Hostelworld.com

Berat Backpackers Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
10.0
Znakomity 355 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
ZAREZERWUJ
10.0
Znakomity 355 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
Berat Backpackers Hostel Located at Gorica, 295, Berat.
Berat Backpackers Hostel
Albania
Berat Gorica, 295
100% 355
40.7021142 19.9471378
Berat Backpackers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Wrz 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Personel był przyjazny i zabawy do picia z, choć pytał o wycieczkę do pobliskiej winnicy, który był reklamowany, i powiedziano mi, jak się tam dostać się (Jeśli wycieczka hostel jest dostępny-wolę, że aby można było poznać innych ludzi). Schronisko posiada starą złożyć wygląd, który jest miły, ale jest tylko jedna łazienka dla 12 osób na ile jest to mogę powiedzieć, i nie ma drzwi prysznic / kurtyny, więc woda rozprzestrzenia się w całej łazience. Ponadto nie jest uchwyt dyszy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2015
8.9

The hostel is clean and perfectly located. Staff is very nice and very helpful. Nice atmosphere!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
7 Wrz 2015
10.0

Beautiful hostel and great location. Only stayed here a night but I wish I stayed longer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 40 Recenzje
3 Wrz 2015
9.4

Excellent place! Great vibes and lovely dorms (two words that don't often go together). Staff are all excellent. Sometimes could do with an extra shower, but that's the only negative about this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
21 Sie 2015
10.0

Located in an old building near all the attractions. Amazing atmosphere, one of the best hostels I have ever stayed in. Make sure to book the waterfall tour they offer and climb the mountain behind the hostel. The view from there is better than from the castle!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Sie 2015
8.9

- overall very good experience, perfectly located and great to meet nice people and explore the region. Friendly & international staff. - however, too expensive - we're in Albania right? - waterfall tour was great but also too expensive

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2015
8.0

The hostel's location is magnificent and magical, the way it has been restored is absolute genius, it is beautiful. The fact that staff is changing often makes it fresh, but also a little improvised. The location naturally limits the facilities (there is a great pressure on the 3 bathrooms, difficult to find a moment to take a shower) - but the charm of the place cancels out any annoyance.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
10 Sie 2015
4.3

I was really disappointed in this hostel. The facilities were worn out and in need of replacement. The gentle humming of the termites in the bunk beds gently puts you to sleep (in the fetal position in the middle of the bed). The staff was really friendly and the breakfast was excellent.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Sie 2015
6.6

It is a nice hostel but I think best backpackers in Albania is somewhat overrated. There were just a handful of people staying there when I was there, so I can't tell much about the atmosphere, but the owner and the staff if nice and helpful. The main stairs are right next to some of the rooms, so it's always really loud and it wakes people up pretty early. Breakfast was okay, as is the location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2015
7.4

The room we had was beautiful, full of original features and very big. Sadly there was no water in the bathroom and a problem with wasps! Staff were excellent and extremely helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.