Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Beaches Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Cze 2017
8.9

Saubere Zimmer, aufgeräumte Küche, Top Lage zum Strand ... hatten das 4er Zimmer gebucht, hatten es am Ende für uns alleine mit Schlüssel zum abschließen. Bad war sehr sauber. Jederzeit wieder !!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • goodcommonscents
  • USA, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Maj 2017
10.0

Great little hostel near the beach. Clean and cozy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
9.4

Nice little hostel , small so you can get to know people . I think it's better to have a car when you get there otherwise good hosts, clean house, nice beds :) Thank-you !!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
10.0

Very nice place to stay. Marie was a wonderful hostess, it was easy to find and the facilities were very well kept. I would highly recommend this to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Kwi 2017
10.0

This Hostel is the best. Great staff, nice kitchen (realy clean, with a fridge, shelf with stuff for anybody, nice tables and chairs), great rooms (clean, own shower / toilet, good beds, nice sheets). There is a small but good supermarket nearby, the neighborhood is nice and the beach is 3 Minutes away. All kinds of activitys are pinned on a board in the kitchen, so you have a lot things to do. We only stayed for a night, but will definitly stay another night if we visit Ireland again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2017
8.3

Lovely space, great location and very welcoming reception.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Mar 2017
9.1

Die Unterkunft bietet großzügige und sehr saubere Räumlichkeiten. Bis zum traumhaften Strand sind es lediglich 3 Gehminuten. Den Supermarkt erreicht man zu Fuß in 5, den nächsten Pub in 7 Minuten. Bis ins nächst größere Dorf sind es etwa 15 Minuten. Schwieriger stellt sich die Anreise mit dem Bus dar, nur an bestimmten Tagen fährt dieser in den Ort. Bei vorheriger Absprache kann aber auch eine Abholung in Gorey vereinbart werden. Ideale Unterkunft für ein paar ruhige Tage am Meer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2017
9.1

Sehr schönes hostel :) 5 min vom meer entfernt , jedoch ohne auto etwas schwer zu erreichen, aber wir sind getrampt von Gorey aus , man kann auch mit dem Taxi fahren.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.