Hostelworld.com

Biergarten Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,339 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,339 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
Biergarten Hostel Located at Av. Getulio Vargas 161, Vila do Abraao, Ilha Grande-RJ, Ilha Grande.
Biergarten Hostel
Brazil
Ilha Grande Rio de Janeiro 23968000 Av. Getulio Vargas 161, Vila do Abraao, Ilha Grande-RJ
89% 1339
-23.1415833 -44.1685580
Biergarten Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Cze 2016
9.4

The hostel in fact is the most green friendly I've come across so far. Great Location, great staff, friendly atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2016
8.9

Nice staff, nice rooms but you cant lock the doors to the rooms

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Cze 2016
8.3

The location is very good, very close to the port. The bedroom was not big, but was clean, with places to put luggage and air condicioner. The only problem was that they had no clean tower on the first day, luckly we had our own. The breakfast was simple, but enough for us. They had bread, butter, jam, cheese, cakes (not so good), coffee, chocolate, tea and cookies. The bathroom was nice, but could be better. The toilet was a very small place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
16 Cze 2016
8.9

Great! First night it had a wi-fi problem, but this is normal in ilha grande It's clean, well-organized and good atmosphere!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2016
9.7

European level of service. Very good breakfast. In 3beds room not dorm stile beds. It was the best hostel I stayed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Maj 2016
8.3

Nice hostel helpful staff very clean but no WiFi in rooms for the whole stay and only one "hot shower" which wasn't very hot and the men's bathroom light wasn't working which no one seemed bothered about fixing. So in summary good hostel awful facilities. Probably stay somewhere else if I went back unless these issues had been fixed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 37 Recenzje
23 Maj 2016
8.0

Good hostel, close to the pier, supermarkets, restaurants. Two kitchens (restaurants are VERY expensive on Ilha Grande), wifi worked everywhere 90% of the time, the downtime was an island problem, not a hostel problem. Cool place to chill for a few days. The "drying area" for clothes could use some sunlight or ventilation, nothing really dries there, it is just a place to leave smelly hiking boots!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
9.4

It was a very nice hostel!! We had a great time there! Nice breakfast, comfortable beds, great staff. The only thing was that when we went it was very cold and unfortunetly they don't have full walls, so the cold air came from everywhere even the bathroom had spaces on the wall that made the wind come in I believe we weren't very lucky with the weather. and it doesn't happend when it is hot. It is very well located close to everything. I recomend it with good weather

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Maj 2016
9.4

Beautiful hostel very close to the bus station and a short walk in to town. Great breakfast and kitchen area. Would definitely recommend this hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
10.0

Ambiente super agradável, funcionários gentis e atenciosos, gostei muito.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.