Hostelworld.com

Barcelona Pere Tarres Youth Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
Barcelona Pere Tarres Youth Hostel Located at c/Numancia 149-151, , Barcelona.
Barcelona Pere Tarres Youth Hostel
Spain
Barcelona c/Numancia 149-151
84% 1404
41.3888512 2.1331501
Barcelona Pere Tarres Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Kwi 2016
9.4

Nos alojamos tres días mi familia (7 personas ) en una habitación para 8 con su baño privado ,fue muy buena elección muy bien el estado de la habitación y las camas , el desayuno es muy bueno, los chicos de la recepción muy atentos la limpieza es buena , es muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
8.0

El lugar esta bastante bien haciendo una relación calidad- precio, esta ubicado en un zona segura, el personal es amable. Solo lo recomendaria para personas que no tengan problema con compartir habitacion con muchas personas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • dehino6437
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
29 Mar 2016
8.9

Nice and clean. i appreciate that the lockers lock with a personal key, so you don't need your own padlock. Better than many hostel in this price range.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2016
7.1

When they say youth hostel that is exactly what they mean. When my friend and I arrived the place was packed with children roughly 10 - 14 years old. If you are looking for a backpacking hostel and a place to meet other travelers I would not recommend it. On a plus side the staff was very friendly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Mar 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Dobre przyjazna atmosfera, jedzenie było w porządku, było zapłacić 10 € na obiad i to samo na obiad śniadanie było zawarte w pierwotnej rezerwacji. Pokoje są czyste i łazienką z dobrymi szafek.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
7.4

Buen hostel calidad precio. Ubicación bastante buena. Todo en orden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Mar 2016
9.7

Muy buen hostal, muy cómodo y limpió todo. Además ofrece un desayuno con variedad de productos, que en relación al precio ningún otro hostal lo ofrece.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lut 2016
2.0

Do not call this hostel a youth hostel if there are children walking around. There should not be families walking around while young adults are trying to enjoy Barcelona. Also, they have terrible showers so be ready for that.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2016
9.7

Muy agradable y limpio. El staff fueron muy atentos y buena onda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sty 2016
9.7

I thought overall that the hostel was great! It was really nice to be able to keep my stuff there, even after we checked out and then come back for it later. The only criticism is that there was only one hot plate in the kitchen so when there were more than 4 groups wanting to cook, only one could go at a time which took an extremely long time. Other than that, the hostel was very nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.