Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.0
Dobry 154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 6.0
  • Atmosfera 4.9
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 5.1
ZAREZERWUJ
6.0
Dobry 154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 6.0
  • Atmosfera 4.9
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 5.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2017
9.1

It would be good if you paid a handyman or Gardner to clean up the exterior and a painter to paint the fences. Otherwise good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • maytealdudo
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2017
3.4

Reservamos y pagamos habitación con tres camas y cuando llegamos había dos y como solución nos quería poner un sofá cama de plástico hundido, le pedimos la cama que habiamos pagado y nos contesto con malos modos y la puso a regañadientes. Limpieza regular, el baño con la ducha rota y la taza también, las mosquiteras rotas y un calor de muerte, no hay nadie para la entrada, tienes que llamar y esperar que vengan, no volveríamos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • MagicAngel94
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2017
6.3

Troppo caro per quello che offre. Pagato 150€ circa per camera tripla con bagno privato per 2 notti. Posizione ottima vicino ad aeroporto e fermata bus. Purtroppo avevo pagato in più per avere camera con bagno privato, ma per la seconda notte a detta della receptionist,si era rotto un tubo e ci ha trasferiti in un altra palazzina al 4 piano senza ascensore con bagno in comune. Ci ha rimborsato solo di 20 euro.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • maxwellallman1357
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Cze 2017
8.6

We stayed in a good value, private room. Everything was clean, we had our own ensuite bathroom, and WiFi worked well. Only complaint is we showed up at about 11 pm and there was no one to let us in. Eventually we called them and the receptionist came, but it would have been nice if there was a sign saying to call, or another way to be let in.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Cze 2017
2.6

Don't book this hostel. There is no reception and no one to speak to when you arrive. There is however a phone number on the wall outside - but when you ring it, the lady says (abruptly)she wont be there till two hours later (after 3 o clock) even though it is in the booking agreement that booking starts at 1 o clock. It also states that if you arrive AFTER booking in times that you would be charged 10 Euro more Question, what would happen if they were not there at booking time to see to you?

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
8.0

Un buen sitio para ir solo de paso un día a Pisa, está literalmente al lado del aeropuerto, no hace falta ni taxi ni tren ni bus ni nada, se puede ir caminando. Además está abierto hasta las doce para hacer el check-in, tiene cerca también la estación de trenes. Nada mal por el precio que tiene.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2017
2.9

No 24 hours reception. Not a hotel!!!!!!!! No value for Money.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
22 Kwi 2017
6.3

This hostel is fine for a night or two before or after traveling from the Pisa airport. It's within walking distance so it's super convenient if you have an early/late flight. However, it is a bit of a walk from the city center (around 25-30 min) and the facilities are not great. The rooms themselves were ok but there is no common space so it's no a very social environment and the bathrooms were a bit dirty/outdated.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×