Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

BellaMaritimo Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 119 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 119 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.4
BellaMaritimo Hotel Located at Stad cad. No 38, , Pamukkale.
BellaMaritimo Hotel
Turkey
Pamukkale Denizli 20280 Stad cad. No 38
95% 119
37.9185439 29.1154539
BellaMaritimo Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Lip 2016
10.0

Missed our bus to Pamukkale, which meant we could only spend the morning there before getting the train to Izmir. We arrived at 5am and were greeted by and shown to our room. We were driven by staff to the thermal springs and given great advice on arriving early so as not to have to much of a crowd and we had the whole place to ourselves! It was amazing! Breakfast was great - everything about this stay was perfect and we wish we could have stayed longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
25 Cze 2016
10.0

Really good place With a amazing breakfest

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Cze 2016
9.7

the breakfast ist just amazing. halim is very nice, friendly and helpful. The room was very comfortable and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Maj 2016
10.0

We had a brief but wonderful stay at the BellaMaritimo. The rooms were top notch, clean, and had good wifi. Location of the hostel was excellent, although if you're staying in Pamukkale the town isn't that big so I presume all the hostels have great location. The free breakfast in the morning, and the dinner (for purchase) were superb. His mom cooked everything and the beers were cold. Would highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
19 Kwi 2016
9.4

We had a superb stay at the Bellamaritimo and were made to feel very welcome by the very friendly owner and family. The room was clean and spacious and modern. The breakfast was amazing! Good location in a quiter part of town. The owner provided useful info and was kind enough to drop us at the bus station

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
9.4

El lugar es tranquilo y las habitaciones superiores a lo q uno se imagina, es como un hotel. Destaco del personal que te asesoran sin interes por vender tours, te dicen sinceramente qué actividades podes hacer solo sin necesidad de gastar dinero innecesariamente. Es excelente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
10.0

Nice hotel. Nice people. Great Breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Mar 2016
10.0

Muy buen personal, lugar muy limpio y habitaciones muy bonitas, el desayuno muy bueno y esta ubicado muy cerca de la zona turística de pamukkale, se puede ir caminando a solo 5 o 10 minutos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Mar 2016
10.0

Excellent attention, really helpful and really good breakfast and service. I think the address in HostelWorld is incorrect. I could not find Stad cad. No 38 and Google Map shows the Hotel in another place. So I had to find the hotel asking for directions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2016
9.1

away from the center of town but close enough to walk the bella maritimo is an oasis. modern hotel/hostel with easy hook-ups, hot water and sunny view.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.