Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Be Dream Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 1,801 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 1,801 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.0
Be Dream Hostel Located at C/ Av. Alfonso XIII 28B, Badalona, Barcelona.
Be Dream Hostel
Spain
Barcelona Cataluyna 08001 C/ Av. Alfonso XIII 28B, Badalona
73% 1801
41.4443026 2.2369623
Be Dream Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
9.4

El hostel cuenta con instalaciones muy amplias y está muy bien equipado. Los espacios comunes siempre están limpios y bien cuidados. En cuanto a la ubicación, está alejado del centro pero es sólo media hora en metro y el transporte funciona perfectamente. La ventaja es que está en un lugar más tranquilo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • miiasimunaniemi892
  • Szwecja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Sie 2016
4.9

The location was more far away than indicated, since the metro was closed and you had to take a bus for a part of the journey. The bathrooms were not very clean and this experience was crowned by somebody throwing up around the dorm. It is not worth saving a few euros to stay here instead of a nice hostel closer to the center. The only positive thing was closeness to the beach.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
16 Sie 2016
2.0

Ma è un ostello o un carcere?? Innanzitutto non è a Barcellona, è a 20-30 minuti di taxi minimo dalla stazione Sants. E' una zona orribile, tra extracomunitari e mendicanti, scollegatissima da Barcellona (c'è la metro e l'autobus ma minimo ci metti 20 minuti, se funzionano!!!). Le porte delle camere non si aprono facilmente, i bagni sono peggio dei bagni pubblici in spiaggia e il personale è praticamente inesistente. Appena arrivata sono rimasta 15 minuti e ho cambiato subito ostello, disgustata

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Sie 2016
5.7

Not such a dream

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Sie 2016
8.6

Clean,good atmosphere and well staff one problem is far away from center

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
8.3

La sécurité est top, les casiers individuels se ferment à l'aide du passe magnétique qui sert à ouvrir la chambre. Très pratique ! De manière générale les locaux sont très bien, mais la cuisine en commun n'est pas toujours respectée, ainsi que les frigos. L'emplacement est super, justement parce qu'il est un peu excentré de Barcelone mais tout de même très accessible en métro et en bus de nuit (24h/24h). De ce fait, la plage est beaucoup moins fréquentée, bien surveillée, proche, et PROPRE

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
5.7

This property came up for hostels in Barcelona. When I asked someone how to get there, they told me the hostel was not even in Barcelona and instead it was in Badalona. It was relatively close to Barcelona, but still there was nothing to do around the hostel and it was not easy to get into Barcelona. The property was a good price, but it was too expensive for not even being in the city. The facility itself was fine, and I did not have any complaints really about the facility itself.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2016
8.9

El hostal esta muy bueno, es bastante grande, tiene AC, el ambiente es bueno, lo unico malo fue una recepcionista argentina que tiene cara de mal humor que es muy mala leche, pague una noche extra y cancele antes del check in y no me regreso mi dinero, total todo lo demas muy bien, hay una playa muy buena cerca!! Y es mas barato todo que en el centro! Ah y tienes que estar en el area comun para el wifi:(

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maroko, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
2.3

emplacement carrément excentré et atmosphère triste personne ne dit bonjour et aussi qu'il s'agit pas d'une auberge de jeunesse car y a beaucoup de famille avec enfants ... j'ai eu une dépression après les 2 première nuits ce qui m'a obligé de changer l’hôtel même si j'avais encore deux nuits à mon solde ...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Sie 2016
9.1

Everything was GREAT, except the location. Not only was it already a good trip outside the city center, but the metro was undergoing maintenance which made the trip even longer... the hostel was also very hard to find late at night when I arrived, I walked past it twice. There are no lights and it's recessed from the street in a weird bend in the building, so you can't even see the sign unless you happen to look over at just the right moment. They really need to put lights on the sign at night!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.