Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bazils hostel & Surf school

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 162 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 162 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Kwi 2017
3.7

Very bad WIFI, every day KIWI Bus, doors can't be looked from inside! Reisen nun schon seit einem Monat durch NZ & das Bazils war unser bisher schlechtestes Hostel der ganzen Reise. Wir haben uns ein Doppelzimmer gebucht, Türen haben sich nur von Außen verschließen lassen, am morgen kamen dann erst einmal drei Leute herein, davon zwei Angestellte, welche den Putzplan nicht mitbekommen haben - kein Anklopfen, keine Entschuldigung o.Ä. Angespannte Stimmung gibt einem das Gefühl man sei unerwünscht

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Mar 2017
8.6

This hostel was great, clean, big and quiet throughout the day. Just note the kitchen gets very busy after 5:30 and it's a stop for the kiwi experience buses, but overall I enjoyed my stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
15 Mar 2017
9.7

Lovely comfortable hostel. We had a private room and it was very roomy. Great facilities and very clean. Staff were very helpful and wifi was good. Would definitely recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Mar 2017
8.3

Das Hostel ist leider von Kiwi Experience Leuten überlaufen. In unseren zwei Nächten Aufenthalt sah die Küche dementsprechend aus. Das Wort Abwasch wird wohl nur im Fremdwörterbuch gefunden. Ansonsten ein schönes Hostel, WLAN war gratis und gut. Die Ausstattung überdurchschnittlich, bis auf die wenigen Sitz- und Essmöglichkeiten.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Mar 2017
6.6

Pros: Near to the town. Pretty clean. Kitchen is well equipped with oil and spices. Provide surfing lessons Cons: our bedroom was situated near the courtyard and kitchen, super noisy, could smell everything from the kitchen and bbq from the courtyard. There's no place to hang clothes, and have to pay for washing powder. The room is cramped for 4 beds There's no toilet or bathroom just for ladies or men, it's a mixed one There are no lockers !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
6 Mar 2017
6.9

Kiwi bus hostel so the place was always so busy and if we would have known we probably wouldn't have stayed here, as we could barely use the kitchen.rooms were small but the hostel itself was really quirky and Wifi was great in the main house but not in the rooms. The owner was rude by making us wait over half an hour to check in while he was on a personal call and then snapped at us simply questioning the 2 dollar card charge as usually the charge is like 30 cent, don't know if I'd stay again

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Mar 2017
6.3

Die Hochbetten haben keiner Leiter... sobald einem also die Gene als Affe fehlen ist das wirklich eine Dreistigkeit. Auch sind nur wenige Duschen und Toiletten vor Ort, dafür, dass wohl jeden Tag mindestens ein Bus mit Leuten zur gleichen Zeit ankommt und abfährt. WI-FI ist okay, Off-Street Parking ist möglich.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Mar 2017
8.3

Great hostel with a unique feel. The surfing lessons were so fun!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
21 Lut 2017
9.4

Good place to stay in Westport. TV room with huge DVD library :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lut 2017
8.6

Beautiful art pieces in a chill out atmosphere!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.