Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Big Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 922 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 922 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Maj 2017
8.6

Very good hostel for the price, clean and very good located in the center of Sydney!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
23 Maj 2017
8.0

Good Location & friendly staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • vikram1994g
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
23 Maj 2017
9.7

Great hostel overall, very friendly staff, could have had a larger variety for breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2017
5.7

I was there for 3 nights, paid $35 each. The 1st night, a girl came back late, lit up the light though people were asleep. The next day, she came back around 2am and started drunkenly chatting with a friend OUT LOUD. We had to repeatedly ask them to be quiet and they couldn't care less. We complained, and a very nice lady at the entrance moved us to another room and promised to have a chat with them. We later discovered than that that one girl works there... so yeah. Also dirty bathroom/linen.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Maj 2017
8.3

Great hostel, lovely staff. Clean and friendly place with free breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
7.7

Todo siempre limpio, cocina y baños pero las habitaciones faltaba una mejor limpeza parte del comerdor siempre sucias La parte del internet a ratos no funciona Algunas de las chicas que viven y trabajan en el hostal eran bastante desagradables a mi en lo personal me toco compartir habitación con dos el desorden es adaptable pero cochinas ya es otra cosa, la habitación sempre con olor a comida podian acumular hasta 3 platos por día y no tenían ningún respeto por las qe dormiamos ruido hasta tarde

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
9.1

Book through the hostel if you're staying for a while as you can get it cheaper 😊 had a great stay, made some good friends and the staff are wonderful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Maj 2017
4.6

Would be better served as a youth Hostel. Did not like the atmosphere. Our room door could not be closed, poor security. Expensive for what it is.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Kwi 2017
10.0

The workers were very nice and helpful. So easy to travel anywhere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2017
8.3

Staff are friendly and helpful with the fact I've injured my ankle, gave me a room that I can get to just using the lift. Kitchen is clean, with fridges & shelves to store things, there's also a "free food" box which you can use to make meals. There's lots of longterm people so it's not very sociable but that's not necessarily a bad thing. Might be slightly more expensive than others but you definitely can tell they take care of the place. Also a good location, quick walk to central station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.