Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Biergarten Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,472 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,472 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
Biergarten Hostel Located at Av. Getulio Vargas 161, Vila do Abraao, Ilha Grande-RJ, Ilha Grande.
Biergarten Hostel
Brazil
Ilha Grande Rio de Janeiro 23968000 Av. Getulio Vargas 161, Vila do Abraao, Ilha Grande-RJ
90% 1472
-23.1415833 -44.1685580
Biergarten Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2016
8.9

Nettes Hostel mit hilfsbereiten Mitarbeitern. Frühstück ist gut und Hostel ist sehr sauber.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Gru 2016
9.4

Good location! The Staff was really helpfull to organise the activités on the island. Really good restaurant!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Gru 2016
10.0

Great social hostel with everything you need. I would definitely stay here again. I recommend the kilo restaurant attached the food there is delicious!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lis 2016
6.6

A notre arrivé la chambre n'était pas nettoyée ni préparée . Sinon un beau cadre , c'est sympa . Si vs ne faites pas la fête achetez des boules quies.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
28 Lis 2016
10.0

Great hostel in a great location, only 5 min from the pier. Great atmosphere but there are quiet hours after 11PM and there aren't many bars open after midnight. Lots of great tours available from the hostel and the staff is very helpful in providing sightseeing options. Had some issues with wifi for one day. Would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
9.4

Hostel confortável, bonito, bem localizado, com pessoas atenciosas e uma ótima estrutura, só o café da manhã que é bem fraquinho, acho que se tivesse alguns ovos mexidos já fariam toda a diferença, quanto a limpeza do quarto eu só acho que as moças da limpeza deveriam ter um pouco mais de zelo, parece que foi limpo sem muita vontade, então o chão ficava um pouco grudento. No mais, adorei o local, volto a me hospedar no mesmo lugar sem dúvida nenhuma.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Lis 2016
8.9

Bon rapport qualité/prix

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kiron19971423
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Lis 2016
9.7

Tolles Hostel, was ich guten Gewissens weiter empfehlen kann! :) Sehr saubere Anlage und nur wenige Minuten zum Strand... Leider hat das Wetter während meines Aufenthaltes nicht mitgespielt

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Lis 2016
10.0

Muy bien ubicado. Staff muy atento y cordial. Desayuno muy variado y abundante. Excelente atmósfera. Muy limpio y muy bien equipado. Modifiqué mi reserva que era después de un fín de semana largo y no respondieron mi mail ni llamadas telefónicas previas. Pero cuando llegué estaba todo tal cómo lo había solicitado, no tuve ningún inconveniente. Muy recomendable!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lis 2016
9.4

Hostel muito bem localizado, organizado, com ótimos quartos! Restaurante anexo, bar e parceria com agências para os passeios. Recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.