Hostelworld.com

Beacons Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 173 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 173 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
Beacons Backpackers Located at Bwlch, , Brecon.
Beacons Backpackers
Wales
Brecon Powys LD3 7RQ Bwlch
95% 173
51.8901598 -3.2379198
Beacons Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
10.0

I had a really great time there and will definitely go back. Such nice people, great nature and delicious homemade food! It was perfect and I appreciate everything. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2016
9.7

I really enjoyed my stay here. When I walked in, there were a bunch of locals in the bar who were joking and giving one another (and me!) all kinds of grief -- it felt like that set the tone for a couple of days full of laughs/smiles. The owners were incredibly friendly and had good advice on walks in the area, and the pub food was great (and included some tasty vegetarian options). Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2016
9.4

A great place to stay in the Brecon Beacons ! A local pub with an hostel in it ! Nice Hosts and good food !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
9.1

Great place. Attached pub is brilliant, with friendly locals up for providing both good conversation and advice on what to see in the local area. Good food at a good price in the pub too, with good selection of beers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Sri Lanka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
10.0

Nice place, perfect location to see the Brecon Beacons park, very close to local walks, cozy, friendly, very helpful, and comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.1

Very welcoming and a truly personal experience. Neil was fantastic.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
9.1

Un accueil incroyable, les propriétaires sont avenants, s adaptant à toutes nos demandes. Ambiance très chaleureuse, repas delicieux, et copieux La situation de l auberge est idéale les paysages gallois magnifiques. J y retourne des que possible

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
10.0

It was our 1st night in Wales and it was perfect. It's really great to stay at a pub because you can enjoy some great atmosphere : people, food, drinks... make a perfect mix to appreciate it all! Don't forget the owner who is really smiley and is definitly the perfect host! Enjoy your stay there because it's still quiet, perfectly clean and really close to some great hikes (we had a car to move around).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2016
9.1

Todo perfecto un ambiente rural y familiar, el personal muy amable dispuesto a ayudarte a encontrar pequeñas rutas cerca del hostels . La habitación algo pequeña para seis personas con sus correspondientes maletas, pero por lo demás todo genial, limpio y con una gran variedad de cosas para el desayuno. Por otra parte el hostel tiene un pub típico ingles con una comida buenísima y a buen precio. Brecons Beacons fue impresionante, un paisaje idílico con un montón de cascadas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
10.0

Very friendly and clean accommodation with the bonus of the pub (which you can't hear from your room) for supper. Would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.