Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bazar Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 550 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 550 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Mar 2017
4.9

Security not great as place doubles as a laundrette for the public. Hostel is tiny, it almost feels as though you're in someone's house. We are not overly into the backpacking scene and it seemed we were shunned because of this. People would stop talking when we left and staff were rather blunt and offhand. Noisiest street in Budapest it seems. Bar over the road extremely loud and open till early hours. Ended up moving hostels and glad we did. Not for us at all.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Mar 2017
8.0

El hostel esta en un barrio muy bueno para descubrir , cerca de varios puntos de interés y de medios de transporte , los cuartos son limpios y de buen tamaño, el personal a veces es amable a veces no , el ambiente es súper tranquilo, si estás buscando hacer amigos o conocer gente no es el lugar más indicado. Un hostal pequeño pero muy agradable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
3 Mar 2017
10.0

L'hostel est proche de tout, les lits dans les dortoirs sont parfaits et les receptionnistes super jolies haha

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lut 2017
8.9

Si no te molesta el ruido de la calle para unas noches está bien: buena ubicación, limpio, cocina y lobby agradable. De repente fallaba un poco el wifi, pero en general está bien, bueno yo preferí alquilar la habitación femenina de 4 camas y no tuve ningún problema. Para los que gustan de hacer amistades en los hostales se los recomiendo. Los que vamos de paso solo a descansar les recomiendo las habitaciones con menos camas posibles.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lut 2017
9.4

Great hostel, amazing Atmosphere. The staff was so nice, helped us with everything. The hostel is well located, we did everything walking, and it's close to metro lines. I defnetely recomend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • macskabicska7152
  • Węgry, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Lut 2017
10.0

Lovely clean cozy hostel & helpful friendly staff. Best pillows and beds!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lut 2017
10.0

Great Location!!!! Great and super helpful staff, easy to find, super clean and good beds. High recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
16 Sty 2017
10.0

I've been 8 times in Budapest, and bazar hostel is simply the best place where I stayed. About location, nothing to say, it's in the center of the most active part of the city, with anything who need around (food shop, bar, restaurant...) Cleanliness is perfect, staff helpfull and open to talk. The common room is a real place for meeting and sharing. And the coffee is free and good. What else?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2016
10.0

Simple and Perfect!! I loved it :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lis 2016
10.0

Ok, I really have to start with the location. It is just perfect, right in the middle of the party scene, in the heart of the Jewish district that lets you walk around in all those cool streets full of restaurants, bars and shops. Really, it was amazing. The hostel is cosy and clean, the staff is helpful. I had great room mates and we hang around together. I recommend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.