Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Biergarten Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1592 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1592 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2017
10.0

Melhor hostel de ilha grande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pullallino29324
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
15 Mar 2017
8.3

Destaco a Paula en recepción de la tarde, para quedarse bien.cerca de todo.Cuenta con lo que un viajero busca como hostel...cocina desayuno...área para colgar la ropa...Excelente...Lo negativo de este lugar el turno de noche no controla los excesivos ruidos ...no olvidar que es un lugar para DORMIR...y esto se debe al INGRESO Y CONSUMO DE ALCOHOL de muchos pasajeros en las áreas del hostel que son recreativas pero debiesen ser fiscalizadas ya que hubo gritos hasta altas horas de la noche.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Mar 2017
10.0

Un gran lugar. El personal siempre dispuesto a ayudar. Muy buena ubicación y gran ambiente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
8.0

Muy buena atención y ubicación. Desayuno completo y rico. Buena atmósfera!! Recomendable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Mar 2017
9.1

Best hostel in Ilha Grande! People there are amazing! Crew is really nice and helpful and the place is so neat. They wash everything multiple times a day. Furthermore, there is a nice atmosphere and a nice garden to chill in. Would definitely come back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
10.0

Excelete!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2017
8.0

Aceptable hostel. Desayuno demasiado basico por no decir pobre. El resto sin problema, todo perfecto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Mar 2017
7.7

Nice place to stay in a great location in abraao. Unfortunately it stormed whilst we were there so we grew a bit bored and the WiFi wasn't a perfect connection, but I can imagine it being perfect otherwise.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Mar 2017
9.1

This hostel is in a great location and has an awesome vibe. >5 min walk to the ferry and loads of restaurants and bars around. There's a bar in the front of the hostel but the music stops at 11 so it's not noises at night. Our 8 person dorm was huge (relatively speaking) and kept clean. Aircon was key with the heat. Would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Mar 2017
6.6

I had high expectations of this hostel after reading good reviews. Overall average hostel. Lack of common areas made meeting people / atmosphere poor. Clean rooms. Air conditioning is only turned on at night so it's like a sauna during the day. Staff could be friendlier. Breakfast was the saving grace.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.