Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bergen YMCA Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1424 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1424 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Sie 2017
6.9

Dalle valutazioni lette mi aspettavo molto di più, mentre la stanza in cui sono capitata era piuttosto datata e non molto pulita. Il grande punto di forza è la posizione strategica, a due passi dal mercato del pesce, proprio al centro di tutto.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Sie 2017
9.1

It's a good hostel. I'd have preferred the shower room to be on the same floor as my dormitory but it was fine. The location is excellent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Sie 2017
9.1

Ubicación inmejorable. El personal muy amable y atento para ayudarte en lo que sea necesario. Desayuno por unas 50Kr, muy bien de precio por ser noruega y por lo que te ofrecen. Abajo hay un bar en el que puedes comer y cenar también a un precio bastante razonable. calidad-precio muy buena.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • FireyRedFox
  • Australia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
9 Sie 2017
9.1

Awesome location but quite possibly the worst beds we have ever experienced in a hostel. Pillows were lumpy and flat. Very clean. Friendly and helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2017
8.6

We spent a good night in this hostel which is perfectly located. The staff is really nice and helpful. I only regret that there is no locker in the room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sie 2017
9.1

Clean hostel in a great location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2017
8.3

This hostel is in the perfect location and the rooftop terrace is lovely. Wifi was hit or miss, as were outlets by beds (only 1/3 bunks were close enough to 1/2 double outlets in my room). Ensuite bathroom was a little gross (smelled like urine and constantly covered in water from the slanted floor + shower) but tolerable. Breakfast was good! Appreciated that sheets were included and that there was a good amount of common area space. The latter didn't contribute to much sociality, however.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2017
10.0

Perfect location, in the centre of everything, transport, restaurants, sightseeing. Really helpful staff and lovely hostel, rooms were clean and nicely decorated, nice kitchen with all the appliances you need, don't need to rent these or bedding. Will defiantly stay here again. Great atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2017
10.0

Ticks all the boxes - what a great place to stay. Can't speak highly enough of the hostel. Definitely recommend this hostel to everyone. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2017
5.4

Worst hostel I've stayed at. Extremely dirty. Electricity in my room didn't work and the room smelled sooooo bad. Staff were super rude. Vibe was weird. I'll never stay here again or recommended to others.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.