Hostelworld.com

Be Mar Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 2,143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 2,143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
Be Mar Hostel Located at Carrer Sant Pau, nr. 80, , Barcelona.
Be Mar Hostel
Spain
Barcelona Barcelona 08001 Carrer Sant Pau, nr. 80
82% 2143
41.3773680 2.1701753
Be Mar Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Bangladesz, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
8.9

It's nice hostel. All the staffs are very friendly and helpful. Good location, metro is nearby, super market is nearby. They provides free lockers and 1 big advantage is, even after checking out they provides you free locker,where you can keep your bag and come back later to collect your bag. In a nutshell it's a great hostel, it made my stay in Barcelona so comfortable. I would recommend this hostel for anyone...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
9.1

We booked the private two-bedroom with a shared bathroom - Highly recommended with the bathroom being shared only by 4 rooms on the flat. The price of this room included the bed sheets and towels whereas the shared bedroom choice doesn't include them. It is accessed by a separate door right next to the hostel's main entrance. Location tops it all being close to all the vibrant places in the city - few steps away from rue Ramblas, and the metro station 'par-allel'.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
5.7

Très bien placé certes, mais vous dormirez TRES MAL ! Les lits grincent horriblement quand la personne bouge au dessus de nous ! Il n'y a pas beaucoup de douches et seulement 2 toilettes dans l'auberge. Quand on a rendu la chambre, on a eu la possibilité de laisser nos affaires dans un casier, on pensait que c'était de la location mais non, ils vous prennent deux euros.. Soyez sûrs de ne rien oublier quand vous refermez parce que ça peut vite coûter cher.. Bref, je suis très déçu..

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Maj 2016
9.4

Lo recomiendo totalmente. Esta en una gran ubicacion, cerca de todo. El barrio en el q esta no es muy turístico, es mas tranquilo. Los lockers son enormes y el mecanismo de seguridad es muy bueno. Te cobran x las sábanas. Tiene para lavar la ropa a mano y patios para colgarla. El personal siempre predispuesto! Muy bueno!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Kwi 2016
10.0

Be Mar is great. It takes maybe 20-30 minutes to get to and from the airport, and it's a short walk into the heart of Barcelona (and the beaches). The staff is incredibly friendly and is willing to help out with pretty much all of your requests. We made a lot of friends from the fellow travelers here. Great spot! Would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Kwi 2016
7.4

위치가 까탈루냐광장에서 조금멀긴햇지만 괜찮앗어요! 14인 방을 썼엇는데 핸드폰충전할수있는 콘센트가 침대마다 없어서 너무그게불편햇어요 6인실에는있다고들었는데 그거빼고는 괜찮았어요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Kwi 2016
7.7

Hay mucho por mejorar, pero encontré en este hostel un lugar muy bien ubicado en Barcelona, con los servicios necesarios (Cama y Baño) a un precio accesible. El personal del hostel, es excelente. Muy atento y predispuesto a ayudar, me animo a decir que si no fuera por ellos, mi estadía hubiera sido muy mala. Tuve inconvenientes, pero ajeno al hostel. Fue relacionado a las personas con las cuales compartia mi habitación, pero el staff estuvo para ayudar y solucionar de forma inmediata.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tsmith30
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Kwi 2016
9.4

Good location and friendly staff. They offer very big free lockers next to your bed. Great value for the money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Kwi 2016
9.1

Nice hostel in the heart of central/historic Barcelona- from here you can walk basically anywhere. The nearest metro stop is about 5-10 minutes away, and the grocery store Dia is 5 minutes away. The rooms are standard hostel rooms with bunk beds that are sufficiently comfortable, the showers are clean and hot, and the staff is super friendly and willing to help. The music in the lounge was definitely strange and the hostel has a quirky, unusual vibe, but is def worth it for the money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
2 Kwi 2016
7.4

Esta bien, si esta en oferta no lo duden, no paguen tanto por el. :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.