Hostelworld.com

Base Brisbane - Embassy

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 384 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 384 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.1
Base Brisbane - Embassy Located at 214 Elizabeth St, Brisbane, Qld. 4000, Brisbane.
Base Brisbane - Embassy
Australia
Brisbane Queensland 4000 214 Elizabeth St, Brisbane, Qld. 4000
79% 384
-27.4691542 153.0272126
Base Brisbane - Embassy
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Kwi 2016
7.7

It's fine. Got a fantastic location, right in the middle of the city and is clean and secure. Staff were nice enough, didn't really know much about the city though. The communal facilities were basic. The 'cinema room' is a dark room with a TV in it and the lounge area was small and run down. The kitchen is not very well equipped for the size of hostel it is meaning waits to use knifes and cookers etc. Not really any atmosphere at all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • alexwebb31
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
17 Kwi 2016
8.6

Only stayed here for a night. Stayed in an 8 bed dorm, did the job. People on the desk were very useful. The facilities were very good in the hostel, and the location was right in the city centre. Good value for money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Mar 2016
6.9

Wifi glöm det, dock finns fri wifi i köpcentrum bredvid och stan. Köket ganska smutsigt. AC på rummet fungerar toppen. Atmosfären var lustig, har ni sett filmen shining? Ingenting otäckt hände så det är dock lugnt. Fungerar bra om man vill bo centralt, inga konstigheter. Nära till food court vid post house där man kan äta billig lunch.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Lut 2016
9.7

This is one of the cleanest hostels I ever been to. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pirloavictor
  • Dania, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Lut 2016
9.4

So nice hostel. More like a hotel. A lot of space in the room, central in the City, the staff were friendly to help and had open 24 hour in the weekend. Best of all I got a free pubcrawl tour because i arrived a special day - don't no why! 😄

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2016
4.6

It was grim

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
30 Gru 2015
8.9

Great choice to stay in brisbane. Great location in CBD, close to everything you could need. Cheap (er) laundry too (only 2 dollars for a 60 mn dryer). Rooms are ok, it will depend on the other room mates... mince was full of German boys, who forget they were not travelling with their mums to pick up after them. Very friendly though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2015
5.7

Staff are good and location is great but facilities are poor, feels dirty and has no atmosphere.. For what I paid and the location id stay again, however.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Gru 2015
7.1

War ok, aber für die Leistung die man bekommt zu teuer... Ausstattung sehr schlicht, aber schöne Betten mit angenehmer Bettwäsche und abschließbarem Schubfach für jedes Bett. Duschen und Toiletten sauber und recht neu. Größtes Manko: die Küche ist dreckig, es ist so gut wie nichts vorhanden und Stauraum ist auch knapp. Ansonsten kann man da gut 1-2 Nächte bleiben, wenn man so wie so außerhalb essen geht.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Gru 2015
5.7

The kitchen was very gross and dirty. The fridge and cupboards smelled like they haven't been cleaned out in quite some time and there were cockroaches running over the countertops when we arrived. Overheard the cleaning staff asking how much time was left in their shift and when told an hour they discussed going to hide somewhere for the last hour so as to not have to do work.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.