Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Be Coimbra Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 64 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 64 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.9
Be Coimbra Hostel Located at Rua do Corvo, 33, , Coimbra.
Be Coimbra Hostel
Portugal
Coimbra Coimbra 3000-124 Rua do Corvo, 33
75% 64
40.2105112 -8.4295660
Be Coimbra Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
8 Wrz 2016
9.4

Da versehentlich nur ein Bett statt zwei reserviert wurden, haben wir ein Upgrade für ein Privatzimmer bekommen. War top!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sie 2016
2.6

Bad expérience Nous étions en sur-reservation, comme 6groupes de voyageurs le même jour. Difficile de croire à une erreur... Nous avons été relogé dans une sorte de résidence étudiante de la même chaine, vieillote et sans commodité, à plus de 10 min en voiture du centre. Je ne recommande vraiment pas.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Sie 2016
5.7

Notre réservations n'avait pas été prise en compte lors de notre arrivée (à priori il n'avait pas reçu notre réservation du site). Accueil se fait dans un bureau étrange avec de la paperasse partout .rien de prévu pour s'assoir ou poser nos sacs. Le gars est assez foireux et nous explique qu'ils ont plusieurs bâtiments dans la ville. Petit dej un peu arnaque. Chambre sommaire, espace commun un peu moyen niveau propreté

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
7.7

Ambiance agréable, de bons services: salle de lavage, propreté, situation, mais le système d'entrée par empreinte des doigts est ridicule,ent complexe et souvent inopérant. Le patron est sympa mais pousse un peu trop ses ventes pour son resto bar. Une certaine désorganisation qui empêche de profiter pleinement du lieu.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lip 2016
8.6

On the main plaza. All kinds of shops and restaurants right there. Close to the train station. Not too far up the hill to the university and museums. A big common room with floor to ceiling doors overlooking the plaza below. My room was at the back, so was quiet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Lip 2016
5.7

Foto's klopte niet met het hostel. Keuken was heel gebrekkig, en het geheel was iet goed onderhouden. Bedden waren wel goed, personeel erg aardig en de locatie ook prima.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
8 Cze 2016
8.9

We were very nicely welcomed by Miguel who helped us with parking and everything although we checked in quiet late. The room had a comfy old-house atmosphere and the location of the hostel in the middle of the old town is perfect to visit Coimbra.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2016
8.6

This is a unique hostel in an OLD building and older part of town. The facilities are better than basic, but be mindful that old buildings have their own characteristics, some charming like shutered windows that open to a narrow cobble street (not easily accessed by cars), some not so charming like musty aroma after raln. It's cheap and clean and the managers were helpful and friendly. Well worth the visit, so long as you're not expecting resort like amenities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2016
8.9

Muito obrigada pelo bom serviço. Adorei principalmente o facto do responsável ter ido ter comigo pessoalmente quando estava perdida.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.