Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Beijing Downtown Backpackers

  • No. 85, Nanluogu Alley, Dongcheng District, Beijing, Chiny

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1974 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1974 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Wrz 2017
7.4

Es gab keine Möglichkeit, das Zimmer abzuschließe und die Atmosphäre war nicht sonderlich gut. Allerdings war es sauber und ruhig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2017
9.1

Amazing location and v friendly staff, who mostly speak very good english - would thoroughly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sie 2017
9.1

位置极佳,距离地铁站也不远。闹中取静。如果能刷卡就好了。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2017
8.6

Great place to stay. Would stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • martym902817
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2017
9.4

Great hostel in great position with great services. We didnt get the room we booked through this website, but they helped us and found us a solution - so perfect hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Sie 2017
9.4

A great place to stay. Amazingly neighbourhood, great location and very helpful staff. Super organsi d as well When we had to take our train to Ulan Bator a day early they know fly refunded us the extra night which was a pleasant surprise. Can't recommend the plac highly enough. When staying here take advantage of one of their tours as well. We did their hong one on a very quiet, almost 'wild' section of the Great Wall. Fantastic!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sie 2017
10.0

Breakfast was lovely, staff were really helpful when it came to helping to book busses and tours, overall great hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jordi_lp
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2017
8.3

La habitación doble privada en la que me alojé estuvo genial. Cama grande y cómoda, aire acondicionado, lavabo y ducha. El Wi-Fi no es muy potente. El personal es amable pero a alguno le falta aprender un poco de inglés (como a mí). Lo que no me gustó es que cancelaran la ruta a la gran muralla china el día antes y avisando a la tantas de la noche. Lo cancelaron por mal tiempo y el día siguiente hizo un día soleado y caluroso. Tuve que ir a la gran muralla china por mi cuenta. Eso me diagustó.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sie 2017
8.0

It was a nice Stay. The toilet got cleaned after 6 Days for the first Time. I had to go down everytime for toilet paper. But the rest was really good, specially their Tour to the Great Wall of China.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Sie 2017
9.4

It was fine. However though there is a common area, it's a little out of the way so there is not so much of a communal feel. Beijing costs a lot more than other parts of China. The tour of the wall from there is as awesome

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×