Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Barcelona Central Garden

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 720 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 720 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Arabia Saudyjska, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Sie 2017
10.0

Nice hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
9.7

Foi minha primeira experiência do hostel, porém acredito que não posso pedir mais, os funcionários foram atenciosos, inclusive sem eu pedir o que me recebeu ficou 15 minutos me falando sobre os pontos turísticos! Na primeira noite fizeram uma janta de confraternização! Tudo otimo, Wifi no quarto, tomada em cada cama e ar condicionado funcionando! Água quente e fria! Geladeira e coZinha se quiser utilizar! Se voltar a Barcelona com toda certeza volto lá!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
10.0

This place was amazing. Loved the staff, location, and our room. Highly recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Lip 2017
10.0

One of the BEST hostel experiences i've ever had. Superrr friendly staff, super clean and pretty hostel. The owners are veryy sweet and very helpful as well. A bit strict curfew-wise (no noise after 10:30 pm, but it's only to respect the sleep of others and the neighbours), so it's all good. Complementary coffee and tea. Great place to meet great people! They often organise outings (flamenco night, cooking night) No negative comments. Don't hesitate, just book! You won't regret it, promise!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2017
10.0

When we arrived at the Hostel we were greated with friendly smiles and very outgoing friendly staff members, who went through all aspects of the Hostel, where to go what not to miss, discounts etc. We had a private en suite bedroom which was perfect. Towels were provided. The staff had put together a night out to a restaurant and a Falaninco show. we met 2 lovely Americans who we plan on staying in touch with. Location is perfect, very easy to get around and in the centre of everything

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2017
9.4

My best ever hostel experience,,,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2017
10.0

We were lucky enough to stay at Barcelona Central Garden Hostel for 5 nights in a private twin room with ensuite. The room was perfect. The staff were amazing, very helpful and friendly. I would recommend the hostel to anyone travelling to Barcelona :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
10.0

Cet hostel était charmant, très propre, très calme sans être ennuyeux! Les employés nous ont donné plein d'indications, de suggestions et de conseils pour découvrir Barcelone! Ils étaient toujours disponibles et faisaient TOUT pour nous mettre à l'aise! Merci encore! L'hostel est situé dans un magnifique quartier et la plupart des endroits du centre-ville sont accessibles à pied (sinon, ils sont très bien déservis par le transport en commun). Je recommande fortement cet endroit!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Lip 2017
9.7

일단 직원분이 정말 친절해서 기분좋게 여행시작할 수있습니다. 까탈루냐광장에서 10분, 사드리다파밀리아에서 15분이면 가는 중간지점에 위치해있기 때문에 둘다 걸어다닐 수 있습니다. 하지만 난 무조건 까탈루냐광장에서 가까워야한다 하시는분들은 광장 근방에 숙소가 괜찮겠네요. 숙소 치안은 나쁘지 않은 편입니다. 완전 북적북적한 길가는 아니지만 버스도 많이 다니고 근처에 펍도 있고 바르셀로나 자체가 치안이 아주 나쁜나라는 아니라서요. 룸컨디션은 진짜 깔끔했습니다. 개인전등, 머리맡 작은 선반 등 있구요. 개인락커에 키가 배정되기때문에 분실위험도 적고 24시간 리셉션이라서 편했어요. 밤에 뭐 에어컨 온도좀 줄여달라고 할때도 좋았구요. 아, 에어컨 잘 틀어줘요 추울만큼 ㅋㅋ. 로비에서 밥 만들어먹기도 수월했습니다. 일단 직원들이 매우 친절하고 심지어 거기 청소하시는 분이나 사장님처럼 보이시는 분들도 다 친절해서 큰 점수 드리고싶습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Lip 2017
9.4

Nice location only about 10 min walk to Placa Catalunya and convenient to get to the metro. Hostel staff were very nice and gave good suggestions of things to do. Some solo travelers as well as families staying at the hostel. Nice to have A/C in the rooms during the summer as this made them much more comfortable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.