Hostelworld.com

Base Brisbane Uptown (formerly Tinbilly)

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 656 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 656 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
8.6

Top spot. Ensuite in an 8 bed dorm a bit slow but ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hey! Thanks for your awesome review and we appreciate the feedback. Enjoy the rest of your travels. Cheers, X Base Crew.

  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Lut 2017
8.3

Hostel in top Lage Relativ sauber Integrierte Bar mit gutem Essen und guter Atmosphaere

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
5.1

Surely, there will come a time in this country, where the standards of operation for backpacker owner/operators will be lifted higher. I am not saying this just based on my stay in this particular backpacker, but through my experiences, having stayed in quite a few backpackers over a 20 year period, and there are far more pressing issues in these hostels than the trivial issues you hear about, like 'poor vibe', 'no breakfast', 'no courtesy bus'....

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Sty 2017
9.4

Ótima localização, e ambiente bem animado. Tive uma ótima estadia e os funcionários foram muito atenciosos e solícitos comigo. Só aconselharia a colocar Lockers nos quartos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
5.4

The room was very dirty and the people in the room had a party in the room, while others tried to sleep.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
25 Sty 2017
7.7

ok place to stay for a night. not too social as there is no big outdoor hangout area. my room was facing the main road and the bar was underneath so it was a bit noisy until midnight. only ensuite bathrooms which makes you queue quite a bit in an 8 shared dorm...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Sty 2017
8.6

Amazing location - right next to greyhound bus and easy walk to South Bank and shops. All staff were so friendly, couldn't fault them. Rooms did get a bit hot but clean. Kitchen filthy and could do with more equipment - however this was the fault of the guests not really staff who were trying to clean it every time I was in there. The bar onsite was also really good fun.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
9.4

Host was amazing and awesome. And excellent location. Really really nice and cozy. But there is no aircon in the room. But the fan has. So dont worried about it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sty 2017
6.9

My room was infested with cock roaches and we had to switch rooms in the middle of the night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
9.7

- The staff is brilliant! Very nice and helpful - clean rooms with daily roomkeeping!! - large kitchen - cool options for activities to get to know other people, like pub crawl or karaoke - all rooms with air con & bathrooms en suite!! My stay was really good so I will definitely come back!! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.