Hostelworld.com

Biergarten Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,307 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,307 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
Biergarten Hostel Located at Av. Getulio Vargas 161, Vila do Abraao, Ilha Grande-RJ, Ilha Grande.
Biergarten Hostel
Brazil
Ilha Grande Rio de Janeiro 23968000 Av. Getulio Vargas 161, Vila do Abraao, Ilha Grande-RJ
89% 1307
-23.1415833 -44.1685580
Biergarten Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Kwi 2016
8.0

Todo ha salido muy bien!!! Personas muy atentas, buen desayuno y muy importante tener un restaurant !!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Kwi 2016
8.9

Great hostel. Good location. Nice staff. I would recommend. I think they could improve "atmosphere". Also I think the breakfast could be better. Besides that I think it was really great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

Fez toda diferença ter se hospedado no Biergarten. Serviço excelente, disponibilidade de recursos (banheiro, toalhas limpas, etc), atenção da equipe, hóspedes interativos, café da manhã muito bom para um hostel, confortável, tranquilo e preço muito justo. Parabéns Vitor pelo excelente trabalho e estabelecimento. Certeza que estarei ai novamente em breve para ver o resto das praias que não deu tempo. Abraço, Bruno Marinho.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

Very good Hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2016
8.9

great location, friendly staff. Rooms really clean and bed was so comfortable! best sleep I've had in awhile :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
10.0

Ótimas instalações,hostel seguro, quarto limpo e espaçoso, bons banheiros, bom chuveiro, banheiro do quarto também ótimo , staff Vitor, esposa e Paula super gentis ajudam em absolutamente tudo, mandei vários emails antes de ir e todos foram respondidos. Bom café da manhã (menos os bolos q são bem ruins) Gostei muito e já quero voltar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
9.4

Todo perfecto a excepción de la conexión a Internet WiFi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.7

Foram quatro dias maravilhosos em Abraão, em excelente hostel. A equipe de atendimento é muito atenciosa , pronta para ajudar em tudo. A Paula , com quem tivemos mais contato, fez com que nos sentíssemos em casa desde o primeiro momento . O hostel é muito bem localizado , na parte central de Abraão , e depois das 23 horas , se dorme com toda tranquilidade.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
9.7

Hostel muito bom. Ótima localização, quartos super novos e bem equipados. A cama do quarto em que fiquei achei um pouco frágil e a distancia da cama de baixo para de cima achei bem apertada, porém o quarto tinha ar condicionado e dispositivos eletrônicos de afastar insetos. Staff super atenciosos. Recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
9.4

Das Hostel kann man nur weiterempfehlen! Das Frühstück war lecker, die Mitarbeiter waren überaus hilfsbereit und freundlich. Das Zimmer war angenehm und klimatisiert. Die Lage ist angenehm und nicht weit vom Stand. Zudem ist die Bar im Hostel super und überträgt sogar deutschen Fußball;) Würde wieder dahin, bin zufrieden. :) Das Preis-Leistung Verhältnis ist optimal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.