Hostelworld.com

Baxpax Kreuzberg Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1,519 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1,519 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.7
Baxpax Kreuzberg Hostel Located at Skalitzer Str. 104, 10997 Berlin, Berlin.
Baxpax Kreuzberg Hostel
Germany
Berlin Skalitzer Str. 104, 10997 Berlin
80% 1519
52.4993830 13.4276490
Baxpax Kreuzberg Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Belgia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
9.4

Very pretty place to stay for few money. Amazing location for those who like Kreuzberg athmosphere (or not, cause you have transports in front ofthe hostel). I only think of two things that could be changed: (1) better information on this website concerning the city tax and the sheets (more or less 2€/night for the tax and 2.5 for the sheets), I was a bit surprised at the check in (2) Some of the showers were freezing cold or way to hot. Great place anyway.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
8.9

Friendly staff, great location in the heart of Kreuzberg, very chill atmosphere. Would recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
6.6

Nice hostel, Well placed but it's definitly not a good idea to clean showers and Kitchen between 8 and 9 o clock in the morning everyday!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
25 Kwi 2016
6.0

Fica numa região meio estranha. A noite eu ficava com medo. Vinha muita gente em cima oferecendo drogas. E eles cobraram a mais do que foi fechado através do hostelworld. Tentei argumentar mas não teve jeito. As instalações são OK. Pelo preço não é tão ruim.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Kwi 2016
10.0

It was good, really close to an U-Bahn and also they are really friendly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
9.4

Great hostel with nice atmosphere. Would like to stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Kwi 2016
8.9

Overall really nice place. The facilities were really excellent, the bathrooms were spotless, and the rooms were large. The hostel was a little outside of the center of Kreuzberg, so you need to walk a bit to get to the main bars and restaurants. The communal area is pretty small.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
8.9

Très satisfaites en général

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
7.1

WATCH YOUR STUFF (especially in room 11) Stayed here with my friend couple of days. Phone got stolen from the room on the second day while charging. We had been gone for 30 minutes. The staff figured out it could have been 3 people, two of which are permanently staying in room 11. According to the staffs reaction this wasn't the first time. They promised to kick them both out, but they didn't. We got upgraded to a different room instead. Great location though. Try the falafel (Libanese)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Kwi 2016
9.1

Good value for money, nice building and very friendly staff. The kitchen is very nice, but it closes at 22:00 which I think is a little early.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.