Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Be Mar Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 2,274 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 2,274 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.4
Be Mar Hostel Located at Carrer Sant Pau, nr. 80, , Barcelona.
Be Mar Hostel
Spain
Barcelona Barcelona 08001 Carrer Sant Pau, nr. 80
78% 2274
41.3773680 2.1701753
Be Mar Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Lis 2016
7.4

Toca pagar adicional por las sábanas y se pueden alquilar toallas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Paź 2016
9.4

Bien situé dans le quartier de Raval. Métro para lel tout proche. Bien dans l'ensemble dosettes de lessive trop chères comparées à la laverie automatique près du métro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Paź 2016
6.9

저렴한 가격과 위치는 좋아요. 주방은 딱히 무언가 해먹기엔 좁고 기구들도 부족하고 그래요. 침대 좀 작구요. 체인한침대 청소하는 것 보니까 이불 세탁 안하고 그대로 정리만 해서 쓰는 것 보고 좀 불편했습니다. 샤워실 많고 뜨거운 물 잘나오고 근처에 디아도 있고 괜찮아요~

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
6.3

I stayed at Be Mar Hostel 4 nights in double room, which was located in the other building, next to reception. There was no Wi-Fi. The main doors open hardly, the light in patio didn't work, some of staff wasn't nice. Staircase looks awful. The location was good, the room was clean, but hadn't being cleaned during our stay.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
9.4

Good situation and very calm. A good choice to not have to use the transportation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Paź 2016
8.3

Localização bem boa! O quarto não estava muito limpo,mas é legal. As outras áreas estava tudo ok,banheiro bem limpinho. Um Staff muito legal que me receberam muito bem. Vale a pena!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
9.4

The staff was super kind and helpful! Everything was clean and the location is the neighborhood of Raval. Tons of culture and not at all far from the beach!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Paź 2016
5.1

The staff were very sweet and helpful. But the hostel is not in the best location, very sketchy area at night but the Gothic Quarter is definitely the place to be! Now the actual hostel was fine, but the bedrooms and bathrooms were nasty. I was not sure if the sheets were washed before I used them, and the rooms were so humid. The bathrooms are communal and were on the other side of the hostel from our room. I would not recommend this hostel to anyone.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Paź 2016
9.1

Bel posto dove stare vicinissimo al centro con personale accogliente e disponibile...Da tornarci!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Paź 2016
6.9

Essenziale, ottimo per soggiorni molto brevi, tipo una notte o due. Abbastanza curata la pulizia delle zone comuni ma è scarsa la privacy delle stanze docce e wc. Sarebbe meglio se ci fossero, vicino ad ogni letto, una lucina da notte e soprattutto le prese

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.