Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Belman Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 464 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 464 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.4
Belman Hostel Located at Sankt Goransgatan 151, , Stockholm.
Belman Hostel
Sweden
Stockholm 11217 Sankt Goransgatan 151
69% 464
59.3376763 18.0151963
Belman Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
6.9

Hostel was fine overall. Rooms were all good, decent amount of space although our dorm had no windows so was like a cave. Facilities were clean enough, only two toilets but wasn't too bad. About 25 minutes walk to the train station so not too far.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Sie 2016
6.6

Stockholm is a very expensive city, so this was one if the cheaper hostels that I could find. It wasn't near the city center at all, but the hostel was by the metro if you're good with the system (which I'm not). There were two or three bathrooms to share with I don't know how many of us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Sie 2016
10.0

Good place to stay i would recomend to my friends and to anyone

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
6.9

bueno el hostal, pero la persona que está en recepción no es muy simpática

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sie 2016
8.3

Les douches sont mixtes, mais comme les parroies sont en durs ça ne pose pas de problème. Il y a un métro juste à cotes facilitant les déplacement. Gros plus pour l'aubergiste qui est vraiment un homme très gentils, humain et sympathique!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • florianmaier84541
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Sie 2016
7.7

The hostel doesn't looks that nice but the housekeeper is very friendlich and helpful. Toilets and showers are very clean. A lot of temporary workers stayed in the hostel (for sure its cheap) which have hampered let say "holiday atmoshere" at bit. Anyway the hostel is far good enough to have a great stay in Stockholm. I will book it again next time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
9.7

Room are cozy,clean and comfortable..facilities are good.The staff helped a lot.OverallI enjoy my stay in here.value dor money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
4.0

No atmosphere, No bathrooms,a people warehouse. I'd never stay there again.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
3 Sie 2016
7.1

Good place to stay if you just want a cheap place to sleep (by Stockholm standards). Not much of an atmosphere to speak of, and it looks like at least a few older dudes just live there. It's aight

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Sie 2016
4.3

È un'ostello davvero triste, il proprietario è simpatico ma irreperibile per la maggior parte del tempo, le camere sono anguste e senza finestre. I bagni sono solo 3, le docce sono davvero brutte e scomode. Non c'è praticamente niente oltre ai letti e qualche divanetto, la cucina non è male e la sala da pranzo spaziosa.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.