Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Belman Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 514 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 514 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
6.3

In summary: good location, close to the center, good if you travelling with friends but not alone and is not a fun atmosphere, the kitchen is ok but nothing special, the rooms have no window, which I knew before I go but still 365 days per year 24 hours with no ventilation and less you open the door for a while as I did.... good value for the money, it was the cheapest!! Haven't seen any stuff, just when we did the check-in and that's it, he was friendly but can't say much more!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Gru 2016
3.1

¡!Cosas a tener en consideración, las áreas comunes deficientes, un ambiente lúgubre, un dueño y o recepcionista poco dispuesto además de desaparecer indefinida y aleatoriamente... pero me sorprendió más que todo como entraba y salía de nuestra pieza a su antojo revisando pues no se puede beber en el lugar (cero privacidad) baños ineficientes y a diferencia de lo que dice la descripción está lejos de todo centro urbano... si puede y no le va a salir más (cobran sabanas) tome una mejor decisión

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
5.1

Worst expérience ever ! My english is bad, sorry. This hôtel is realy bad! This look new because they paint on the mold ! I have paid 70€ for 2Bed, the room is without windws, 1.60 X 3.60... this privé is absoluted not just.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Paź 2016
7.4

Proper hostel if you book a room with a window. Do not book the 10 beds room, no ventilation or window. The owner tried to ask us too much money, be careful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
6.6

Just one individual toillet for everyone in the same floor. Mixed chowers . Not enough electrical plugs to charge mobile fone near beds. Not very friendly

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Paź 2016
10.0

Such a great hostel with a wonderful owner! Very helpful and accommodating to my requests.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Paź 2016
8.3

Too few toilets for the number of people and a slightly dull common room but a decent hostel very close to the metro station

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Paź 2016
6.0

Too far from centrum, small rooms, have no windows, ten people in a matchbox, dusches enough but difficult to use (have timer must push every 20 sec), single toilet for all floor, queue even in the nights, kitchen and resting room better.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Paź 2016
7.7

放冰箱的披萨被人吃了,不开心,其他都挺好的,不太喜欢公共卫生间,公共浴室(因为不分男女),出门就是地铁站,步行到市区也就半小时,挺方便的

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Paź 2016
7.1

Reception barely knows anything about the city. Not well managed. Staffs can barely speak English. Location and security good. Its a ok hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.