Hostelworld.com

Biergarten Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1547 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1547 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
8.9

El hostal tiene muy buen ambiente. Pablo, el argentino de la recepción, fue bastante atento y amable con todo lo que uno necesita para estar bien en la isla. Lo único son los baños de abajo. Requieren más atención de limpieza. El resto. Agradecido por la estadía y buena atención.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
7.7

O hostel nos decepcionou bastante quando chegamos no local. Nosso check in estava marcado para 12h e só conseguimos ter acesso ao quarto 15h da tarde. Quanto as instalações, é um ambiente agradável, porém o ar condicionado parece que nunca foi limpo, estava mofado, caiu até uma larva de dentro dele. Quem tiver alergia como eu, prepare o antialérgico! A funcionária Paula é mt gente boa é o bar do hostel é um desânimo só. Localização ótima! No geral a estadia foi boa!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lut 2017
8.9

My stay in this hostel was very good. The beds are comfortable, the location is perfect, the atmosphere is really good. There arent enough kitchen utensils which is really not good for kitchen. The breakfast is really good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
8 Lut 2017
7.7

Like most of the hostels on the island it's a little bit pricey and it felt more like a hotel. Some of the staff was not that helpful other were. After all we enjoyed our stay there. Breakfast and A/c in our double room was super!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Lut 2017
9.7

It was pretty nice! The staffs are really friendly and everybody hosted there were too! I was travelling alone and I definitely recommend the place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Lut 2017
9.4

Really good hostel, good atmosphere and is cleaned from top to bottom daily. Worth the extra few quid. Location is easy to reach from the front and has loads of restaurants nearby, although we mainly cooked, the kitchen is well equipped. Only drawbacks were dodgy wifi (don't think the island as a whole has great service) and the common areas could do with a few more lounging chairs and a fan.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lut 2017
9.7

Ótimo local para viajantes que querem boa localização, limpeza e tranquilidade. Perto dos bares e restaurantes principais da Vila do Abraão. Funcionários sempre cordiais e prontos para ajudar os turistas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
9.4

Cleanest hostel I've stayed in. Great staff. Great food from restaurant at front

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sty 2017
9.7

Um dos melhores hostels que eu já fiquei! Bons quartos, com camas confortáveis e Lockers que cabem mochilas cargueiras e fecham com chaves individuais. Limpeza, café da manhã e estrutura boas. Vale a pena!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
4.0

The staff made me pay for an additional night even though I checked out early with 4 days notice. They actually rented my room to someone else even though I was paying for it. The room had no lock on the door, the wifi was awful and the power was constantly down. There was no atmosphere at the bar, everyone drinks elsewhere. Would not recommend, stay at Che Legarto on the water.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.