Hostelworld.com

BellaMaritimo Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 113 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 113 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
BellaMaritimo Hotel Located at Stad cad. No 38, , Pamukkale.
BellaMaritimo Hotel
Turkey
Pamukkale Denizli 20280 Stad cad. No 38
94% 113
37.9185439 29.1154539
BellaMaritimo Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
19 Kwi 2016
9.4

We had a superb stay at the Bellamaritimo and were made to feel very welcome by the very friendly owner and family. The room was clean and spacious and modern. The breakfast was amazing! Good location in a quiter part of town. The owner provided useful info and was kind enough to drop us at the bus station

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
9.4

El lugar es tranquilo y las habitaciones superiores a lo q uno se imagina, es como un hotel. Destaco del personal que te asesoran sin interes por vender tours, te dicen sinceramente qué actividades podes hacer solo sin necesidad de gastar dinero innecesariamente. Es excelente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
10.0

Nice hotel. Nice people. Great Breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Mar 2016
10.0

Muy buen personal, lugar muy limpio y habitaciones muy bonitas, el desayuno muy bueno y esta ubicado muy cerca de la zona turística de pamukkale, se puede ir caminando a solo 5 o 10 minutos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Mar 2016
10.0

Excellent attention, really helpful and really good breakfast and service. I think the address in HostelWorld is incorrect. I could not find Stad cad. No 38 and Google Map shows the Hotel in another place. So I had to find the hotel asking for directions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2016
9.1

away from the center of town but close enough to walk the bella maritimo is an oasis. modern hotel/hostel with easy hook-ups, hot water and sunny view.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Gru 2015
9.7

The staff is kind and the location is excellent (near to the travertines). The price is very good and the hotel nice, renovated and clean! And also the view from our window was very cool (we could see the Trevertines). If you go to Pamukkale, this hotel is a very very good option!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Gru 2015
10.0

The hotel is very clean, near to the main parts in Pamukkale. The attention was amazing. Halim was really friendly and kind with us. I totally recommend this place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2015
10.0

Our stay at Bellamaritimo was amazing! Halim and his family were beyond hospitable and were incredible hosts! The food was delicious and more than enough! We had breakfast and dinner at Bellamaritimo every day/night of our stay; and provided such an authentic Turkish experience! Halim also drove us to several locations, including the bus stop for our departure and to the Pamukkale Thermal Baths. Rooms were awesome!! If you are staying in Pamukkale, you must stay here!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.