Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Base Brisbane - Embassy

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 492 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 492 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Cze 2017
7.4

The atmosphere is the most important thing for me in a hostel and that wasn't there

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Maj 2017
7.4

Good location by cbd but pretty much no atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Maj 2017
6.3

Direkt in der Innenstadt gelegen, aber weit Weg vom Bus und kein shuttle Bus. Das Wlan gibt es eh nur von 7am -7pm an der Rezeption und dann funktioniert es noch nicht einmal! Es gab auch auswelchen Gründen immer Tagelang kein Heißwasser! Die Küche hatte nicht genügend Handtücher oder Seife. Für 5$ konnte man sich Tasse und Besteck ausleihen. Für ein oder 2 Nächte ist es ok aber länger würde ich nicht bleiben.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • masonraby6157
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Maj 2017
8.9

Tom was very helpful... good rooms, good kitchen, great location, nice hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
8.0

It was convenient for me to stay there. I missed a locked cupboard in my room and the doors are noisy, otherwise it was all I would expect of a hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Mar 2017
6.0

Location good, everything else average. The room was so hot that we had to have all the windows and door open to get some ventilation as the one fan just didn't cut it. This made it super noisy so we just couldn't win! Not enough bathrooms and the ones that were there were always wet and dirty. Wouldn't stay again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Mar 2017
8.3

Location is ideal - right in the city, a short walk from south bank and 5 minutes from central station. There is a lack of atmosphere as the main social place is the kitchen - there is a small balcony and lounge area on the 3rd floor but it's tiny and used mainly to dry washing. However, very clean, friendly staff, brilliant location and AIR CON in the rooms! Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • islamcclung653
  • Szkocja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Mar 2017
5.7

Only stayed one night - hostel appeared to be pretty dirty and very hot. Old dusty fan didn't do too much and the rooms smelt pretty funky...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Mar 2017
6.9

Très bien hormis le fait que les housses de couettes ne soient pas changé systématiquement. Un conseil utilisé le drap qui est fournis pour mettre entre vous et la couette, ou demandé à avoir une autre housse de couette Wifi payant

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Joannasara
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Mar 2017
8.6

I really liked staying here. Clean, very good location, good showers, friendly staff, Downsides: WiFi didn't reach the room, even the one you pay $4 for (for 24 hours), no vibe at all, no party hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.