Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Beijing Downtown Backpackers

  • No. 85, Nanluogu Alley, Dongcheng District, Beijing, Chiny

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1831 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1831 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2017
6.3

Ouais... et bien pas top top ...Je recommande pour l'emplacement,le prix et les tours proposés par l'hostel mais sinon c'est pas la folie. Le personnel voulait meme me faire payer parce que je souhaitais faire sécher deux tee shirts à l'air libre, champions. Le petit déjeuner n'est pas si mal, je suis étonnée des avis négatifs.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • purstad
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Maj 2017
10.0

위치, 시설, 가격 다 좋았습니당

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
9.7

A great place to stay and the banING of cars in the Houtong was pleasent change...would stay there again.....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
10.0

Everything was great ! Thank you very much

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
11 Maj 2017
7.7

Hostel honnête sans etre fantastique. Il doit y avoir moyen de trouver mieux surtout à cause du personnel pas super arrangeant sans etre non plus méchant ou désagréable; ni bien ni mal à part le super emplacement.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2017
10.0

Happy Hu tong!!! This was a delightful place to stay and the hu tong offered an incredible over view of a sector of Beijing's population. Ideally located with subway situated within walking distance. Obvious and ample security. The staff were always helpful, English being spoken by some members. Although we ate at the nearby food hall ( thank you to the Beijing pancake stall) a new kitchen with all facilities was on the premises. Our room was clean and comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • morg19875889
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Maj 2017
8.9

Nice Location. helpful staff and nice clean hostel. Will stay again next time I'm in Beijing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
8.9

Great stay, spacious rooms, great location and really helpful staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2017
10.0

Honestly had the best time staying here. I stayed for two weeks in BJ and I was initially in the 4 bed dorm, but moved to the 6 bed on the second floor (just as good, brighter and cheaper!). Staff were excellent and the location is pretty decent too. Renting a bike and getting around was super easy so I'd recommend that. Check out my blog: rossocjennings.com for some more tips as well!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2017
8.9

I enjoyed my stay and the staff were very helpful and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.