Hostelworld.com

Bayrams Treehouse

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 547 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 547 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
Bayrams Treehouse Located at Olympos Antalya, , Olympos.
Bayrams Treehouse
Turkey
Olympos Olympos Olympos Antalya
90% 547
36.3960002 30.4734134
Bayrams Treehouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Kwi 2016
9.7

One really cannot criticise Bayrams but this time it was quieter than I might have wanted it to be.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
1 Kwi 2016
9.4

There were no lockers in the dorm rooms but everything else at Bayram's was excellent. The proximity to the ruins and the beach was super convenient and the breakfasts AND dinners were really good. Bayram's has a great vibe and is an excellent value for your money. I plan to return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2016
9.4

I had a great stay! Wish I could have stayed longer! The cabins are rustic, but very cozy and comfortable. The shower is hot, too, which is great. Dinner was excellent both nights I was there, and breakfast was good as well. Although I would like if there was wifi in the rooms, I think it encouraged more socializing to have to go to the common area for it. Would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lis 2015
9.4

Great value for money- breakfasts and dinners were really good :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Lis 2015
5.7

Rarely toilet paper, one toilet did not lock, the other sometimes did not flush...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Lis 2015
9.4

Meals were amazing. Very close to a beautiful beach. Staff are helpful. Beds are comfy. Fire every night which is awesome.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2015
8.9

Come for a day and stay for a week. I did exactly that. Great atmosphere, easy walk to the beach and ruins, solid breakfast and dinner, and friendly staff. Even though I went during down season, I met an awesome crew of travellers. It was a hard place to leave !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
2 Lis 2015
10.0

Just a legendary place. Go there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
2 Lis 2015
10.0

Really nice hostel with rooms in the caves and magnifent views Staff very nice an helpful. Manager knows a bunch of languages

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.