Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bazils hostel & Surf school

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 108 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 108 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.5
Bazils hostel & Surf school Located at 54/56 Russell Street, , Westport.
Bazils hostel & Surf school
New Zealand
Westport 7866 54/56 Russell Street
88% 108
-41.7548261 171.5997505
Bazils hostel & Surf school
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lis 2016
9.4

Awesome people, great atmosphere, good vibes. ;)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lis 2016
9.4

Great Hostel, and clean! Staff warm and welcoming, I was unwell while staying here and staff were great at helping me get to see a doctor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
19 Lis 2016
8.3

Funny looking from outside, but really near the bus stop and the information center. Bike hire for $10/day. Showers are in the hallway, but overall facilities are up to date.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Lis 2016
9.4

Really cool hostel. I love that there's nothing left unpainted or bare. The staff seemed really nice and there was a great vibe there. The kitchen is well equipped and people seem to respect the rules and keep it tidy. The showers were decent and I was warm in our room. We were a couple in a private room though so I can't comment on the dorms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lis 2016
7.7

Westport is not really the place to be. But Bazils is a colourful place that will brighten your days, especially when it rains. Welcoming staff, nice place, warm and cosy when it's cold outside, cool when it's sunny : )

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lis 2016
8.9

Really cosy hostel, lounge had a fire place with many movies to choose from it was perfect for a cold rainy day (which it was when I was there), kitchen clean and homely to cook in

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
8.0

Lot of herbs for cooking . nice place. No breakfast

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sie 2016
9.1

Nice chill hostel. Very well equipped. It wa spretty quite, when I was there but still a lovely place. Would definitely recommend it! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2016
8.3

Really nice hostel. Some great murals on the front of the place which really adds character. Great facilities and really nice staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.