Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 172 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 172 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.7
Bed & Breakfast Angelina Located at Via Cappuccini 34, , Sorrento.
Bed & Breakfast Angelina
Italy
Sorrento Via Cappuccini 34
89% 172
40.6318677 14.3944394
Bed & Breakfast Angelina
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • atoledano101
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Wrz 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Niesamowite i świetny personel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2015
10.0

Welcoming Friendly kind and helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • axelzar
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Wrz 2015
8.0

Great Breakfast spread, love the cleanliness and privacy of the rooms but there's no internet in the rooms; only in the common area so it's very hard if you're relying on wifi

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Sie 2015
10.0

Highly recommend staying here, location is great, a few minutes walk to the closest train and bus station. Paolo and Antonio were very helpful in planning day trips.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2015
9.7

This place was definitely one of my favorite places I stayed on my trip to the region. The staff was super friendly and helpful. They even let us add a person to the room for only 20 extra Euros. It's a pretty good walk into Sorrento, but it's not a long walk at all from the train station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • garyfitchett7497
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2015
8.6

Excellent stay in a nice quiet location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2015
8.3

Fantastic customer service from the guys manning the reception desk. Always happy to help and smile, regardless of the time of day (or night!) you came back to the hotel. A good clean and comfortable room, with the beach just 10 min walk away.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Lip 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Piękny B & B, bardzo czyści i 10 minut spacerem do plaży. Personel recepcji był bardzo pomocny i wiedzę o kierunkach, czasem autobusem / pociągiem i dobrych miejsc do jedzenia. Śniadanie było niesamowite, świeże owoce, bułki, ser, mięso, różne ciasta, jogurt i cappuccino! Jedyne co nam się nie podoba to, że musieliśmy opuścić nasz klucz w recepcji, gdzie będą powiesić go na ścianie. W 2 młode kobiety podróżują samodzielnie to od nas trochę nerwowy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2015
7.1

The location was pleasing, located down a narrow lane and close to the coast. I thought the staff were very good, friendly, helpful and I could not find fault. English speaking staff just made life easier. The breakfasts were excellent really delicious with good quality produce. I stayed there 3 nights but wish Id stayed more as I had easy access to all the 'attractions' from Sorrento with Naples only a 50 min train ride. It was lovely to be a little out of the city. Good food close by.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sookyungJeon
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Cze 2015
8.6

very good, peaceful, calm and kind

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.