Hostelworld.com

Big Blue Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.6
Big Blue Backpackers Located at 7 Vesperdene Road, Green Point CT 8001, Cape Town.
Big Blue Backpackers
South Africa
Cape Town 7 Vesperdene Road, Green Point CT 8001
86% 433
-33.9101438 18.4115409
Big Blue Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
8.6

Great time,great place, stayed there three times and wouldn't hesitate to recommend this backpackers to anyone who is going to Cape Town, The only problem with giving good reviews is it might be full the next time that i would like to visit, please keep up the good work. Alf and Bala from Turkey

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Mar 2016
6.9

It seems that this place may have been a lot nicer in the past, and since then things have somehow gone south a little bit.. It's kind of all over the shop, staff included. Strange atmosphere. Breakfast is cheapest possible stuff.. Internet was as good as no internet at all, since they only allow a handful of people to connect the network at times, so you might have to wait up to half an hour, and even then it disconnects constantly. There are much better places out there..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • angelaochse6994
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Mar 2016
8.3

Typical backpacker vibes. Stayed in twin room - very clean and comfy thanks

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ayandadladla7930
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2016
9.4

I enjoyed my stay, very nice and located well close to everything that you can imagine and definitely i am coming again. Thanks

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
9 Sty 2016
8.9

Pretty good place based on location. Atmosphere was a bit strange. People just really keep to themselves. Staff was nice and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Gru 2015
8.6

Great hostel with good vibes and good facilities. Little bit noisy from the street as well as from inside. But never annoying. Showers are hot and breakfast is basic but good. Absolutely value for money Anne would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Gru 2015
8.9

Good location, friendly staff,big kitchen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Gru 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Za trzecim razem duże blue.immer znowu dobrze.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Gru 2015
10.0

Amazing Location, Lovely and helpful staffs, Clean and save. Good Vibe! Definitely stay there again. Highly recommend this Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lis 2015
10.0

Amazing kitchen to use, and amazing location. Love the staff and the cat was a plus ;) We stayed for two weeks here after extending a few times. Love Big Blue!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.