Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Big Blue Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 488 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 488 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Kwi 2017
8.9

Gute Lage für Ausflüge nach überall! Nebenan direkt n wooly. Ansonsten nette Mitarbeiter, kleines Frühstück und viel Platz zum kochen in der Kueche. Es ist etwas hellhörig dort, Toiletten und duschen hört man stark. Obwohl wir in nem 8er Zimmer waren hatten wir super viel Platz und Schränke zum abschließen mit ebenfalls genug stauraum.:-) Nachtruhe wird eingehalten und man kann ganz gut schlafen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
7 Kwi 2017
8.0

Top locatie! Net buiten downtown! Goede busconnecties en alsnog veel op loop afstand. Prima gratis ontbijt voor deze prijs!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
5.4

Shared bedroom was very noisy, somehow heard noise from the television downstairs as if it was in the room. Also, in the shower there were some soaked mats on the floor all the time, really gross to step in. Door to the shared bedroom was constantly open.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Mar 2017
8.6

Sehr freundliche und hilfsbereite Mitarbeiter, Gemeinschaftsräume wurden z.T. Mehrmals täglich geputzt, Frühstück beinhaltet Toast, Müsli (Milch/Joghurt), kaffee u. Tee. Wir waren die meiste Zeit unterwegs und können so das Hostelleben nicht direkt beurteilen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2017
9.7

Estuve 4 noches y la verdad que me encantó. El personal del Hostel muy dispuesto a ayudar, el desayuno muy rico, te y café a disposición todo el tiempo, lindo ambiente y sobretodo una excelente ubicación. El hostel está muy cerca de Waterfront, de un supermercado, de varios bares y restaurantes y de un lavadero. Todo muy lindo! Gracias por hacer mi estadía muy placentera!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
5.4

no atmosphere at all. Reception staff weren't friendly or inviting.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Shaunwraith
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Sty 2017
7.1

Big Blue is very close to the V&A and have a few restaurants and a woolworths within a minutes walk from them. They have free wifi and computers for which helps. a bar and a pool which is convenient for lazy days. The showers / toilets however need renovating. Not the most clean or comfortable ones at all, Security during the day is not an issue but i did have one night where there were people in the building walking around that doesn't stay there and there was mass confusion around this.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Sty 2017
10.0

Daniel is the man

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Gru 2016
5.1

I felt safe in the room (all girls). Didn't hang out around the hostel. It's very old and in need of renovations. It's not cheap enough for the lack of quality. The place looks battered. But the dorms look ok. Beds not comfy. Pillows not comfy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
29 Gru 2016
8.3

nice clean hostel with a great location close to the waterfront and the long street. The stuff in the Hostel wasn´'t really helpful so you have to plan and book everything yourself.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.