Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Be Sound Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1,226 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1,226 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.2
Be Sound Hostel Located at Nou de la Rambla 91, Barcelona, Barcelona.
Be Sound Hostel
Spain
Barcelona Barcelona 08001 Nou de la Rambla 91, Barcelona
80% 1226
41.3759390 2.1710577
Be Sound Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • shubhamagarwal92
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
30 Paź 2016
10.0

Great location. Near the Parallel metro station. Right in the city center. Staff was really friendly and helped us with the early check in too. Free lockers. Great atmosphere. Really value for money. 24-7 reception.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
23 Paź 2016
4.9

kind of dead atmosphere. room was too hot and there was no air conditioning kind of smelly

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
7.4

Ho soggiornato con mia figlia ed ho scelto una camera doppia deluxe con bagno privato: ci hanno assegnato un appartamento appena ristrutturato. Pulito e accessoriato. UN po' caro, ma la posizione vicino alla metro ... comodissima

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Paź 2016
8.6

Muy agradable y personal muy amable. Lockers seguros y amplios, no me di cuenta que cobran las sábanas. La regadera era muy pequeña y no era muy cómoda. La ubicación no es muy bonita de noche, pero no hubo ningun inconveniente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Paź 2016
9.1

Lovely hostel, staff were super friendly and welcoming and the lockers were great. Security was great. In a great location too just off La Rambla!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Paź 2016
6.9

Muy bien ubicado, espacios agradables, pero falta higiene en las camas, ponen solo sabana de abajo y arriba el cubrecama por lo que si hay cambio de sabanas es solo la que cubre el colchón y para taparse es el cubrecama que lo usa todo el mundo y no lo lavan. Camarotes con tablas rotas y enteros rayados. No me agrado para estar mas de una noche, para mi lo principal es tener una cama que se vea limpia.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • marcandre69
  • Kanada, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Wrz 2016
8.3

Auberge bien située, à proximité du métro, de la Rambla, de restaurants, etc. L'auberge offre plusieurs excursions et le personnel aide pour la réservation d'activités. Les chambres ne sont pas super grandes. La terrasse sur toit est cool. La cuisine est fonctionnelle et propre. Les salles de bains sont communes donc dépendamment qui passe avant vous c'est souvent salle.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Binnalong
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
22 Wrz 2016
8.3

Pretty good hostel. Can get pretty noisy at night. Location is good, just best to stick to groups at night. Showers are teeny tiny and there are only two on each floor, same goes for toilets. Good security with the key cards, big lockers in rooms are great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
9.1

Todo excelente, gran ubicación, el personal muy amable y las instalaciones ofrecen todo lo necesario para tener una buena estadía. Única queja: en el baño de la habitación de 8 personas (planta baja) no había nada para secar el piso, y luego de cada ducha quedaba todo mojado y al entrar se ensuciaba todo mas facil. Leí quejas de que la zona es insegura y que estaba lleno de vendedores de drogas, eso no es para nada cierto, la zona es tranquila e incluso a 100-150 mts hay una estación de policía.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Wrz 2016
7.4

Central venue. Only dorms tho abd air con was controlled by staff. No locks on showers

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.