Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Barcelona Central Garden

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 639 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 639 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
Barcelona Central Garden Located at C/ Roger de Lluria 41, Principal, , Barcelona.
Barcelona Central Garden
Spain
Barcelona Barcelona 08009 C/ Roger de Lluria 41, Principal
95% 639
41.3925699 2.1693921
Barcelona Central Garden
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • tylerpatrick
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Gru 2016
10.0

The staff at Central Garden was friendly, informative and welcoming. It was great to be in a place near plenty of amenities, though just outside of the main tourist areas. Enjoyed my stay for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Gru 2016
10.0

I really enjoyed my stay at the Barcelona Central Garden Hostel. The location is very central, so you can reach everything by foot. The Rooms and bathrooms are clean, the hostel is the perfect place for a nice and quiet stay in the city. Most importantly the stuff is super nice and helps you find nice spots and good deals around the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
10.0

muy lindo hostel! a destacar el personal que es excelente! nos quedamos en habitación doble con baño compartido y todo era muy limpio y prolijo. se podía usar la cocina y áreas comunes sin problema. muy recomendado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lis 2016
10.0

Ostello consigliattissimo! Semplicissimo da raggiungere con il bus che arriva a Plaza Catalunya, poi da lì 10 minuti a piedi! Personale simpaticissimo e disponibile, la proprietaria ci ha aiutato molto dandoci indicazioni su come muoverci! Il martedì sera organizzano una cena in comune ed è una cosa molto curiosa e affascinante in quanto si riescono a conoscere altre persone di altre nazioni. Pulizia eccellente, bagni puliti ogni giorno, disponibilità di cucina e Wi-Fi ogni piano. : Torneró!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
10.0

Great cosy place to stay. It's near to the center (10 min of walk max), staff is very friendly, rooms are very clean and the hostel is very safe. Best hostel we have ever stayed at!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
10.0

The hostel was amazing. The staff make sure that you connect with other guest, they have activities for the guest and they even go to the bar with you. My friends and I loved this hostel, their food and we just had a great time. It was my first time in a hostel and I would highly recommend BCG. It was in a great location which speaks true to its name. When I visit Barcelona, I will stay at BCG again!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
10.0

Great place to stay! - stuff was very helpful and nice - has electric wires and shelves near the bed in dormitory - very clean and cozy - great location : 5 min walk to Rambla - have two cooking ovens

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
16 Lis 2016
10.0

everything was great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • alexandrasmolinska5454
  • Polska, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lis 2016
10.0

Great staff, great location,. The hostel is small and quiet,will definitely be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Paź 2016
9.4

Excellente auberge, très bon accueil et une localisation idéale pour un prix canon. La propreté est, j'oserai dire, irréprochable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.