Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Biergarten Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • larmjunior
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lut 2017
10.0

Desde a chegada com a Paula e o Pablo, fui sempre muito bem atendido às minhas necessidades. AC à noite foi fundamental! Parabéns pelo trabalho.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Lut 2017
9.7

Excelente hostel, muy recomendable. El wifi a veces falla el resto excelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
10.0

Excelente hostal, me hospede en una de las piezas privadas, muy acogedora y limpia. El personal muy buena onda, se nota que es una de las mejores o la mejor hostal para jovenes de la isla. El restorant (a peso) que se encuentra en el primer piso es el mejor lugar para comer, rico y saludable, ademas de buen precio. Muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
8.9

El hostal tiene muy buen ambiente. Pablo, el argentino de la recepción, fue bastante atento y amable con todo lo que uno necesita para estar bien en la isla. Lo único son los baños de abajo. Requieren más atención de limpieza. El resto. Agradecido por la estadía y buena atención.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
8.0

-The two shower in our private bathroom had very little water coming out, although we found a good shared one outside of the room -The mortadela could be replaced by presunto, but overall good breakfest -Suggestion: bigger mirror on the room -Friendly staff at the reception, however the ladies of the breakfest were not very nice when we asked if we could have breakfest 10 minutes before 8am in of of the days because of the tour Overall good cost benefit hostel, really wel located.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
10.0

Biergarten Hostel é excelente, agradável e com um atendimento personalizado. Eu recomendo a todos! Boa Sorte a Todos! Biergarten Hostel is an excellent place, agradable and with a good attendance. Recommend it! Good Luck for all!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rosewhelan6082
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Lut 2017
8.3

We stayed here for 4 nights in an 8 bed dorm. A nice hotel with chilled mix of guests from all over. Decent breakfast of rolls, fruit and cake. Main issue for us was that the WiFi simply did not work. Our bed was also broken and the lamps on our two beds didn't work, but I think this was just because the staff wasn't told previously. Overall an enjoyable stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
7.7

O hostel nos decepcionou bastante quando chegamos no local. Nosso check in estava marcado para 12h e só conseguimos ter acesso ao quarto 15h da tarde. Quanto as instalações, é um ambiente agradável, porém o ar condicionado parece que nunca foi limpo, estava mofado, caiu até uma larva de dentro dele. Quem tiver alergia como eu, prepare o antialérgico! A funcionária Paula é mt gente boa é o bar do hostel é um desânimo só. Localização ótima! No geral a estadia foi boa!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lut 2017
8.9

My stay in this hostel was very good. The beds are comfortable, the location is perfect, the atmosphere is really good. There arent enough kitchen utensils which is really not good for kitchen. The breakfast is really good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
8 Lut 2017
7.7

Like most of the hostels on the island it's a little bit pricey and it felt more like a hotel. Some of the staff was not that helpful other were. After all we enjoyed our stay there. Breakfast and A/c in our double room was super!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.