Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Big Fish Las Palmas Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
10.0

Perfect ! ;) -Joao Simoes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2017
6.9

War ok. Staff sehr freundlich. Sauberkeit war nicht gut.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Lip 2017
10.0

Very friendly. Fantastic place to stay. Stu Manchester 1 love

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2017
9.1

Un placer alojarnos aquí. Todo estaba cerca,tanto la playa(1min) como los bancos,supermercados,zonas para salir de fiesta y la estación de bus(5mins). Staff,increíble. Nos aconsejaron tanto para salir de noche como para hacer excursiones. El hostel no es muy grande pero es acogedor. Nos hemos sentido como en casa. Tiene una terraza en el ático fantástica,y una pequeña en la recepción que también da vistas a la playa. Fede,el nuevo encargado,es un genial. También se hacen muchas actividades.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • aderynlangham
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Cze 2017
4.6

Great location but the staff were useless ! They all lived there and couldn't help with any suggestions of things to do and when I asked to go on a tour they couldn't help me because I needed more people ... I asked 4 of the different staff members and none could help or suggest anything... loads of smokers too

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Cze 2017
9.4

Nothing special but nothing wrong either. Nice staff close to the beach .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
10.0

Fantastic location, friendly staff and great value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
7.1

The location was great, right beside the beach and a lot of good restaurant. The hostel was able to accommodate us when we arrived earlier than the check in time but it felt like they.rushed to clean the room and it was kind of gross. Employees are fine but not too excited or helpful like you would expect from a hostel. They actually all stay at the hostel. There is only one bathroom per floor and everytime you are in, someone tries to open the door which is kind of annoying. Rooms are humid/wet

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • guanaelitdeolindo6013
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
9.7

I went there for a week and alone. I had wonderful moments there :) All the staff is really cool, from volunteers until managers. I liked the way they work and the concept of a real hostel, I would highly recommend a stay there! To make it even better: Las Canteras beach is less than 2min from the hostel! A big hug to the best volunteers in the world: Aga, Andráas, Federico, Esteban, Andy, and Lea!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
9.7

I went there one week with my girlfriend and we had wonderful times there. The staff is really cool, and you'll have one road to cross to go to the beach. I recommend it. The only problem is that you can't pay by credit card.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.