Hostelworld.com

Bath YMCA

  • International House, Broad Street Place, Bath, Anglia
Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 3,786 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 3,786 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.8
Bath YMCA Located at International House, Broad Street Place, Bath.
Bath YMCA
England
Bath BA1 5LH International House, Broad Street Place
83% 3786
51.3849192 -2.3603868
Bath YMCA
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2016
9.7

Very good one! High raccomended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2016
8.6

Great location and for the price , can't fault it .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
8.9

The hostel is nice and the staff as well. The only thing I wasn't happy about it is: the room I've booked was okay but missing electricity plugs because we were 4 guests and we had only one plug. And the second thing is the internet wifi was not that good enough. But generally I like it and I've enjoyed my stay. Best regards

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Maj 2016
10.0

I had an amazing experience with YMCA hostel, I would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Maj 2016
7.4

Well I really loved the free breakfast and the curtains around the beds. The bad was that the lockers didn't actually lock. With a padlock on them they still would open... And not just mine (I have a small lock) I checked other people's to. Also, the hostel wasn't particularly clean, especially the bathrooms. It was a really nice place to stay overall though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Maj 2016
9.4

Fantastic place to stay. Excellent standard and I wish hostel accommodation in the UK could be more of this standard.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2016
8.6

Great location and helpful staff. Not a particularly social atmosphere but is definitely great value for money and is worth a stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
8.6

Our arts group from Swansea really enjoyed our stay - very convenient location for the centre of Bath

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
9.4

Within reasonable walking distance of Bath Abbey, the YMCA is tucked into a small courtyard (take note when you're looking for it) off a high street two blocks from a grocery store. My brother and I stayed in a double with two twin beds. The carpet needed a shampoo, but the beds were clean and warm and there was ample storage space and a sink in the room so one could brush one's teeth en suite. Breakfast was pretty good, 'tho the citrus fruit in syrup was odd. Bag storage is convenient, unsecure

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
8.6

Everything is good, I will recommend to my friend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.