Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Baxpax Downtown Hostel/Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 4,243 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 4,243 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8
Baxpax Downtown Hostel/Hotel Located at Ziegelstr. 28, , Berlin.
Baxpax Downtown Hostel/Hotel
Germany
Berlin 10117 Ziegelstr. 28
82% 4243
52.5236109 13.3905959
Baxpax Downtown Hostel/Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • mvictoria_sb7894
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
9.1

Hemos pasado mis amigos y yo unos días fantásticos en este hostel. Está muy bien ubicado si quieres conocer la ciudad, porque tienes transportes a 5 minutos y lugares de interés a unos 15minutos caminando. El personal muy amable y casi todos hablan en español:-) Hemos tenido una habitación muy confortable, cómoda y limpia. Compartir Wc únicamente con compañeros de habitación está muy bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sty 2017
5.4

Poor attitude from the staff and not in a great area if you wish to go out, everything close is overpriced, stay in Kreuzberg where things are half the price. Not only that but the staff weren't willing to help us find anywhere they seemed disinterested and even ignored us at the bar to play of their phones.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2017
10.0

Definitely one of the best Hostels I have stayed at. Great music, great bar, great people, great location. What more could you want? You definitely feel the energy of Berlin when staying here. Would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
9.7

Perfect Hostel in the center of Berlin! We enjoyed staying there! If ever going to Berlin again, we would always stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marie_shier3153
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Sty 2017
7.7

Pretty good hostel! Clean, friendly staff, good bar area. Only complaint was that the key cards sucked, and the bathroom was outside of our private room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sty 2017
6.6

Ich war nur für eine Nacht im baxpax, bin spät angekommen und habe früh ausgecheckt und kann daher nicht allzuviel sagen. Das 4-Bett-Zimmer war okay, das Bad sauber. Zwei Dinge sind mir jedoch negativ aufgefallen: Die Schlüsselkarte funktionierte nicht (was auch einer meiner Zimmergenossinen so ging) und als ich ankam, wurde ich an der Rezeption zunächst für einige Minuten ignoriert, obwohl Personal dort war.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Gru 2016
6.9

No kitchen to make your own meal and staff could be more welcoming. It felt much more like a hotel than a backpacker

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Gru 2016
7.4

Mi cama no estuvo lista cuando llegué (6pm), luego cambiaron las sábanas y supuestamente todo iba bien, pero cuando llegue a las 3:30 am para dormir, mi cama estaba ocupada por otra persona y yo no tenía cama, afortunadamente me dieron una habitación individual y creo que así compensaron los malos ratos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
9.1

Está muy bien ubicado y personal muy agradable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Gru 2016
9.4

A very good hostel with a lot of good things to do inside the facilities and close to good areas of turism

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.