Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Be Sound Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1261 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1261 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Kwi 2017
6.9

My stay was fine for one night. I had expected a lot worse from some of the reviews but it wasn't so bad. There were lots of signs saying wifi in every room but it was very patchy in our room. The beds were very small and mine right behind the door, meaning I it hit my bed any time anyone entered the room. Nice roof terrace. I wouldn't rush to stay for longer than one night but it was clean and the staff were helpful so ok for a quick stop over before getting the bus to my next destination.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Kwi 2017
10.0

Hostel excelente! Cómodo, limpio, super agradable! Nos quedamos con ganas de quedarnos más tiempo. Todo excelente!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
8.0

Goeie ligging in , in een zijstraat van La Ramblas , vlakbij El Raval en er is een metro opstapplaats op het einde van de straat. Lift vanaf 1e verdiep, compacte kamer , functioneel ingedeeld, genoeg opbergruimte, verzorgd. Personeel is er vriendelijk en correct. s' Nachts niet altijd zo rustig, naar huis kerende feestgangers en lawaai van de passerende machinale straatreinigingsdienst verstoren wel eens de nachtrust. Zeker aan te raden, goede prijs kwaliteit

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Mar 2017
8.3

Nice place. Walking distance to the Rambla, Placa Catalunya and the port, Dorms were ok, though a little crowded (and I didn't like the prickly blanket) and warm. Staff was very friendly!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
10.0

Foi a minha primeira experiência num hostel fora do Brasil, simplismente adorei tudo !! Bem localizado, equipe muito prestativa e limpeza bacana.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2017
10.0

just great!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • wouterro6270
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
15 Mar 2017
10.0

This place is Amazing... like Always. Beds are comfortable, staff is the best, and the wifi works really well in the rooms. Fully equiped kitchen, and a nice terrace to chill on! Price/quality it`´´´`'s the best in barcelona in my opinion. Untill next time Be Sound

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2017
8.3

The kitchen was frustrating because There was no oil and there were no spatulas to make eggs! Overall it was clean, which I liked a lot. The keycard entry and lockers were nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
8.0

It was a great location, right next to the metro/bus stop. Located in the city center. Really clean facility. The advertising on the website wasn't completely honest. the only other downside is the kitchen. There was no spatula and no olive oil to cook with, I had to go out and buy. The kitchen for some reason does not open until 11 so it's inconvenient if you want to wake up early, cook, and get about your day.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Mar 2017
9.7

Well located, amazing staff always open to help you and show you the cool places in Barcelona. The hostel is always clean, they have a really nice terrace, a cosy living room and kitchen is very well equipped. I had such a good experience at the hostel and I recomend anyone to stay here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.