Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Barra Beach Club Oceanfront Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1329 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1329 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Kwi 2017
9.1

Super good hostel all round. Really helpful staff and they have like 7 cats and like 2 dogs, literally amazeballs. This one kitty was so cute and snuggled up to me by the sofa and started purring and stuff. So cool! The dog likes scraps and I gave him loads of food coz he was a cutie. They rent out surfboards for free and the breakfast is one of the best we've had. I literally love cats and dogs. For realzies! Can't wait for 2 dogs for ourselves and call them spud and satsuma! Cool names right?!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
15 Kwi 2017
9.7

Great hostel, food is good and fair price. Alcohol is "cheap". Saludos a Laura y al chef japones. There are always cats and dogs walking around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
8.3

Muito bom hostel !! Ambiente muito agradável e o restaurante muito bom. O único problema foi a acústica do quarto privativo que como fica em cima da Cozinha e da mesa de sinuca e da recepção , acaba ouvindo o barulho.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
10.0

Excelente !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Kwi 2017
9.4

Muito bom o hostel, ambiente bem animado e ótima localização, com uma bela vista para a praia da Barra. A equipe prepara passeios de dia e de noite, e um diferencial é o jantar, muito bom por um preço bem razoável. Apenas ficar atento que não é possivel chegar de carro no hostel, precisa de mais uns 5 minutos a pé desde o local de estacionamento.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
10.0

Really enjoyed our stay here, was in a great location overlooking the beach. Breakfast was very generous and staff were so friendly and remembered our names and made sure we enjoyed the food and drink. Also, the food, the food is amazing and such good value, tacos and salads that you'd pay well for in any restaurant are half the price. We would book to go back in a heartbeat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • azzacalvin6170
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 60 Recenzje
11 Kwi 2017
8.9

Really good hostel. Some of the best views from the bar/breakfast. The room I was in was far too small for 4 people. Luckily I was with 3 friends in a 4 bed dorm otherwise it would have been really shit. Would recommend it as a place to stay just don't expect a lot of luggage space

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your nice comments about our hostel. About the size of the room you reserved, I don`t know, should I give the exact measurements of each room? The luggage space allocated to each person? No one has complained about the room size. Sorry it was not as spacious as you and your friends are accustomed too, but don`t call it crap my friend. That`s just BAD English... Take care, JIM

  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Kwi 2017
9.4

Our stay at Barra Beach club was really good! It's close to the beach, and it's really nice that you can borrow surfboards for free. The food at the restaurant/bar was amazing, we ate all of our meals here. Staff is nice and helpful :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
10.0

Super Aufenthalt!!! Wahnsinns atmosphäre!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
10.0

Michel, Laura, Mary, and the entire Barra Beach staff are simply amazing. The food is incredible. The people are super friendly and fun. The surroundings are beautiful. If you're going to Floripa, stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.