Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bed and Breakfast D'Angelo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 230 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 230 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Wrz 2017
9.7

Lobed the decoration style.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2017
10.0

Perfect located & people from the hotel were really friendly!! I would recommend this hotel which is wonderful!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2017
10.0

El hostal D'Angelo es un alojamiento situado a pocos minutos de la estación y del centro. Es bonito, cómodo y sobre todo muy limpio. Es tranquilo dentro. Fuera un poco menos porque estando en una vía muy céntrica y transitada por la noche hay ruido, pero con las ventanas cerradas no se oye nada y luego además tiene aire acondicionado. El staff fue muy amable, las sábanas son muy suaves y el desayuno es variado y más que suficiente. Tuvimos una estancia muy agradable y repetiríamos sin dudar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Wrz 2017
10.0

Ho soggiornato due volte nel BB D'Angelo e mi sono sempre trovato benissimo. I proprietari sono sempre cordiali e disponibili, le stanze ed i bagni in comune sempre puliti. La colazione buona con un ottimo cappuccino. Posizione centrale (200 m. dalla stazione) da dove si possono raggiungere tutte le attrattive di Palermo. Ottimo x qualità/prezzo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
9.7

Sehr schönes, unheimlich nett geführtes B&B. Beste Lage, sehr nah am HBF, alle Sehenswürdigkeiten Palermos zu Fuß erreichbar. Allerdings sollte man wissen, dass es auch nachts sehr laut ist, da man eben wirklich mitten in der Stadt ist. Wen das nicht stört, dem sei das B&B wärmstens empfohlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • anderilla
  • Serbia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
1 Sie 2017
10.0

A great stay in Palermo at D'Angelo! Everything was perfect! Very central, walking distance to all monuments, clean, comfortable, very kind and helpful staff, very good Italian breakfast and good advice for the places to visit and eat/drink out. Grazie Giacinto to you and your mom!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lizzdoidge1537
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
31 Lip 2017
8.3

Lovely stay in this wonderful apartment. Breakfast was lovely and the room was really cool. The location was an easy walk to everywhere we needed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2017
7.7

Very charming host

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lip 2017
10.0

Sans aucune hésitation pour un séjour au coeur de Palerme! Et un accueil chaleureux de la part des hôtes. Encore merci à vous.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
10.0

Sehr schöne Altbauwohnung, familiäre Atmosphäre, freundlicher Empfang

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×