Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Big Apple Hostel

  • Akbiyik Caddesi Bayramfirin Sok no:12, Sultanahmet, Stambuł, Turcja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1,527 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1,527 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.4
Big Apple Hostel Located at Akbiyik Caddesi Bayramfirin Sok no:12, Sultanahmet, Istanbul.
Big Apple Hostel
Turkey
Istanbul 34122 Akbiyik Caddesi Bayramfirin Sok no:12, Sultanahmet
94% 1527
41.0052610 28.9812970
Big Apple Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
10.0

All my fears were gone before coming your hotel because of this hotel and the great staff thank youto everyone for everthing. İstanbul not a bad place that people talk about.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
10.0

I arrived two weeks after the attempted coup in Turkey. The hostel was empty due to all the cancellations. Istanbul is an amazing city and I felt safe at all times. Uğur was very attentive and made sure I knew where I was going and gave me several tips on what to do. Hope things get back to normal in Istanbul and dont be affraid of going, life is back to normal in the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Mongolia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Lip 2016
10.0

It's a shame everyone else cancelled because of uncertainty of Istanbul safety!! I had a great time and would recommend this hostel!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Cze 2016
9.7

I really enjoyed the Big Apple Hostel. The best part was the location- walking distance from everywhere. The hostel was quite empty (a long with the rest of Turkey!) so the atmosphere was okay. However, you can do a pub crawl which was really really fun. I really recommend this hostel and wouldn't stay anywhere else!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
10.0

If I come back Istanbul I will definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
10.0

Excellent location, quiet, a lovely room, with an on suite shower and fresh towels.Turkish style buffet breakfast as well as bread if you want it with many kind of olives.definitely I will stay big apple again ..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Maj 2016
9.4

Big Apple Hostel is in a great location. A two minute walk to the Blue Mosque and Hagia Sofia in a very lively and clean part of town. There are a ton of places to eat near the hostel and it is probably the best location in the city. The hostel itself was very nice. It was clean and the staff was very friendly and helpful. My only complaint was that my shower was only cold water and the stream was very weak. So I had to shower in the bathroom in the hall that didn't lock.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
3 Mar 2016
9.4

La ubicación es central, a pasos de la mesquita azul y de todo lo más típico que quieres conocer. Es un lugar tranquilo, las camas son cómodas, el desayuno era abundante (pero muy Mediterráneo). La limpieza era regular, no limpiaron el baño mientras estuvimos. El personal es fantástico, fue lo mejor de nuestra estancia, te ayudan en todo y tienen una paciencia única!, tuvimos un problema con nuestros boarding pass y el chico del día nos soluciono todo, excelente gestión!! Volvería allá sin dudar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.