Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Benedict Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 911 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 911 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.1
Benedict Hostel Located at Dunajewskiego 5, , Krakow.
Benedict Hostel
Poland
Krakow Małopolska 31-133 Dunajewskiego 5
85% 911
50.0646325 19.9341344
Benedict Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Wrz 2016
7.7

ubicacion, sala común, y desayunos buenos. La habitación para 9 personas olía mal y no había lugar para nada. Se notaba que hacía mucho tiempo no la barrían. Las camas son de tres pisos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Wrz 2016
7.4

Everything is okay. We stayed in 9 beds room. The room have some smell. I'm not sure, maybe it's because the building itself quite old. But it's still okay. Kitchen has is a bit small. If you need to cook and there are people. U need to wait. Living room is very comfy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Wrz 2016
8.0

Convenient location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Wrz 2016
6.6

Poor facilities, it's always nice with free breakfast but it doesn't compensate the fact that there is just one sink and two toilets for each gender in the whole hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Wrz 2016
9.7

Great hostel. Large clean rooms. Close to tram lines, or about a 20min walk into the old town. The area has loads of restaurants and bars. There's a laundromat right across the street and a cheap grocery store about 3mins up the road. Lovely friendly staff and a well equipped kitchen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nbgelly
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Wrz 2016
7.4

This hostel has a great location, good wifi, good lockers, and big comfortable beds. The staff isn't the friendliest and a couple staff members don't speak English very well, there are only two showers for women and two for men to share with everyone, and it has triple bunk beads (not the safest). It's not the cleanest hostel I have been in, but I would stay again just for location wise.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Wrz 2016
10.0

Overall a very good place for accommodation. In the good price is all you need: a comfortable bed, clean, breakfast. Fantastic staff and excellent location. Great atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
28 Sie 2016
10.0

Great hostel. Awesome atmosphere. Clean facilities. Comfy bed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sie 2016
9.4

Great value for money. A few blocks back from the old town, so it's a bit quieter of an area. Very helpful staff. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
9.1

Wie eine Art Jugendherberge mit ein paar Mehrbettzimmern, für Männlein und Weiblein je ein Bad mit jeweils zwei Duschen, zwei Toiletten und einem Waschbecken. Jeder Gast hat die Möglichkeit, einen Spint zu nutzen, um dort die Wertsachen einzusperren. Das Hostel ist von innen sehr sauber. Die Lage ist super, nur 7 Gehminuten vom Marktplatz entfernt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.