Hostelworld.com

Be Dream Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 1,724 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 1,724 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.6
Be Dream Hostel Located at C/ Av. Alfonso XIII 28B, Badalona, Barcelona.
Be Dream Hostel
Spain
Barcelona Cataluyna 08001 C/ Av. Alfonso XIII 28B, Badalona
71% 1724
41.4443026 2.2369623
Be Dream Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
5.4

l'établissement en lui-même et facile d'accès ( face au métro à 1 min à pied) mais la propreté et l'atmosphère laisse à désiré. Je suis resté que pour une nuit mais c'était pas terrible, pas d'internet dans les chambres, les draps n'avaient pas étés changé et l'atmosphère laisse un peu à désiré sinon côté sécurité j'ai bien aimé les badget pour plus de sécurité. pour un court séjour OUI pour un long séjour NON.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
3.4

- nuit à 20€, loin du centre ville de barcelone = rapport/qualité prix décevant - j'ai trouvé une sorte de puce de lit ou de petit cafard qui rampait dans mon lit à 7h du matin (photo prise à l'appui). Je n'ai pas pu dormir dans ce meme lit après ca. J'ai fini ma nuit dans un canapé du bruyant living-room - les lieux de sont pas propres, des boules de poussières traînent sur le sol (photo a l'appui), pas de papier de toilette dans les toilettes - pas de couverture pour les lits ni 2

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Maj 2016
7.4

Der Pluspunkt geht definitiv an die äußerst nette und zuvorkommende Mitarbeiterin, die uns bei unseren Zugverbindungen half. Die Zimmer sind eher rustikal und nicht sehr sauber. Die Lage ist zwar direkt am Strand aber doch weiter entfernt vom Stadtzentrum. Es ähnelt alles eher einer Jugendherberge

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • mccusker_19374
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
5.1

When I first arrived the woman at the reception said. Check in? I said yes. Then she got up and walked away for ten minutes. Only one outlet to charge phones or whatever between 8 beds. Every other hostel I've been to has individual outlets for each bed. People are of course going tk need to charge their devices. Couldn't get WiFi in my room. Too far away from the hub. I pay same price and get less services, totally seems fair.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Maj 2016
6.3

Wifi only worked in the common area and worked really poorly. There was not really any cutlery and supplies for cooking. It only takes about 20 minutes to get there from the city, so that was alright.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Maj 2016
7.7

It's not in Barcelona, it's in Badalona!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
9.7

Stay was good and staff are very friendly, even the guests staying here are fraindly. Overall it was a nice stay within the budget.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
6.6

The hostel was not clean; the kitchen smelled rancid, the toilets and showers were visibly dirty. On a good side, the staff was quite nice and helpful. The atmosphere is not like other hostels I've stayed in. There are a few locals living there which is nice because you get to meet and hear their opinions about the city, but it robs from the travelers ambiance we crave for.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Kwi 2016
8.3

Baños limpios, staff muy amigable y a la salida de la estación del metro, rodeado de tiendas, supers y pintorescos bares para echar una caña con tapa sabrosa y a buen precio, típico pues... Internet pésimo, computadores muy malos y lentos, la cocina es poco práctica y las camas son muy blandas.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
8.6

Overall, this hostel was lovely, clean, and one of the nicest I've stayed in for its value. Our main problem was how far it was from city center - but if you're looking for a quiet beach and want to get away from tourists, it's a wonderful hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.