Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Baxpax Downtown Hostel/Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 4328 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 4328 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Mar 2017
8.3

Great location, clean enough room and bathroom, stayed in a 5 bed mixed dorm with an ensuite and the lockers were huge which was nice. There's no kitchen (which I didn't like) but there's a bar and restaurant with different food every day if you're into that. Short walk to Reichstag and Brandenburg Gate and multiple tram and subway stops, bio supermarket around the corner which was handy for breakfast especially since I'm a vegan. Busy hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2017
8.0

Bien ubicado, cerca del barrio Judio y de la Puerta de Brandenburgo. Algunos chicos del personal muy agradables.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Mar 2017
10.0

Highly recommended, one of the best I've ever been!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
9.1

There is no kitchen, that was literally the only thing that I didn't liked, the fact that people didn't washed themselves was not the hostel's fault...still they tried to ventilate the rooms as best as possible

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2017
6.6

Staff is not willing to help. Gacilities are clean, but the guy who shared the bad with us stinks so it was impossible to stay in the room. There's no kitchen and you can't buy drink in the supermarket to consume there, which is bad for backpackers. Laundry room is hard to understand and we lost several ours trying to make things work there. Breakfast is good though

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Mar 2017
7.7

One the male staff was not so friendly. He never give a smile.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
5.4

Hola, la organizacion del hostel es mala ya que nos metieron en una habitación que estaba ocupada, por tanto entraron en nuestra habitacion los clientes anteriores ya con nuestras cosas dentro. El mobiliario estaba roto o en muy mal estado y nos forzaron un candado de un mueble. Por parte de la limpieza muy mal, ya que las sabanas estan sucias y limpian muy poco las habitaciones. El servicio y la ubicacion genial.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
8 Mar 2017
7.7

- sehr nette Mitarbeiter - coole Bar/Restaurant und Lounge - leckeres und günstiges Essen - Zimmertür immer zugeknallt (ging nicht anders) - im Zimmer war KEINE frische Luft - ... deshalb war das Fenster auf und es war zu kalt, weil die Heizung nicht an war - Bettwäsche hat nicht frisch gerochen - nicht genug Steckdosen auf dem Zimmer

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Mar 2017
8.0

It's a nice hostel/hotel, I don't know how to describe it, I missed the common room-fun, which was non existent on a wednesday night. No kitchen is a big minus, pay for the sheets / bring your own lockers/ no leftover toiletries (to some of us it's a big help and it's eco-friendly) is another thing that made me wonder. But all in all it's location, cleanliness and price make it a good choice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Mar 2017
10.0

Best hostel ever!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.