Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bazar Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 559 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 559 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • clobart
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
7.7

Camerata decisamente piccola, ma per 3 notti va bene, anche il bagno abbastanza piccolo, solo 2 wc e 2 docce. Atmosfera carina e personale molto gentile Unico episodio spiacevole: il malodore di uno degli ospiti... ma non è colpa dell'ostello

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

Hat mir sehr gut gefallen und hab mich sehr gefreut6 euch kennen zu lernen und ich werde wieder zu euch kommen! MfG:Saner Güney aus Berlin

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gwatemala, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Kwi 2017
7.7

Bueno pero muy ruidoso , todo lo demás estuvo muy bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Mar 2017
7.7

Bazar seemed great upon first impression but the wifi didn't work throughout our entire stay which was extremely frustrating. We asked the staff multiple times on multiple days to help us and restore connection - nothing was done. The staff rotates too often for anyone to get to know you. Also, there was almost no one in the hostel over the weekend which was also disappointing. Had a lot of potential, but lost it quickly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2017
7.7

The hostel was in a good location. Staff was helpful in explaining where to go and what to do. I stayed in the all girls 6 person dorm and had the room to myself for the entire time. Bed was okay but I had an allergic reaction to the sheets or whatever detergent they use. Bathroom was clean but the shower drain desperately needed to be unclogged. Also one bathroom for a 6 girl dorm room sounds like it could be an issue if the dorm was completely packed. Wifi in the bedroom was terrible.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2017
10.0

Great hostel with a bit of a family vibe to it ! Clean, nice kitchen (with an oven! and all you need to cook some nice family diner!) Best location, in the middle of the ruins bars and cool restaurants, plus, everything is kind of walking distance (ok, maybe not the city park!) And the staff is helpful, friendly ans sometimes bizarre (but in a funny way! haha) stay there, thanks me later!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Mar 2017
4.9

Security not great as place doubles as a laundrette for the public. Hostel is tiny, it almost feels as though you're in someone's house. We are not overly into the backpacking scene and it seemed we were shunned because of this. People would stop talking when we left and staff were rather blunt and offhand. Noisiest street in Budapest it seems. Bar over the road extremely loud and open till early hours. Ended up moving hostels and glad we did. Not for us at all.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Mar 2017
8.0

El hostel esta en un barrio muy bueno para descubrir , cerca de varios puntos de interés y de medios de transporte , los cuartos son limpios y de buen tamaño, el personal a veces es amable a veces no , el ambiente es súper tranquilo, si estás buscando hacer amigos o conocer gente no es el lugar más indicado. Un hostal pequeño pero muy agradable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
3 Mar 2017
10.0

L'hostel est proche de tout, les lits dans les dortoirs sont parfaits et les receptionnistes super jolies haha

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lut 2017
8.9

Si no te molesta el ruido de la calle para unas noches está bien: buena ubicación, limpio, cocina y lobby agradable. De repente fallaba un poco el wifi, pero en general está bien, bueno yo preferí alquilar la habitación femenina de 4 camas y no tuve ningún problema. Para los que gustan de hacer amistades en los hostales se los recomiendo. Los que vamos de paso solo a descansar les recomiendo las habitaciones con menos camas posibles.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.