Hostelworld.com

Biergarten Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,320 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,320 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
Biergarten Hostel Located at Av. Getulio Vargas 161, Vila do Abraao, Ilha Grande-RJ, Ilha Grande.
Biergarten Hostel
Brazil
Ilha Grande Rio de Janeiro 23968000 Av. Getulio Vargas 161, Vila do Abraao, Ilha Grande-RJ
89% 1320
-23.1415833 -44.1685580
Biergarten Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
10.0

Ambiente super agradável, funcionários gentis e atenciosos, gostei muito.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
10.0

Very Good Hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
10.0

Great !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
9.7

Really friendly owners and a great place to stay on Ilha Grande, great breakfast and good facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Kwi 2016
8.6

Excelente ubicación, los baños chicos, asi como también los espacios comunes, pro la atención es impecable, el ambiente cómodo. Lo volvería a elegir sin duda.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Kwi 2016
8.0

Todo ha salido muy bien!!! Personas muy atentas, buen desayuno y muy importante tener un restaurant !!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Kwi 2016
8.9

Great hostel. Good location. Nice staff. I would recommend. I think they could improve "atmosphere". Also I think the breakfast could be better. Besides that I think it was really great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

Fez toda diferença ter se hospedado no Biergarten. Serviço excelente, disponibilidade de recursos (banheiro, toalhas limpas, etc), atenção da equipe, hóspedes interativos, café da manhã muito bom para um hostel, confortável, tranquilo e preço muito justo. Parabéns Vitor pelo excelente trabalho e estabelecimento. Certeza que estarei ai novamente em breve para ver o resto das praias que não deu tempo. Abraço, Bruno Marinho.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

Very good Hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2016
8.9

great location, friendly staff. Rooms really clean and bed was so comfortable! best sleep I've had in awhile :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.