Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.5
Banghoek Place Located at 193 Banghoek Road, , Stellenbosch.
Banghoek Place
South Africa
Stellenbosch Western Cape 7600 193 Banghoek Road
86% 191
-33.9286906 18.8703489
Banghoek Place
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Lip 2016
8.9

Overall good hostel. We didn't realise how far it was from the train when we arrived and ended up walking for ages with our big bags. Our fault for not looking, so just make sure you get a taxi! Staff were friendly and helpful, gave us a map and explained where everything was. They even dropped us back to the train station when we left as an apology cause the wifi was down and we couldn't get an uber (seemed to be down in the whole town though, so not their fault). Shower a bit on the cold side

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
25 Maj 2016
8.6

Lloyd, who works at the front desk, was an awesome staffer. The atmosphere of the hostel was great with a nice mix of backpackers, students and we'll travelled peeps.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • ucantseeme_cena5133
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
23 Maj 2016
9.4

able to park our car in the garage safely. nice location set within the university. walking distance to the nearby shopping mall.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2016
8.3

Staff was very helpful. Fireplace was nice. There was no rocker where my 4beds dorm room was inconvenient.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Mar 2016
6.9

Rooms need mosquito nets over beds.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Mar 2016
9.7

Really nice place to stay. Looks a little bit "unfinished" inside, but that's not really a problem. Really nice staff. They booked a wine tour for us even though it was very spontaneously. Rooms are big enough. Would defenately stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • twwilko5617
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 60 Recenzje
10 Mar 2016
8.0

This is a good hotel. Some simples thing like lockers would make it better.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Mar 2016
9.7

Tolles Hostel mit sehr hilfsbereiten Mitarbeitern, leckeres Frühstück und insgesamt sauberer und moderner Zustand! Unbedingt an der Rezeption nach der Weintour mit Ian fragen - ne Menge Spaß für wenig Geld!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2016
9.4

große Küche und Kühlschränke. leckeres Frühstück gute Lage! leider keine warmes Wasser!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2016
9.1

Lovely setting with gardens at the front and back. Made very welcome. As a good room on the ground floor

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.