Hostelworld.com

Best Island Hostel

  • Cankurtaran Mah.Kutlugun Sok.no 5 Sultanahmet Ista, Istanbul, Stambuł, Turcja
Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 910 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 910 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.9
Best Island Hostel Located at Cankurtaran Mah.Kutlugun Sok.no 5 Sultanahmet Ista, Istanbul, Istanbul.
Best Island Hostel
Turkey
Istanbul Cankurtaran Mah.Kutlugun Sok.no 5 Sultanahmet Ista, Istanbul
75% 910
41.0069371 28.9813971
Best Island Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Sty 2016
3.7
Przetłumaczone przez Google

Bardzo stary budynek, personel wydaje się nie być tam Wanna, straszne śniadanie, zimno w każdej dziedzinie schroniska.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Sty 2016
3.4

It was totally different from the photos on Hosteworld! The rooms are small, not clean and the beds are terrible. The staff is rude:sometimes they are cool and other times they are totally rude. The bathrooms are insane, dirty and old... Please, choose a better place because the city is amazing. FOR SURE I AND MY FRIENDS DO NOT RECOMMEND THIS PLACE.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2016
5.7

Wie booked 2beds in a 11 Person More person tent whatever that was. In arrival we Were asked if we brougt a tent. It would habe been witten that we needed a tent somewhere. The terrace was closed anyway so they informed us at arrival that they cancelled the booking and changed to normal dormitory room for MORE THAN DOUBLE the price (108 TRL not 48) we checked the place there was definitely No Place to put up tents in the roof not even in summer.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Gru 2015
10.0

The Best Island Hostel was one of the best places I have ever stayed as far as friendy staff and Comfort goes I highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grenlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Gru 2015
7.4

The hostel is located very centrally, right in the center of Sultanahmet. Nevertheless the neighbourhood is rather boring in the evening. The place felt secure, the staff was friendly and helpful, the place was clean enough. Unfortunately the place wasn't very comfortable: no real common room save for some benches here and there. Wifi didn't reach the higher floors. The place, especially the upper floors including the dorm, feels very cramped.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Gru 2015
6.0
Przetłumaczone przez Google

Lokalizacja była dobra, ale czułem, że ochrona była bardzo laxed. Nie dano nam nasze własne osobiste szafki do przechowywania naszych rzeczy, tylko małe przedmioty były trzymane z pracownikami, więc uciekają się do prowadzenia moich cennych rzeczy za każdym razem wyszedłem. Grzejniki nie działa bardzo dobrze Personel był bardzo przyjazny, ale pani dała bardziej wrogi stosunek. Byłem w tym samym pokoju co dziwnego starca, który został tam przez kilka miesięcy najwyraźniej.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Lis 2015
6.0
Przetłumaczone przez Google

Mieszkaliśmy w akademiku dachu, ale widoki z widokiem na Hagia Sophia i morze było dobre. Jeśli nadziewane łóżko jest wąskie pomiędzy obok łóżka. WiFi doprowadzi, ale spowolni do złamania. Wspólny obszar ma prawie. Kluczem do prysznica nie wziął od lokalizacji. Projekty wysadzili dwustronnego szkła w części, ponieważ szkło zostało złamane w pokoju, latem od kurtyny nie ma Myślę, że gorąco jest. Zapoznaj się po przechowalni bagażu za darmo aż do 3 godzin, to jest brane 5 lir za bagaż jednego. Cena ta Myślę tanie śniadania, jeśli nie tylko ogólną czystość, ale sen jest.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Lis 2015
6.6

You definitely get what you payed for so don't go in with high expectations of the facility, but the location more than makes up for it. You are maybe 100 yards from the Hagia Sophia and Blue mosque. The bathroom/showers are on the sketchy side but just go to a hamam instead ;) We stayed here during our 20 hour layovers with Turkish airways and it was all we needed. FYI the largest room has no door and no lockers or under the bed space so if you are uncomfortable not locking up your stuff...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

To było cudowne!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2015
10.0

Couldn't be better! We had a great time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.