Hostelworld.com

Bazar Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 481 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 481 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
Bazar Hostel Located at Dohany u. 22-24, , Budapest.
Bazar Hostel
Hungary
Budapest 1074 Dohany u. 22-24
91% 481
47.4955671 19.0629208
Bazar Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Maj 2016
9.4

This is a great hostel for what you are paying. They have free computers to use, a nice common area, well equipped kitchen, and laundry facilities on site. It is a smaller hostel which made it easier to meet people as a solo traveler.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
8.0

This hostel was great! Check in was easy and the rooms were tidy. The street can be noisey late at night especially if you open the windows. So if you are a light sleeper bring earplugs. I got a little lost but you go through a laundromat to enter the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Kwi 2016
9.7

Das Hostel ist relativ klein, was den Aufenthalt sehr gemütlich macht. Man fühlt sich wie zu Hause.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
9.1

Es una gran opcion calidad-precio, su ubicacion esta super bien, seguro limpio y muy amable el staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
9.1

The hostel was great! Perfect location and has everything you need. There weren't many people hanging out in the common area in the evening, so we didn't really meet anyone, but because we were a group of four we had no problem with that! Amazing value for money. Would definitely recommend this hostel to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2016
7.4

It was a nice hostel, but a bit dark and stuffy (upstairs in a building and not much daylight). The area is very central and the hostel is easy to find, but you'll have to like being in one of the party districts of Budapest: at night the music is quite loud. The area didn't feel super safe for a woman travelling alone at night (during the day it was fine). Quite a few nice restaurants and supermarkets close by as well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2016
9.1

Really nice chilled out hostel, ideal location and really helpful staff. Would definitely recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego pobytu w hostelu

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.