Hostelworld.com

Be Ramblas Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 949 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 949 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
Be Ramblas Hostel Located at Carrer Nou de la Rambla, 50, , Barcelona.
Be Ramblas Hostel
Spain
Barcelona 08001 Carrer Nou de la Rambla, 50
89% 949
41.3774210 2.1725110
Be Ramblas Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Czechy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
8.6

A very good choice in a good location for a good price. The hostel provides everything for people, that came to spend the most time of the day outside enjoying the city and looking for a cheap accommodation in the city center. An only trade-off could be a missing breakfast, but it is easily being solved by many restaurant or supermarkets around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
6.6

The girl on reception was quite aloof and there was only one plug in the double room; when we told her about this she gave us an adaptor and said 'that's all we have'. The room was very small and basic with not much room to swing a cat. I used the bathroom after we had checked out and it seems there are only 1 or 2 for the dorms which were always occupied and in a bit of a state. Good location but otherwise lacking

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
9.4

Pretty cool hostel, great location around 2 mins from las ramblas. There is a lovely coffee shop and pizza place on the same road. We stayed in a double bed room with ensuite bathroom. It was very clean, towels changed everyday. Staff were friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2016
9.1

Muy buena ubicación, se puede llegara casi todos lados caminando y muy cerca esta el metro para los lugares mas lejanos. Mi habitacion era doble con baño compartido, el baño siempre lo mantienen limpio. La habitacion es algo pequeña para la cama es muy comoda. La cocina super equipada y el personal muy amable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
9.4

Habitación limpia y bien equipada. No se escuchaban ruidos ni ningún tipo de molestia por las noches. Los empleados eran amables y atentos. Sin duda, lo que más me gustó fue su excelente situación a escasos metros de La Rambla. Repetiría sin dudarlo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Mar 2016
8.9
Przetłumaczone przez Google

Zatrzymałem się w prywatnym pojedynczego łazienką i byłem całkiem zadowolony. Łóżko jest wygodne i wszystko było czyste i schludne. Mój pokój był tuż obok łazienki zakładowego, tak aby było denerwujące, a czasem głośno. Jednakże, zatyczki do uszu zagłusza go. Jest jasne niebieskie światło na tv ale spanie maska ​​pozbywa się tej irytacji. W sumie to było tuż przy La Rambla, w odległości wielu rzeczy chodzenia. Aerobusem aby dostać się do hostelu jest około 5,90 euro teraz. Bardzo wygodne.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2016
8.9

Single room was small but clean. Staff were nice and helpful. Perfect for my sort trip to Barcelona

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • katzi1826463
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
17 Gru 2015
10.0

Great hostel with very good location and very friendly staff. I'll be back there soon :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lis 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Obsługa jest bardzo dobra, lokalizacja jest bardzo dogodna

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.