Hostelworld.com

Barcelona Pere Tarres Youth Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,411 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,411 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
Barcelona Pere Tarres Youth Hostel Located at c/Numancia 149-151, , Barcelona.
Barcelona Pere Tarres Youth Hostel
Spain
Barcelona c/Numancia 149-151
85% 1411
41.3888512 2.1331501
Barcelona Pere Tarres Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • sennygz2795
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
7.7

me parece bastante incorrecto que en una habitación de 8 personas sólo haya una ducha y que además no haya otros baños comunes que se puedan utilizar, con lo cual dificulta muchísimo organizarse con tiempo tiempo, en nuestro caso eramos 17 personas en dos habitaciones y por lo tanto tan solo dos duchas para los 17!! Al hacer la reserva no te informan de que sólo te dan dos llaves, una de cada habitación (repito, para 17 personas) y previo pago de un deposito de 20€ cada una Por lo demás bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2016
10.0

The best hostel I have ever stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2016
7.4

Was only here one night, but it was a very comfortable stay near the Barcelona Sants train station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
8.6

Um excelente hostel com conforto, uma boa localização, ambiente agradável e simpatia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Kwi 2016
9.4

la habitación y aseos estaban muy limpios y el mobiliario bastante nuevo. el personal es amable. La relación calidad/ precio es muy buena. Es ideal si necesitais alojamiento cerca de la estación santa. Caminando está a 10min aprox.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
10.0

Fuimos con un grupo de 6 personas a una habitación privada y realmente no tengo ninguna queja. Muy buen hostal, muy cómodo, seguro y limpio. Está a 10 minutos caminando de la estación Santa y a una cuadra de varias tiendas. El personal es muy amable y las habitaciones limpias. Además ofrece un desayuno con variedad de productos, que en relación al precio ningún otro hostal ofrece.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Kwi 2016
9.4

Nos alojamos tres días mi familia (7 personas ) en una habitación para 8 con su baño privado ,fue muy buena elección muy bien el estado de la habitación y las camas , el desayuno es muy bueno, los chicos de la recepción muy atentos la limpieza es buena , es muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
8.0

El lugar esta bastante bien haciendo una relación calidad- precio, esta ubicado en un zona segura, el personal es amable. Solo lo recomendaria para personas que no tengan problema con compartir habitacion con muchas personas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • dehino6437
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
29 Mar 2016
8.9

Nice and clean. i appreciate that the lockers lock with a personal key, so you don't need your own padlock. Better than many hostel in this price range.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2016
7.1

When they say youth hostel that is exactly what they mean. When my friend and I arrived the place was packed with children roughly 10 - 14 years old. If you are looking for a backpacking hostel and a place to meet other travelers I would not recommend it. On a plus side the staff was very friendly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.