Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Big Apple Hostel

  • Akbiyik Caddesi Bayramfirin Sok no:12, Sultanahmet, Stambuł, Turcja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 1653 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 1653 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jaymeperez17
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2017
10.0

Increíble, todo perfecto, de verdad. El recepcionista me ofreció hasta ballantines jeje

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
9.4

Service was great with additional antiscam info. Kitchen and terrace were very handy. Breakfast was sufficent enough. I Can hardly find anything negative about my visit here :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Ats93
  • Egipt, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Lut 2017
10.0

Amazing place and staff, Aslan was really helpful! Gave us many tips. The breakfast was good from 8:00 to 10:30 I recommend this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
10.0

This is a great little hostel over all. Great location only maybe 10min walk to the main attractions of the old city of Istanbul such as the Blue Mosque, to St.Sophia, Topkapi palace, Archeological museum and Basilica Cistern. From there you can walk to all the bazars for shopping and many choices of restaurants and cafes as well a tram station. Facility is in great conditions. The staff is fantastic if you need anything they will assist you in getting what you need making your visit worry free.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Lut 2017
8.6

Ich habe eine Nacht hier verbracht. War Tiptop. Würde ich weiterempfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lut 2017
10.0

En başta "güler yüzlü hizmet", güvenli hostel, konumu mükemmel fiyat performans olarak en iyisi, herkese tavsiye ederim.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
10.0

Çok güzel temiz bir hostel temizliğe önem veriliyor 24 saat sıcak su ve sabahları terasta deniz manzaralı kahvaltı sultanahmette merkezi konumda heryere çok yakın ben çok memnun kaldım herkese de tavsiye ederim. Dan ve aslana da çok teşekkür ederim ilgili oldukları için.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Lut 2017
10.0

Just little about me, I'm a person which feel in any part of world at home, at least I'm trying. In the Big Apple I don't need to try. The personal is nice and hospitable like friends. In a small budget prices I got what I want even more, free breakfasts, but I'm sleepy guy and always missed them :)) Beds with a curtain is great :) Also it's about location, at night there is silent here. If you are a sensitive sleep person take earplugs with you. I took one with but I didn't need them.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Lut 2017
10.0

The staff is really nice and kind! The location is also very convenient. I will come back here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
2 Lut 2017
9.7

Excelente atención de Daniel en el front desk y en general muy buena tambien de todo el personal que labora. La mejor ubicación dentro del sector historico de Sultanahmed. Recomendado total.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.