Hostelworld.com

Bassetto Guesthouse

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 582 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 582 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 8.4
Bassetto Guesthouse Located at Via delle Città, 3, Certaldo, Florence.
Bassetto Guesthouse
Italy
Florence FI 50052 Via delle Città, 3, Certaldo
95% 582
43.5368671 11.0521817
Bassetto Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Kwi 2016
9.7

Jean/Tanya I changed my mind. I WILL stay another night. Edwin Keiser

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Kwi 2016
8.9

I thought it had lots of charm , the kind of place you dont find everyday , it was a little cold at night , i extended my stay a few extra days , it was a great place to day trip from with a car

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.7

Hermoso lugar, muy buena la atencion , lindi lugar para conocer

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
9.7

I had a wonderful stay. It is very clean, staff is really nice and helpful. Bare in mind long walk from train station, if you are tired or have a heavy bag. Maybe it is better a taxi. Trains on Sundays are tricky, travel with time. Nice to visit Certalto Alto. Don't miss it. I would definitely recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
9.7

An absolutely wonderfully rustic guesthouse and hostel! My stay in the dorm style accommodation couldn't have been better and the more than helpful staff ensured I had a fantastic time. Thank you Fattoria Bassetto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
9.4

A água do chuveiro não ficava suficientemente quente. O lugar é fantástico e a cidade também. Recomendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Kwi 2016
9.4

I only spent 1 night here but I am definitely planning to return in the future for a longer stay. It is just outside of town but they have bicycles you can rent and be there in just a couple minutes! It is also right nearby some of the best pizza I have ever had and for cheap! (reception is sure to tell you about it) The owners are really nice and the place is beautiful! My only regret is not staying longer! It has a great social setting which I am sure in awesome in the high season!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
9.1

I stayed the first week the guesthouse was open for the season and even though there were only a handful of us Tanya did an amazing job making you feel welcome. She organized wine tastings and rides and pasta making classes and went above and beyond what I would expect from a hostel. Plus the buildings and grounds are beautiful. Would definitely stay again! Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.