Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Barmy Badger Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1064 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1064 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Cze 2017
8.0

Good simple hostel well located in earls court with good access to everything in London. Staff was very friendly and helpful. Only thing to note is the neighborhood is vey busy Friday and Saturday nights and the noise can go into the morning hours.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Cze 2017
9.1

Nice staff, worth the money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2017
10.0

Great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • charlie_su
  • Tajwan, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2017
9.7

Friendly staff, clean room and really comfortable place to stay over.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2017
9.4

Wonderful, cozy little guesthouse with spacious rooms, a lovely large kitchen for cooking and socializing, and very clean, well-kept bathrooms that stayed hot. Huge storage lockers had a safe inside for your valuables -- super convenient and unique. Close to supermarkets, eateries and the popular Earl's Court metro stop. Friendly, helpful staff. Breakfast is basic toast and jam but still appreciated. A lovely stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Cze 2017
10.0

얼쓰코트역 바로 근처라 관광지 이동하기 용이했어요. 호스텔 많이 몰린 소호 쪽보다 오히려 조용하고, 늘 사람이 많아 안전하게 느껴졌어요. 목재 침대지만 베드버그 전혀 없었고 침구도 깨끗합니다. 엘리베이터가 없지만 짐 다 들어주셨구요! 숙소 바로 앞에 편의점도 있고 역에서 숙소가는 길에 식당 기념품샵 다 있어용.. 침대마다 콘센트랑 개인등 다 있고요 딱하나 여자분들 약간 불편하실게 욕실안에 콘센트가 없어서... 다들 잘때는 머리말리기가 좀 힘들어요. 저는 방 같이 쓰는사람들이 일찍 일어나서 움직이셔서 방 안 콘센트에 드라이기 연결해서 썼습니다. 그거 빼곤 다~~ 조아용♡♡ 아 조식은 빵 과일 씨리얼 정도로 먹을 만 했습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2017
9.1

I just recently stayed here (June 2017) and really enjoyed it. I had a double bed, en-suite and TV in my room, which for a hostel was really good. I have stayed in many hostels and this was by far one of the best. The reception team where amazing always willing to answer questions or offer suggestions. It is a little out of central London but easy 5 minute walk to station and 10 minutes via the tube. Lovely area to stay with Kensington High street only 10 minutes walk. Would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Cze 2017
8.6

I like the fact that they keep the toilet outside the room while the shower room inside. I guess I just didn't like my room was kind of half-underground, and there were people right outside the window, talking all night long making me unable to sleep.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • bb_lkh
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Cze 2017
9.1

얼스코트 역에서 5분 정도 거리에 위치함. 역 입구 쪽에 타디스 세워져있음ㅋㅋㅋ사진 포인트니 꼭 사진 찍고 갈것. 숙소로 가는 길목에 식당이나 식료품매장, 은행이 있음. 숙소는 방으로 가는 계단이 조금 가파른 것 빼고는 딱히 불편한 점은 없었음.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2017
8.9

Front desk folks were very helpful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.