Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Beaches Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 130 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 130 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.8
Beaches Youth Hostel Located at Sandylane, Seamount, Gorey, Co Wexford, Wexford.
Beaches Youth Hostel
Ireland
Wexford Sandylane, Seamount, Gorey, Co Wexford
90% 130
52.6350293 -6.2289798
Beaches Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Wrz 2016
9.1

Lovely friendly owners. Really cozy place and super clean. Close to the beach and a quick walk from the town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
9.1

Liegt etwas außerhalb von Wexford (mit dem Auto überhaupt kein Problem) in einer Wohnanlage. Aber ein wunderschönes Haus mit super Einrichtung und tollen Zimmern und einer sehr gut ausgestatteten Küche. Wir waren leider nur für eine Nacht dort, kommen aber auf jedenfall sehr gerne wieder. Der Weg bis zum Meer sind keine 5 Minuten zum laufen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2016
10.0

2 Minutes to the beach, tidy and clean rooms, very well organized, friendly and helpful staff. Peaceful surroundings. Would stay here every time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2016
9.4

I loved that there was a shop and the beach within walking distance of the hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Cze 2016
8.6

This is not a hostel you would want to stay at if you are looking for a good-outgoing time. This is a hostel where you take a walk down to the beach, relax, and then go to sleep. There just is not much to do in the immediate area! With that said I got my best night's sleep since I've been traveling here! The owner is a nice lady that live a couple houses down. There is not someone at the hostel waiting on you. You have to ring a bell and she will hopefully be home and come over.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
8.3

Lovely small hostel. Owner/ proprietor very welcoming, helpful and friendly. Would be useful to have lockers for security of personal items.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Cze 2016
8.6

Tout à fait ok sur tous les points mais plutôt bruyants en dortoirs. Nous avions une petite douche et une toilette privée dans la chambre à 4 lits mais toutes les portes font énormément de bruit, la ventilation s'enclenche automatiquement avec la lumière, donc impossible d'être discret ! Notre lit superposé était un simple lit bon marché (pas adapté pour une auberge) et chaque petit mouvement de l'autre personne fait tout bouger, un peu pénible mais ok pour une nuit. Sinon, rien à redire !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Cze 2016
9.7

A nice stopover. A small but perfectly formed hostel. Whilst the hostel is close to the coast, the beach which is close is very stony. There are a number of excellent beaches in Wexford, but they are not that close to the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
9.1

Atmosphère "maison de vacances" : au départ un peu surprenant, mais finalement très chaleureux. La propriétaire, Marie, a su se montrer accueillante, disponible et discrète. Chambres & SDB très propres & confortables, cuisine commune spacieuse, petit salon cosy. Excellent rapport qualité/prix et fortement recommandé pour une immersion authentique ! A faire dans le coin : la plage (100m), le Jimmy's Bar (500m), la librairie-bar Book's Bar à Gorey (10 min en voiture).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
9.7

Très bel hostel, parfaitement propre. Un vrai plaisir !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.