Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bed & Breakfast Garden

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.5
Bed & Breakfast Garden Located at Calle Jicama #7 SM 25, Manzana 20, , Cancun.
Bed & Breakfast Garden
Mexico
Cancun Quintana Roo 77509 Calle Jicama #7 SM 25, Manzana 20,
85% 120
21.1600404 -86.8328475
Bed & Breakfast Garden
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
22 Lut 2016
8.6

Quite nice and calm place. 10 min to ADO, Lots of nice restaurants 5 min away. Some minor repairs needed a.k.a a proper door to the street. I would stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
14 Lut 2016
9.1

I really liked this place, it feels like a home away from home. Relaxed atmosphere but still a good place to meet people. Nice room and decent breakfast. It's very safe but I think they should still have lockers. Location close to plaza 28 and mercado 28, 15mins from ADO. Definitely recommend this nice place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2016
9.1

Great people, great place to sleep in an out of the way area! I felt very safe and well taken care of from the moment I walked in the door. The owners were friendly and helpful. I enjoyed my short stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sty 2016
9.4

Friendly and homely hostel. However, a stricter noise restriction in place would be nicer. Even with earplugs and eyemasks, I was woken up a few times until 2am (loud talking, main lights being turned on), so I went and slept on the couch outside the dorm (which was extremely comfortable!). Abi, the owner, is a beautiful person and very accommodating. She even took out washing off the line while we were out all day, and left us out some breakfast since we had an early start! Thank you :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2016
9.1

I would recommend this hostel to everybody who is looking for a place to calm down, relax and sleep well. The hostess was extremely sweet, sharing her food and drink, telling stories and making you feel at home the minute I walked in. Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sty 2016
8.9

This hostel makes us feel like home ,staying with a lot of new friends. Staff and owner are super friendly and they are really treated everyone like their friend. The place a bit old but they has nice character. The hostel is in the resident area so it's very quite but you take the bus to the beach only 15 minute. The price fairly cheap compare to the tourist place around the beach!! And grab a beer and enjoy evening with people here is very priceless. Strongly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Gru 2015
8.6

Good basic accomodation, friendly. Need a sign outside with the name of the hostel, difficult to find.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Gru 2015
8.9

The hostess was so friendly and helpful! She was very accomodating to all guests. The hostel is like a big house with a kitchen, dining area, and living room with TV, and comfy furniture. Bathrooms were clean as well as the rooms. Lots is space outside to hang out on the patio. I would definitely stay here again if in Cancun, as I much prefer to be away from the zone hotelera!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sjarvis20121943
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Lis 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Pensjonaty ogród był niesamowity. Abigail (właściciel) był niesamowity i jej asystent Wiktora, gdzie zarówno bardzo gościnni i pomocni. Jego doskonała lokalizacja, jeśli nie masz nic przeciwko 15 minut dojazd do plaż (autobus jest lokalny i kosztuje tylko dolara do plaży), również w domu jest 5 minutowy spacer od Wal-Mart i banków, a nawet dzielnic rynku z nocnej rozrywki, wygody sklepy są w obfitości blisko. W pokojach wieloosobowych lub prywatnych są świetne i na pewno tam wrócę jak najszybciej. í ½

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Myślę, że zawsze można znaleźć jakąś wadę na pobyt w tanich pensjonatach, gdy plecakiem podróży. Co robi różnicę jest przyjazny personel, jego postawa i gotowość do rozwiązywania ewentualnych problemów. W tym sensie, 5-gwiazdkowy hotel B & B! Abi bardzo dziękuję!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.