Hostelworld.com

Beijing Jade Youth Hostel

  • No.5, North Zhide Alley, Beiheyan Street,, Dongcheng District, Beijing, Chiny
Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 537 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 537 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
Beijing Jade Youth Hostel Located at No.5, North Zhide Alley, Beiheyan Street, Dongcheng District, Beijing.
Beijing Jade Youth Hostel
China
Beijing Beijing No.5, North Zhide Alley, Beiheyan Street,, Dongcheng District
86% 537
39.9186460 116.4045770
Beijing Jade Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
8.3

They did not provide security locks for the lockers in the dorms. You could pay 1 yuan for the day for a locker near the front desk. The hostel felt more like a hotel and did not have the atmosphere like that of other hostels I have stayed in, in China. I think location was pretty good and the dorms were well maintained and clean. There were not a whole lot of facilities. There was a foosball table and the staff was helpful in general. Good place in general and great value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Mar 2016
9.4

Le chef de l'établissement était très à l'écoute, surtout au niveau du restaurant de l'auberge. Personne très aimable et bilingue. La chambre était propre, sauf les joins de la douche qui étaient noir, et pas de chance, j'ai marché sur un bout de verre dans la chambre et me suis ouvert le pied mais pour le reste, rien à dire.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lut 2016
8.0

좋았당

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Lut 2016
9.1

Suosittelen,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Lut 2016
9.7

We were fully satisfied with this hotel. The staff spoke english, was efficient, and really nice. The accomodation was good, with a bathroom in the room. They also propose tours, which are well organized and pretty cheap.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2016
6.3

Besides for two or three staff members, I did not feel that any of them were of much assistance to me during my stay. I needed immediate assistance once I got into the hostel, due to my misplacing some important items, and had promptly asked the staff for any help they could give. Unfortunately, their recommendations were that I could not do anything at all, or it was "too late." When asking them for ideas of what to do, they could only stare at me in questioning silence. I did not feel helped.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Sty 2016
9.4

Everything was great. I just recommend a hostelworld sign somewhere because it was difficult to find initially

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Dobry hostel personel, który mówi po angielsku. Zakazane Miasto jest w odległości spaceru. Bardzo przyjazny personel, który może pomóc Państwu w każdej wycieczki. Bardzo chętnie o tym hostelu! 1 pkt poprawy it'm nie wskazuje, jak można znaleźć hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Położony w alei w jeonyeok raz idę jestem trochę trudno znaleźć, lub zbyt przerażające. Minut na blacie, ale którzy też chcą przyjazny i czystość. Ulica jest w pobliżu ulicy Wangfujing i Placu Tiananmen. Około 20 minut. Uwaga nadchodzi, gdy taksówkarz iść do schroniska młodzieżowego, aby go do późnych godzin ankkaji Youth Hostel. Przyjechałem w czasie rano nikt nie miał taksówkarz będzie zapobiegać alei ankkaji hagilrae geureoryeoni Kiedy udać dwaetdamyeo starych 100 juanów (fałszowania) z grupy ogień nadal włączony Ndola cokolwiek innego. Podrabianie rowu. Schronisko jest w pełni zadowalające.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2015
9.7

The best price-quality relation :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.