Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Big Fish Las Palmas Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 473 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 473 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
Big Fish Las Palmas Hostel Located at Sargento Llagas 34, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria.
Big Fish Las Palmas Hostel
Spain
Gran Canaria Las Palmas 35007 Sargento Llagas 34, Las Palmas de Gran Canaria
85% 473
28.1404942 -15.4353914
Big Fish Las Palmas Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Sty 2017
7.4

Great location close to beach and town. Good for short-term stay. Just not enough restrooms though

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Sty 2017
10.0

Tolles freundliches Hostel bequeme Betten und etwas los

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2017
7.4

I stayed in a very small private room on the top floor of the hostel which was really a terrace and laundry area. The room was about 4 sq m with a double bed filling the entire space. The main problem is that there are only two bathrooms for 20+ guests as far as I can tell and at busy times this means waiting in line, separate toilets would help relieve the situation. The staff were very helpful and friendly although some of the guests left a bit to be desired by talking about drugs

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sty 2017
9.1

good hostel. easy to meet people, right at the beach. free beach and bath towels was a big plus. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lucaconti
  • Włochy, dwójka, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
7 Sty 2017
3.7

Musica, urla e confusione fio alle 3 di notte....terribile

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Sty 2017
8.0

well done hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
10.0

The Big Fish is a fantastic hostel with a friendly staff and lively energy. It is right next to the ocean and in walking distance of great restaurants, bars and night clubs. Would definitely reccomend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2016
8.0

Struttura centrale, andrebbe in po rinnovata comunque accogliente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
9.1

We had a really good time there with lots of nice people and staff members. The rooftop is fantastic!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
26 Gru 2016
7.1

Two bathrooms in the whole hostel. Bathroom gets cleaned in the mornings so there is always a queue. Not fun if you want to go to the toilet. Recommend getting a dorm with a toilet if you do book. Relaxed vibe if you want to party don't book here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.