Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Barcelona Pere Tarres Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1600 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1600 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • marionezzahiri1381
  • Holandia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2017
7.4

Wij waren hier 1 nacht vanwege een voetbal wedstrijd van Barcelona. Met ons nog veel andere mensen die hier 1 nacht voor de voetbalwedstrijd verbleven. Wij sliepen met ons gezin op 1 kamer met 4 andere mannen. Achteraf voelde ik me toch niet echt prettig met andere mannen op 1 kamer, zou het niet zo snel nog een keer doen. Badkamer was eenvoudig en niet superschoon maar goed genoeg voor 1 nachtje. Bedden lagen wel lekker. kluisjes op de kamer groot genoeg voor de koffers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Sie 2017
9.1

The location is perfect! We would come back if they had air conditioner. The hostel was clean and they were a lot of young people :) i definitely recommend this hostel when you aren't afraid of a hot and sweaty room ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Sie 2017
9.1

It was worth the price especially when staying for more than 2 nights. I stayed 5 nights. The morning staff are helpful but the night staff are okay. One of the night staff is very helpful and quite in attending while the other one takes his time and flirts with girls. Overall it wasn't a bad experience and we enjoyed it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2017
9.1

Very safe and nice hostel. Breakfast quiet convenient for hostel standarts.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Sie 2017
9.1

Equipe de funcionários muito proativa para ajudar com quaisquer tipo de informações. Café da manhã top, só não gostei de detalhe que vc não pode repetir, precisa pegar tudo o que vai comer de única fez, o que na grande maioria acaba causando desperdício.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2017
6.6

Il posto non era niente di particolare, come invece si intuisce dalle foto. L'atmosfera, almeno quando ci siamo state noi, ovvero intorno ai primi di agosto era un mortorio. Non c'era un vero e proprio spazio in cui socializzare, se non la hall. Il grosso problema in realtà è stato dato dalla scelta di mettersi in una stanza mista e di avere, senza saperlo, i bagni direttamente nella stanza, in comune. Eravamo 4 ragazze e ci siamo trovate con 3 ragazzi.. insomma il bagno è stato un disagio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
31 Lip 2017
7.1

La chica Argentina que esta en recepcion es una grosera, falta un poco mas de aseo en los baños por lo demas muy buen lugar

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2017
5.7

Far far away from city centre. Pay more instead of this hostel and stay city centre.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2017
6.9

Deberían poner en las habitaciones cortinas.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Lip 2017
8.6

Great place to sleep for the night and good selection for breakfast. I wouldn't recommend this place to 20-something backpackers, but fantastic for families/younger travellers. Staff were very friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.