Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Biergarten Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1723 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1723 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2017
10.0

Estive hospedado por 5 dia no Biergarten, fui muito bem recepcionado pelo Pablo e pela Camila que estiveram na recepção, recebi excelentes indicações de trilhas e passeios, a noite o Martin, que fica no bar, também conhece muito bem a Ilha e foi durante toda a viagem muito atencioso. A localização é excelente assim como a estrutura que tem mobiliários novos e bem conservados. Recomendo a hospedagem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2017
9.7

Super chilled hostel, close to the pier and plenty of restaurants and beaches. Hostel is really nice but not much going on at night, which is probably pretty common at all other hostels on the island.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • scoyle123
  • Irlandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Wrz 2017
8.9

Clean hostel with a good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2017
9.7

Amazing sleeping beds were highly comfortable and sheets very clean and perfumed Hostel is very clean and well equipped rooms are being cleaned perfectly every day and breakfast are as well very good Plus very well equipped kitchen where you can cook your dinners We had to prolong our stay as we were feeling sooo good 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Wrz 2017
7.1

Clean rooms Great location Decent breakfast Helpful staff Good value for money :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2017
9.1

Mit viel Liebe eingerichtet, top Frühstück, gute Ausstattung, alles wunderbar :))

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • miss_ruthellen3860
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Wrz 2017
9.4

Really lovely chilled hostel with great open air space to socialise. Multiple kitchens to cook in plus a good free breakfast. Helpful and friendly staff. Really close to the main streets on the island. Thanks for a good stay! Recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Wrz 2017
10.0

Sin dudas increíble, todo bárbaro la gente buena onda. Un lugar sumamente recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Wrz 2017
8.0

Booked a private room. Room was basic and clean with lockers. Short walk to the beach with laundry facilities next door. Good communal area but it was quiet when we visited. Breakfast was decent.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Sie 2017
10.0

great vibrant hostel , friendly staff , fantastic private rooms

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×