Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Be Sound Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1230 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1230 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
9.7

직원 완전 친절해요! 근데 잠잘 때 담요는 추워요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
8.9

Realmente estuve muy a gusto, muy buen situado. Las instalaciones cómodas y limpias en general una buena experiencia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
9.7

I really enjoyed my stay in Be Sound Hostel: clean rooms, comfy beds and cool atmosphere! Loved the kitchen and the terrace! They organise free walking tours and pub crawls to meet other travellers and the staff is able to answer any question you may have. They're amazing! From Be Sound is easy to walk everywhere. It is right in the city center! you don't need to use any public transportation if you don't want to... I would definitely stay here again 100 times.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • shubhamagarwal92
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
30 Paź 2016
10.0

Great location. Near the Parallel metro station. Right in the city center. Staff was really friendly and helped us with the early check in too. Free lockers. Great atmosphere. Really value for money. 24-7 reception.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
23 Paź 2016
4.9

kind of dead atmosphere. room was too hot and there was no air conditioning kind of smelly

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
7.4

Ho soggiornato con mia figlia ed ho scelto una camera doppia deluxe con bagno privato: ci hanno assegnato un appartamento appena ristrutturato. Pulito e accessoriato. UN po' caro, ma la posizione vicino alla metro ... comodissima

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Paź 2016
8.6

Muy agradable y personal muy amable. Lockers seguros y amplios, no me di cuenta que cobran las sábanas. La regadera era muy pequeña y no era muy cómoda. La ubicación no es muy bonita de noche, pero no hubo ningun inconveniente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • albertjc88
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Paź 2016
10.0

Nice Hostel! I've been with three friends and we've enjoyed our time there. The only one problem are the bathroom, they are not comfortable for many people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Paź 2016
9.1

Lovely hostel, staff were super friendly and welcoming and the lockers were great. Security was great. In a great location too just off La Rambla!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Paź 2016
6.9

Muy bien ubicado, espacios agradables, pero falta higiene en las camas, ponen solo sabana de abajo y arriba el cubrecama por lo que si hay cambio de sabanas es solo la que cubre el colchón y para taparse es el cubrecama que lo usa todo el mundo y no lo lavan. Camarotes con tablas rotas y enteros rayados. No me agrado para estar mas de una noche, para mi lo principal es tener una cama que se vea limpia.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.