Hostelworld.com

Barra Beach Club Oceanfront Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1,145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1,145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1
Barra Beach Club Oceanfront Hostel Located at Servidao da Prainha, 122, Barra da Lagoa, Florianopolis.
Barra Beach Club Oceanfront Hostel
Brazil
Florianopolis Santa Catarina 88061240 Servidao da Prainha, 122, Barra da Lagoa
92% 1145
-27.5746578 -48.4211682
Barra Beach Club Oceanfront Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
9.1

Great staff and location, met some great people too.they were all helpful,.you can rent snorkel and wetsuit for free definitely a plus! Gabriel and Tiago were top.oh and I recommend also to do the scooter tour with Jes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Maj 2016
8.9

Nice comfy 4 bed dorm with shelves, plug and light by bed. Enough bathrooms though 1 shower was cold when we were there. 1 min walk down to small quiet beach which you can swim in. Friendly staff, relaxed atmosphere. Laundry service operated by company outside of hostel but they pick up and drop off to hostel. Barra da lagoa is relaxing but not a big busy place - somewhere to chill.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Maj 2016
9.4

Excelente ubicación y ambiente. Disfruté mucho mi estadía y el staff fue excelente. La playa está muy cerca y además está ubicado en la Barra da Lagoa que es un lugar con fácil acceso al transporte público y es una playa excelente. Las habitaciones tienen lockers, conectores y luz. Si debería mejorar algo sería que el servicio de WiFi llegue a las habitaciones y además que necesitarian considerar una renovación de las sabanas y toallas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • LucasGuilherme
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Maj 2016
9.4

Gostei mt da minha estadia no Barra Beach, superou minhas expectativas referente a Hostels. Foi a primeira vez q me hospedei em Hostel. O quarto organizado, banheiro amplo. O q mais gostei foi do chuveiro, qtas vezes fiquei em hotel/pousada e apanhava para água sair quente do chuveiro, aqui não tive esse problema, café da manhã MT bom. Adorei a experiência e voltarei com certeza falando inglês haha. Mt obrigado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2016
9.7

Melhor hostel que eu já fiquei na vida!! O lugar é paradisíaco. Os funcionários são muito prestativos. O clima do hostel é ótimo. Todas as noites tem caipirinha liberada, opções de jantas e festas. O café da manhã é incrível e com uma vista maravilhosa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
10.0

Brilliant location, possibly one of the best in the area, nice view of the Ocean from reception and I could really wake up hearing the sound of the waves.Staff is extremely nice and helpful.An extraordinary special mention goes to the food:ability,fantasy and dedication of the cooks (Italian, Argentinian&Brasilian) create amazingly tasty dishes. Events are organized for both days and nights, sadly they require a minimum of participants, so they are highly dependent on the other guest attendance.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
10.0

Barra Beach Club was the best hostel I have ever stayed at. The location is very nice its like a little paradise, with the private beach and the open areas of the hostel. The employees of the hostel are very friendly and helpful and as its no hostel chain the most of them work there more than 5 years and will stay there for a longer time. The owner of the hostel is a creative personality that built the hostel on dreams and wishes for the his guests. Everyday they offer great tours.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
22 Kwi 2016
9.1

Good location, good facilities, great atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.4

Great place to stay! The location is great, near to the Beach. The staff are really friendly and always try to help you giving you directions and suggesting trips you can make.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.9

recomendo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.