Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Barra Beach Club Oceanfront Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,226 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,226 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
Barra Beach Club Oceanfront Hostel Located at Servidao da Prainha, 122, Barra da Lagoa, Florianopolis.
Barra Beach Club Oceanfront Hostel
Brazil
Florianopolis Santa Catarina 88061240 Servidao da Prainha, 122, Barra da Lagoa
91% 1226
-27.5746578 -48.4211682
Barra Beach Club Oceanfront Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
9.7

Hostel muito bom, funcionários excelentes, comidas e bebidas muito boas, vista para o mar top!!! Uma pena que em dois dias da minha hospedagem houve falta de energia na região devido um ciclone subtropical. Voltaria com certeza ao Hostel !!! Valeu pela estadia!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
28 Lis 2016
10.0

Probably one of the funnest places I've stayed

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Lis 2016
9.7

This place is amazing!!!! The best hostel in florianopolis by far! Everything about this place is awesome! Only thing was the wifi wasn't very good at all, but that's only a small issue compared to how good the rest of our stay was, we extended our stay twice, breakfast is great, -!: the bar food is amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
9.7

Super gelegenes Hostel in entspannter Atmosphäre, aber auch für Party-Gängrr geeignet. Tagsüber werden Touren angeboten, abends gemeinsame Clubs aufgesucht, für diejenigen, die mitgehen möchten. Es gibt eine Bar, in der es leckere Caipis und tolles Essen (Preis-Leistung ist wirklich sehr fair; große Portionen, Top Qualität) gibt! Einfach mal ausprobieren. Man macht nichts verkehrt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lis 2016
10.0

Very good hostel all round whould defo stay again. Location is amazing....you wont get board of the view.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
10.0

I have stayed here several times wonderful staff as ever with its wonderful view over Prainha never tire visiting for a few days.A special thanks to chefs Laura & Manzuki who also run the bar with a variety of cocktails at reasonable prices.Just in passing I mentioned one of my favourite Asian foods & they went to the trouble of recreating it Brazilian style just for me & it was great-amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
10.0

Perfect hostel! Great environment and activities every day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lis 2016
10.0

Best hostel I have been to in SA: great breakfast, great view, great fun!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
30 Paź 2016
9.7

Worth every penny as you're guaranteed to meet great people and really enjoy the hostel. Location at first seems tucked away but it's perfect as you'll be blown away by the view. The in-house restaurant is great, the bar mixes up some good caipis and the staff are absolutely amazing. Definitely the best hostel in Barra Lagoa, and probably the best in Floripa for atmosphere and fun. Highly recommend and will be back one day soon. Partha

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
10.0

Excelente Hostel, super recomendo! O bar que fica junto ao Hostel é ótimo, a comida e a bebida são sensacionais. Os funcionários são muito atenciosos e gente boa e a vista do lugar é demais. Parabéns!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.