Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Barra Guest Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1559 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1559 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • hanna_mel4695
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2017
9.4

Amei o Barra Guest. O ambiente é ótimo e os funcionários nos acolheram muito bem. Ele fique perto de tudo e conseguimos ir a todos os lugares sem dificuldades. Super recomendo e pretendo voltar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
10.0

Amazing staff Amazingly owne Clean Secured Perfect location Just like home

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
9.4

Very good and o would stay there again next time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 34 Recenzje
11 Lut 2017
8.6

Almost only foreigners stay at this hostel. Air conditioning and fan in the room, that's good for Salvador. Lockers under the beds. Breakfast ok. They could replace some objects/ furniture to look newer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lut 2017
10.0

Brilliant hostel. Everything you could need and a short walk from beaches and supermarkets etc. Really easy and quick bus journey into the city centre. Would stay here again for sure. Special thank you to the staff for being so nice and helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
7 Lut 2017
10.0

I had amazing time there and everyone there is helpful and nice. I made many moments with amazing people 😊 Sam

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ronny730
  • Izrael, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
10.0

Probably the best hostel i've been in for the past two month that i'm traveling. The location is excellent- 10 minutes walk from the beach and 5 from the shopping mall, the staff is super nice and welcoming and the overall atmosphere is amazing! The rooms are spacious and orgenaized, and it's been cleaned everyday. A real value for money. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
4 Lut 2017
9.1

We just stayed one night here. It's a beautiful and safe hostel but the bathroom in our 6er dorm was not that clean. The staff was really friendly and although we had to leave next day early in the morning she gave us a little breakfast for the way!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Sty 2017
8.9

Good Hostel with nice staff. The rooms have plenty of space and are cleaned every day. The staff is very nice and speaks fluent english and german. We could not have felt more safe in this place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
23 Sty 2017
10.0

Staff and volunteers were awesome, nice atmosphere to meet people and rooms were clean with spacious bathrooms. Security is very good and the hammocks are amazing, would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

It was great to have you with us! Trust me, the nice atmosphere was also created by you. Thank you so much for choosing Barra Guest Hostel for your staying. We hope do hope to see you again :=)

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.