Hostelworld.com

Base Bay of Islands

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 107 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 6.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 107 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 6.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.0
Base Bay of Islands Located at 18 Kings Rd, Bay of Islands, Paihia.
Base Bay of Islands
New Zealand
Paihia 18 Kings Rd, Bay of Islands
76% 107
-35.2855643 174.0951061
Base Bay of Islands
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
6.3

Too bad the kitchen/lounge area close at 22:00.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Mar 2016
8.6

Schönes, typisches Base Hostel. Lockere Atmosphäre, wer es ruhig haben will, ist hier fehl am Platz. Alles sauber, jeder hat sein eigenes Bad im Zimmer mit Dusche. Schade finde ich es nur, dass man für das WLAN meiner Meinung nach ziemlich viel zahlen muss (5$/day), und das bei einer großen Kette wie das Base.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Mar 2016
6.3

Pool and hot tub are just plain grim! Kitchenettes are vile, main kitchen is good but small, showers and toilets are ok. Nightlife good, decent bar. Much better accommodation for cheaper just a few doors up. Wifi poor. Outdoor seating area from kitchen filled with broken benches! Staff are incredible though and do the best they can despite being spread so thin!! Nightly bbq worth the money if you don't mind a long queue and potentially standing to eat!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Lut 2016
5.1

No soap or hand towels in the toilets in the dorms. Spa tub dirty. Luggage storage area filthy. Overall not clean. BBQ was not good and skimpy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • s-ketting
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Lut 2016
7.4

Just another Base hostel, but really nice there is a place outside to chill. Rooms are oke, enough space for bags etc.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Gru 2015
8.6

Ensuite shower room was a nice luxury, I also had the good fortune of having a whole 8 bed dorm to myself for 2 of the 5 nights I stayed here! I didn't use the hot tub or pool (they were very small and looked quite grubby) but this place is just across the road from the beach so what more could you want? The bar was friendly and quite busy most nights, plus they do a barbecue most nights as well, which is good value.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Gru 2015
10.0

Absolutely loved this hostel! SO CLEAN! And awesome staff! Wish I could have stayed for a barbecue, hopefully next time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2015
8.6

Friendly helpful staff. Single room with shared kitchen & bathroom fine

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.