Hostelworld.com

Barcelona Central Garden

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 534 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 534 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.3
Barcelona Central Garden Located at C/ Roger de Lluria 41, Principal, , Barcelona.
Barcelona Central Garden
Spain
Barcelona Barcelona 08009 C/ Roger de Lluria 41, Principal
96% 534
41.3925699 2.1693921
Barcelona Central Garden
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Maj 2016
10.0

Hostel super recomendable, muy amigable, nuy buen ubicado, siempre hay alguien para ayudarte. Tiene una terraza divina!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
9.4

The staff was incredibly helpful, the people I met were fun, the nights were quiet and easy to sleep through, and the location was very central. I can't imagine a better hostel for Barcelona!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
8.3

The place is very clean and there are individual bathrooms available.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
10.0

Great, friendly, clean hostel! The staff organized a picnic outing one night we were there and gave us great restaurant recommendations among other advice. My wife had never stayed at a hostel before and was a little nervous going in, but afterward said "I didn't think I would enjoy it but I had a really good time!" Would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
9.1

Me encanto la estadía en el hostel BCG. Los dueños y los demás empleados son super piolas. Nos tocó una room chiquita pero era cómoda. La ubicación muy buena. Lo recomiendo y volvería

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
8.3

The place was very clean and I felt safe leaving my things in my dorm room. There were lockers, so I could lock up my more important items. The rooms did tend to get hot and humid, making everything feel kind of damp, but that may be due to the Barcelona weather -- perhaps a dehumidifier would help. The location is amazing, right around the corner from the metro stop where a train runs directly to/from the airport.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Maj 2016
9.7

It's a great place with a marvelous atmosphere and staff! Definitely do not be afraid to join in their activities!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2016
10.0

Perfect, special thanks to Gabriel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2016
9.1

Probably the cleanest hostel I have ever stayed in. Staff is super nice and I like the location. The only thing I would say is that you don´t really need a T-10 card if you are in Barcelona for a few days. It is small enough to walk to everything. I wish the hostel hadnt told me to purchase one, but it is mostly my fault since I enjoy walking everywhere in a new city. But great hostel! If I make it back to Barcelona I will definitely stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
9.4

This was our first time staying at a hostel and we had such a great experience with BCG! They helped us get around the city since we were visiting Barcelona for the first time and the staff was great! Definitely recommend this Hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.