Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Beijing Downtown Backpackers

  • No. 85, Nanluogu Alley, Dongcheng District, Beijing, Chiny

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,626 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,626 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
Beijing Downtown Backpackers Located at No. 85, Nanluogu Alley, Dongcheng District, Beijing.
Beijing Downtown Backpackers
China
Beijing 100009 No. 85, Nanluogu Alley, Dongcheng District
89% 1626
39.9374315 116.4030325
Beijing Downtown Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
9.4

Amazing location and super nice staff! Cool that they give free breakfast every morning! Only one small minus - there are no towels, not comfortable if you are traveling and stay there one two days!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
9.4

Fenomenal estancia. Muy buena ubicación, con dos lineas de metro cerca que dan para llegar a todas partes en Pekin. Ubicado en un Hutong muy animado todo el dia, habiracion limpia, espaciosa y muy confortable para el precio que pagas. Muy recomendable la excursion a la muralla, aunque recomendaría salir más temprano hacia allí para aprovechar algo mas el dia, pues se tarda muco en llegar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
10.0

Amazing hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Sie 2016
8.0

Posizione ottimale, 5 min a piedi dalla metro più vicina. Nella camerata mista da 4 persone tutto era perfetto, stanza grande, tenda separè per tutti i letti, finestra, bagno con doccia in camera, stanza silenziosa nonostante al piano terra ma l'unica grande pecca è la mancanza della chiave per la stanza di nessun genere, non c'era neanche la possibilità di chiudere a chiave il proprio zaino in camera, dovevi andarlo a lasciare al piano di sotto e mi sembra una politica alquanto strana.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • BarbaraSca
  • Włochy, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
10.0

L'ostello si trova in una zona pedonale, tra gli hutong, molto frequentata sopratutto la sera per i negozi, ristorantini e locali vari. I prezzi del cibo qui sono piuttosto alti, spostandosi fuori dai vicoli, sulla strada principale, si spende meno. L'ostello è ben tenuto e le stanze pulite ed ha anche un bel terrazzo sul tetto. I gestori sono gentili e disponibili. Lo consiglio!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
8.0

Staff were incredibly knowledgeable about local places to eat which was a great help when we don't speak mandarin. The hostel was clean and had lockers for bags. Added bonus of privacy curtains round bunk was really nice. The breakfast is filling and the location was fab. Not such a great atmosphere for partying when we were there but great for a good nights sleep. We did the Great Wall tour through the hostel which was very well run.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sie 2016
9.7

Great hostel, right in the middle of downtown. 40-50 minutes walk from The Forbidden City. Has a great range of tours. I did the 6km Wall tour and it was incredible. I would recommend everyone this tour, there was no hassle, small amount of tourists and a great vibe from the whole group.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • daniellestdennis
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Sie 2016
8.3

Clean hostel, perfect location. The Great Wall hike booked through the hostel was awesome! Would recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2016
10.0

Eines der besten Hostels, in denen ich bisher war. Sauber, freundliche Mitarbeiter, große Dorms, tolle Rooftop Lounge, beste Lage!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
9.1

Great place to stay, awesome street, busy most of the time, mainly due to all the places to eat, drink, chill and listen to live music. Couldn't think of a better location and to stay. Staff spoke English well, we're helpful and happy to answer any questions and find out if they didn't know. Will stay here again when in Beijing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.