Hostelworld.com

Base Wellington

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 730 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 730 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Lut 2017
8.0

Good, but relatively loud because of night club underneath

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lut 2017
9.1

Nice hostel I'll stay there again. No internet for free but it's ok

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
6.9

Location was good but the building literally shakes when the wind blows. The hostel is full of stray and kiwi experience tours so very loud, lots of screaming and slamming doors through the night etc. Staff were helpful enough but often ignored you if you were stood waiting at reception. Shared bathrooms stank, girls bathrooms were a lot better. Didn't use the kitchen as it was always full. Free wifi in the lobby 7am - 7pm, otherwise you had to pay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Sty 2017
6.0

Viel zu teuer für das, was einen dort erwartet! Keine Ausstattung

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Sty 2017
5.1

No ovens, no freezer, expensive compared to other hostels. 10 times out of 10, I would stay somewhere else if I could. Decently clean tho, and an outstanding location.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Sty 2017
8.6

Good hostel, not too large but still good atmosphere and facilities. Bedroom I stayed in was functional, but towel, flannel and wash stuff provided was an added bonus. Under bed storage available but not easily lockable, however there are lockers to rent in the dining room too. Bathrooms were nice and clean and always one free on my floor even though the hostel was full. One thing to note is WiFi is only free between 7am and 7pm and the password is changed daily, but apart from that all good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
22 Sty 2017
6.3

Cramped smelly room, but good location and big kitchen. The downsstairs bar was nice!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Sty 2017
6.6

You have to pay for wifi if you are not in the downstairs common room and to wash/dry your clothes it's $8. None of the rooms have opening windows so smell of damp and the showers take 5 minutes to heat up. Otherwise ok.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
16 Sty 2017
9.4

Good hostel. Really big kitchen with loads of cooking stations. Rooms are clean and so are the shared bathrooms. Big lounge area by reception is good. Shame that there's only 2 plug points in a room of 6

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
15 Sty 2017
6.6

Auberge moyenne, c'est un peu l'usine la bas, il n'y a pas trop de charme (c'est dans un immeuble de 7 étage).. au vu du nombre de chambre, la taille de la cuisine ne me semble pas appropriée (pas utilisé du coup)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.