voelde je de veren door het matras heen en is de keuken niet groot genoeg voor alle mensen die in het hostel zitten. Gratis koffie en thee is nice en het WiFi werkt goed. Gezellige openbare ruimte.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Wrz 2016
9.7

Hostel was very clean and had hot showers. Provided linen but had to put it on the bed yourself. The dorm room was very large and had very spacious lockers. The staff was really nice and friendly. The free breakfast in the morning was a nice touch!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
5.4

Bäder und Toiletten sind dreckig. Teures Hostel!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
10.0

Excelente experiencia en este hostel! El desayuno mas que suficiente, excelente ubicación, limpio, el staff es genial y muy amables! Mi única critica sería que hay solo 2 o 3 enchufe por pieza y las piezas se comparten entre 6 u mas personas a veces y se dificulta a la hora de cargar los aparatos electrónicos que puedas tener. Pero en general es un excelente hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
8.6

two sugestions: It would be nice to have some sought of shelf in the bathroom and shower to put your toiletries on. Bonus, breakfast is included, great, however, the cereals need a container for the scoops, rather than them being dropped backed into the cereal containers along with whatever is on the persons hands. It reminds me of the study of the peanuts put on the bar for eveyone to nibble on. When studied the container with the remaining peanuts had ~8 different peoples urine on them.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
9.1

トータルでは良かったですが、部屋がちょっと臭かったかな…。 まぁでもさほど気にならないレベルです。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
6 Wrz 2016
7.4

A bit run down but basically ok.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
8.3

솔직히 기대안했는데 사람당 캐비넷 2개이용할수있고 깨끗하고 또 10시이후엔 통화도불가해서 시끄럽지도 않고 좋았습니다. 가성비 굳

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lip 2016
9.7

Big Hostel is conviently loacted next to Central Station. The Hostel is very professionaly managed with useful rules that ensure a great atmosphere without creating piles of dirty dishes. I found a well filled free food box, free suncreen and toothpaste which was awesome. Kitchen and common area are well equipped and kept clean. So were the bathroom and showers. My 8-bed dorm was was clean and quiet except for one person snoring like hell :D. Definetely recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2016
9.7

I was living in a dorm for 8 girls and it was really great! The hostel is a good place to sleep well and to visit easily Sydney. 1 minute walk from the Central station which is really great! Free breakfast is good!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.