Hostelworld.com

Barmy Badger Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 788 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 788 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
Barmy Badger Backpackers Located at 17 Longridge Road, Earls Court, London.
Barmy Badger Backpackers
England
London London SW5 9SB 17 Longridge Road, Earls Court
87% 788
51.4938223 -0.1956510
Barmy Badger Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
10.0

Great stay. Hostel is very comfortable. Location is very central and close to tube. The staff were awesome, very welcoming and super friendly. All the sports channels and fast wifi a major plus!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
9.7

The hostel has very helpful staff and 4 person girls dorm was clean and comfortable I had good wi fi in the room as well as power points in the bed good thinking Barmy badger I will be back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
9.1

This hostel was easy to find from the Train Station and the staff was unbelievably kind and helpful. The room we stayed in was small, but spacious enough for the amount of time we were in the room. Overall, we had a great experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
7.4

It's an old building with very poor sound insulation. It was fun staying there but I wouldn't advise for neat freaks.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Maj 2016
5.4

Drunk people in the room every night. Impossible to sleep. Deep cleaning of the room is needed!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Paragwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
4.6

El ambiente es bastante informal, pero uno de los recepcionistas no fue tan cordial. En un momento que estabamos esperando se largo un eructo super ruidoso y la verdad que no me dan asco esas cosas, pero no esperas escuchar eso del recepcionista de tu hotel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Maj 2016
10.0

Delicious breakfast, great clean rooms (we even had a TV in ours!), nice bathrooms, super friendly staff, and the cutest dogs!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Maj 2016
6.9

I booked an ensuite, but the shower room was extremely small - even hard to get in & out. I could barely move to wash myself during shower. The room is also very small. You can take about 4-5 steps in the room. The baggage locker was broken, so I felt kinda unsafe. The only good thing was the kind staff and the proxmity to victoria station.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
9.4

The location is perfect, 5 minutes walking to Earl's court tube station. The place is clean enough and it is cleaned often by the staff. Kitchen huge with many choices for breakfast. The overall price is a bit high considering it as a hostel but London is expensive so the price is in the average for that city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Kwi 2016
8.9

Good location, close to Earls Court station. Staff were friendly and helpful! Would stay there again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.