Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Beach Bar & Aughris House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 129 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 129 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
Beach Bar & Aughris House Located at Aughris, Templeboy, Co.Sligo, Sligo.
Beach Bar & Aughris House
Ireland
Sligo Sligo Aughris, Templeboy, Co.Sligo
94% 129
54.2703618 -8.7580347
Beach Bar & Aughris House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Sie 2016
10.0

Awesome gem. Right on the beach with a great pub/restaurant. Kind of in the middle of nowhere, but well worth it!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
9.7

Sehr schöne Zimmer, einziges Minus für den Duschvorhang! Das Essen im zugehörigen Pub/Restaurant war sehr lecker, im Pub kann man anschließend gemütlich sitzen. Wenn das Wetter mitmacht ist der Strand direkt vor der Türe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sie 2016
7.1

Great location, room could do with some modernising, looking out into the back yard filled with rubbish and a dirty duck pond was a little off putting. The glazed door on the bedroom was not ideal but the bar Resturant and breakfast were all excellent.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
10.0

it was amazing.. we loved it and the location was wonderful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lip 2016
9.1

Such a beautiful and picturesque location. Very peaceful and amazing views of the ocean. The facilities were very clean, staff friendly and welcoming, and the Beach Bar offered amazing meals and a real traditional Irish pub feel. Our daughters took the opportunity to have a surf lesson during our stay, and the surf instructor was fantastic with them. We will definately be adding this spot to our return list next time we visit Ireland. Only downside is we would have liked a couple more days here!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Lip 2016
9.7

Absolutely fine! Stayed just for one night with my girlfriend an regreted that I didn't planned at least anther one.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2016
9.7

We thoroughly enjoyed our one night at this beautiful site. Our group all thought it would be grand to spend a week there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
9.1

Nice B&B. A bit off the beaten path. Make sure you have good directions. Decent breakfast and friendly staff. But the main selling point is the view. It is on a bay of the ocean and right next door to the wonderful thatched-roof Beach Bar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
10.0

Great place to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2016
10.0

Situation idéale, petit pub juste à côté très sympa, petit déjeuner copieux et très bon, rien à dire de mieux, c'était parfait !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.