Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Baxpax Downtown Hostel/Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 4,083 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 4,083 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.9
Baxpax Downtown Hostel/Hotel Located at Ziegelstr. 28, , Berlin.
Baxpax Downtown Hostel/Hotel
Germany
Berlin 10117 Ziegelstr. 28
83% 4083
52.5236109 13.3905959
Baxpax Downtown Hostel/Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
4.6

Terrible experience - unfriendly staff at desk and restaurant, incredibly bad WiFi, uncomfortable beds, inadequate electricity (2 outlets for five people), and weird bathroom layout that should have been described when I checked in

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Wrz 2016
6.6

Eae goos hostel very Good located but the atmospbere was too calm no pub crawl going on it felt like more a placa tô go with friends not meet friends. But was clean

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Wrz 2016
7.4

So hard to shower

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
7.4

Nettes Hostel für einen kurzen Aufenthalt. Leider viele zusätzliche Kosten, wodurch das ganze teurer wird, als erwartet. Das Frühstück ist meiner Meinung nach seine 6,5€ nicht wert. Da bekommt man auswerts viel besseres um den selben Preis. Die Atmosphäre im Eingangsbereich ist meiner Meinung nach etwas zu aufdringlich. Durch das violette Licht und die laute Musik, die sogar schon beim Frühstücken sehr penetrant ist fühlt man sich eher wie in einem Club als einem Hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • limsokk
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
7.1

The best thing , personally is the location. But other facilities like toillet, bed, locker were not bad! It's good hostel if you don't care about many things

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Wrz 2016
9.4

Good location. Clean rooms, and cleaned every day. Good atmosphere. Nice common area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
10.0

The hostel is very well located in the city Centre very close to the team station and the train station. We had booked a 5 person dorm but they upgraded us to a 3 person beautiful ensuite room. The rooms were comfortable. No lockers but the reception was happy to store valuables for you. 24 hr reception and a fun atmosphere at the reception area with music and beer and a pool table. Overall much recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Wrz 2016
9.4

Other than the bed sheets not fitting the bed, excellent stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
7.4

This hostel is in a great central location but the staff are not willing to help you on your trip. If you already have plans or know what you want to do this is a great place for just a night to sleep.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Wrz 2016
10.0

Amazing place with a great atmosphere. Staff are friendly and helpful! I would return here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.