Hostelworld.com

Baroque Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 550 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 550 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
Baroque Hostel Located at Dózsa György str. 80/A, , Budapest.
Baroque Hostel
Hungary
Budapest 1071 Dózsa György str. 80/A
82% 550
47.5098383 19.0816211
Baroque Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
7.1

Auberge de jeunesse très agréable. Le prix de la chambre est sans doute un peu chère pour sa situation... Beaucoup de lumière, de bruit et peu de place. Le personnel de cette auberge est vraiment très sympa et toujours prêt à nous aider dans nos démarches. J'y retournerai!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Kwi 2016
9.7

Amazing amazing amazing! Ive been traveling a lot as a student and I always compare the hostels I stay in, but this was increíble, the best one ive been to so far. Its súper clean, its very easy to find, the staff if so so nice and kind, it is very clean, its like they think about everything you need, even the smallest things, to make you confortable! Great stay! Recommended 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
10.0

Very good hostel. It was nice to stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Kwi 2016
4.9

We booked a twin room but the room itself was not in the hostel it was in a separate building round the corner. This was not made clear when we booked and we expected to be staying in the place featured in the description and photographs. The room was in a windowless apartment with a very strong smell from the neighbours cooking which did not go away the whole time we were there. The mattress on one of the beds was so uncomfortable, I could feel every spring digging into my back. Bad experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
9.4

The staff were very accomodating and friendly. I felt at home at the hostel. I can use the kitchen and cooked my own food. It was really great being there. The location is not far from the Metro Station and the bus Station to go to the City.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Mar 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

W nocy pokoje są bardzo głośne, facet na moim pokoju chrapał całą noc, czułem go w moim uchu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Lut 2016
8.9
Przetłumaczone przez Google

Dobry tani hostel w doskonałej lokalizacji. Bardzo łatwe do znalezienia i blisko przystanku autobusowego i stacji metra Hősök tere. W pobliżu Placu Bohaterów i naprzeciwko hostelu po drugiej stronie ulicy jest dużo duży parking, gdzie można zaparkować samochód za darmo. Pracownicy schroniska był bardzo pomocny. Facet, który był tam pokazał nam cały obiekt, a do szczegółów wyjaśnił metra i autobusów dróg i najważniejszych rzeczy na mapie. Hostel jest czysty, łóżka były wygodne. Ściany w pokojach są cienkie, dzięki czemu można usłyszeć bliźniego zbyt wiele

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lut 2016
7.4

i applay to stay there one night , but than i decide to keep my self in Budapest a few more night! so i stay in all 4 night's ! i had a really great time there with the staff very helpfull in all!! the hostel it's not really in the center city but easy to get there by metro! yellow metro M1 to Horesok!! than go on you right side, keep walking streight around 400 metres and you see the small sign baroque)))! purple colour!! get into to the alley at the end there is the hostel!!Enjoi

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Lut 2016
6.9

The hostel is located quite far from the city centre, but very close to Szechenyi bath. We slept in double bed private room, which was very small, but it was ok for short-time stay. There were some problems that disturbed us - we could hear everything, every movement, every step. There was not proper window, which we couldn't open to let some fresh air in. And also, there was a window to the hall, where the light was on whole night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Lut 2016
10.0

I did really like the Hostel. The personal was very friendly. Have booked it such as its not far away from Secheni Bath. The place where its located is really great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.