Hostelworld.com

Barra Guest Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,477 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,477 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2
Barra Guest Hostel Located at Rua Recife 234, Barra, , Salvador.
Barra Guest Hostel
Brazil
Salvador Bahia 40140-330 Rua Recife 234, Barra
86% 1477
-13.0042232 -38.5262632
Barra Guest Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
8.9

I had a great experience staying at Barra Guest Hostel! The staff was beyond friendly, welcoming and accommodating. I would recommend to any traveler who wishes to be close to tourist sites, the Historic Center, beaches and night life!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Kwi 2016
6.0

Good looking staff but there is nothing going on at the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Kwi 2016
10.0

Das Hostel liegt in einer Seitenstraße. Das Personal ist sehr freundlich uns hilfsbereit . Alles ist gut zu erreichen . In 5 Minuten ist man am Strand wo sich alles abspielt (Restaurants ). Der Buss in die Altstadt hält gleich um die Ecke und die Endstation ist mitten in der Altstadt . Das Frühstück ist gut der Saft kommt nicht aus dem Tetrapack. Das coolste an dem Hostel ist,in das obere Bett gelangt man über eine Treppe . Uwe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Kwi 2016
10.0

Staff great, location great, big lockers , ace breakfast very social nice and chilled with comfy beds and hot showers Great little hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
10.0

Fiquei 4 noites e só pude observar vantagens no hostel. O ambiente, a localização, limpeza, segurança, café da manhã, Wi-Fi , simpatia e prestatividade dos funcionários e 100%. Não posso deixar de mencionar que o valor pago pelo serviço é excelente. Melhor custo beneficio! Não existem pontos negativos. Sai muito satisfeito com tudo. Recomendo muito a estadia no barra guest, ou em algum hostel que fique nesse bairro que com certeza é o mais completo e seguro de salvador.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lucianoaraujobhz
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
9.7

O Hostel possui um ótimo ambiente, o café da manhã é muito bom, os funcionários são receptivos e agradáveis. As camas são reforçadas (beliches em metal) e possuem armários, iluminação e tomadas individuais. Banheiro limpo e espaçoso. Chuveiro quente. A localização é ótima, perto de bancos e supermercados, além de ficar a um quarteirão do ponto de ônibus que vem direto do aeroporto. Excelente. Ótimo custo benefício. Recomendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
7.4

Muy buena nuestra estadia, bien ubicado y con todo lo necesario como para sentirse en casa

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Mar 2016
8.3

Great beds. Aircon gets turned on a little too late but it's an overall great place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • FrederickRuoff
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Mar 2016
9.1

The hostel is located in the safest area. Supermarkets and banks are really close. The beach is approximately 10 mins away. The hostel has a book with all informations about Salvador therefore don't worry about organizing any trip. The stuff was so friendly and helped us with all of our questions, they even let the breakfast made earlier because we were doing a day trip! The breakfast is also really delicious. Check out the free Calpirinha time from 18:30-19. I would definitely go here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Mar 2016
5.4

Vibe was very clicky, some staff were really helpful and some really weren't. Our area of the room had no fan or aircon and was significantly hotter than a metre away in the rest of the room. Toilet seat was broken. No maps of the area available. There were no communal showers or toilets only one per room, which meant long waits.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.