Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Baxpax Downtown Hostel/Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 4430 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 4430 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Islandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
9.1

Really good Hostel with great location! The staff was really good and they always wanted to help you :)! It was my second time and I would definitly go there for the third time !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Maj 2017
9.7

Although there is not a kitchen, it is the best hostel I have ever been to.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
6.9

I stayed for three nights as a solo traveler. Some of the staff were really friendly, while others to found to be not so friendly or approachable. I stayed in the large dorm, in the basement. Only two showers for each sex, however I didn't find this a problem as they were never busy. However, no privacy. If you got changed outside of the shower itself (but in the bathroom) you were at risk of flashing the whole dorm if the door was opened. :/ you just had to be strategic and hope for the best.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2017
5.7

There seemed to be deposits for everything, even when some staff said there wasn't. The showers constantly fluctuates between freezing cold and burning hot. Also the none of the staff seemed to communicate and most of the time the luggage keys didn't work.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Maj 2017
9.4

This was a great place within walking distance of several attractions.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2017
7.7

Hostel was pretty average. The lockers are IKEA-esque made out of wood, and in our room the backs had come loose making them totally unusable. Their breakfast buffet was overpriced but otherwise the hostel was clean enough, staff friendly enough and it was really close to everything we wanted to see.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Maj 2017
9.1

Good place, nice and helpgull staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hannahferrin
  • Irlandia Północna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2017
8.0

Although there was a lack of security at the entrance of this hostel, I still felt comfortable and safe in the room. Breakfast is a let down, I recommend just buying your own food and making your own breakfast. However the room was absolutely brilliant (Double Private Studio). Front desk staff very helpful and friendly and the entire hostel was very clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Maj 2017
7.7

Clean. Good shower. Internet basically non-existing in rooms.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
6.9

Buen hostal..centrico ...lo malo qizas habitaciones muy luminosas sin cortinas que entra mucha luz y cuesta dormir.por lo demas aceptable

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.