Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Belman Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.2
Dobry 579 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.7
ZAREZERWUJ
6.2
Dobry 579 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2017
3.1

This hostel was the worst I've ever stayed in. Half of the rooms had no windows - including our ten bunk dorm, the kitchen and all toilets and the showers. There was mould in every room (bad ventilation without windows), the kitchen has no oven and is totally underequipped (e.g. just three tablespoons and exactly one bowl. I opened the door for a guest who had a delayed flight. The host had prepared linen for him but didn't bother to provide the key for his room so he had to leave again.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
8 Wrz 2017
5.1

El dia de llegada no quisieron abrirme tuve que ir a pagar a otro hotel a un amigo que me acompañaba lo insultó el propietario del hostel y tuve que pagar al hostel 2 días habiendo utilizado un solo dia cuando lllegue a Cali les puedo mostrar la evidencia que pagué en ese dia otro hotel; y el día de salida me sacaron de muy mal gusto y de manera humillante a las 10 AM Consulto si hay manera que me reintegre el dia que no utilice g

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2017
2.6

Väldigt sunkigt vandrarhem,skitigt, gammal disk låg i dagar i diskhon, kylarna var fulla med gammal mat, inget papper för att torka händerna på toaletterna på 5 dagar, endast små skåp för att låsa in bagage, dålig luft, allmänt skitigt och parkeringen som sägs finnas är på gatan utanför och kostar 120kr/dag. Ligger hyfsat centralt men inte något jag skulle rekommendera eller hyra igen.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2017
9.4

Auberge très sympa ! Elle est juste à coté d'une station de métro qui permet de rejoindre facilement le centre ville ! Le monsieur de l'accueil est très gentil et parlait français ! Je reviendrai !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Wrz 2017
5.7

No window = turning yr own light on to see what you're doing. In a dorm of 10 (many different rhythms) you're awoken a few times a night. The air conditioning was really dry, that did not fit with my health problems. 2 toilets for the hostel = not enough. Plus there are only 2 sinks, inside the toilets. If you just want to brush yr teeth or to make a quick wash, you have to queue quite a long time. Cancellation policy = too strict, especially when no confirmation of stay has been made by staff.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Wrz 2017
6.0

La chambre dans laquelle j'ai dormi n'a pas de fenêtre. L'hôtel est cependant bien situé, près d'une station de métro. Le personnel est sympa mais pas toujours disponible. Il y a peu de toilettes pour un grand nombre de clients.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2017
4.9

Als wir ankamen standen wir vor einer verschlossenen Türe und mussten nach Anruf etwa 30 Minuten warten. Die Zimmer haben keine Fenster. Die Räume sind lieblos eingerichtet. Es gibt nur eine Toilette. Beim Auschecken, wo wir zugegebenermaßen eine Stunde zu spät waren, da wir zu spät aus der Stadt zurückkamen, wurde das verschlossene Zimmer geöffnet und unsere Sachen ausgeräumt ohne uns zuvor davon telefonisch zu informieren. Das Zimmer wurde aber noch nicht von neu Anreisenden benötigt.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2017
2.0

ESTAFA! Tuve que cancelar mi reserva dos días antes por motivos inesperados y me cobraron los 6 días que había reservado. Seria justo cobrar una cantidad tipo fianza, pero no la cuantía total de la estancia si no has podido disfrutar de ella. Ellos se defienden con que esa es su política y que está escrita en la web. Esa política es un auténtico ROBO. FRAUD! I had to cancell mi booking due to unexpected reasons and they charge all the amount of money for 6 days that I booked.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Sie 2017
8.3

Great community space. Internet has glitches at times. Clean beds and nice people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ksherpa5480
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2017
7.7

Das günstigste Hostel, das wir finden konnten. Mit der U-Bahn kommt man auch schnell ins Zentrum rein. Aber die Räume sind alle ohne Fenster und mit einem Belüftungssystem ausgestattet. Damit muss man halt klar kommen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×