Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.7
Banghoek Place Located at 193 Banghoek Road, , Stellenbosch.
Banghoek Place
South Africa
Stellenbosch Western Cape 7600 193 Banghoek Road
80% 220
-33.9286906 18.8703489
Banghoek Place
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Lis 2016
4.9

Zimmer, Moskitonetz, Pool usw. Alles nicht sauber und die Toilette ein Graus. Es stank extrem nach mottigen Sachen. Für das was es bietet viiiiel zu teuer!!! Wenn es sauber wäre, wäre es im Rahmen. Aber so...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Lis 2016
9.7

Obwohl etwas außerhalb gelegen war dieses Hostel wirklich sehr empfehlenswert. Die Mitarbeiter lesen den Gästen jeden Wunsch von den Augen ab und sind wirklich sehr bemüht jedes Anliegen sofort zu erledigen. Anfangs waren wir uns unsicher, ob wir hier wegen den unterschiedlichen Meinungen buchen sollen, aber es hat sich in jedem Fall gelohnt. Leihautos können in der eigenen Garage untergestellt werden, das Hostel ist sehr sicher - wir haben uns sehr wohl gefühlt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Crunchie
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
10.0

Great atmosphere!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lis 2016
4.0

Leider wurden wir nicht besonders freundlich empfangen. Vielleicht hatte die Dame einen schlechten Tag, jedoch ist das keine Entschuldigung. Ansonsten nur kaltes Wasser und etwas abgerocktes Zimmer. Vielleicht hatten wir auch einfach etwas Pech. Jedenfalls war unsere Erfahrung dort eher negativ.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Lis 2016
8.3

We really enjoyed our stay at banghoek's. IT was all perfectly clean, Big kitchen and cosy communal area. We were really excited and the stuff at reception was great! The one thing that wasn't cool at all was, that when we came back from our daily activity, i missed 15€. I had all my belongings with me except one purse with only 20€ in it. It was Not to be seen in my bagpack, so someone hat to search after money.. I checked all my things, when we came back and by then, there were only 5€...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lis 2016
9.4

Banghoek Place is a very enjoyable and casual Backpackers. The staff is super friendly. The breakfast is luxurious. The pool is the cherry on the cake. Good to be there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
5.4

Chambres glauques, revêtement de sol et tapis sales, salle de bains minuscule, nombre de table dans la cuisine insuffisant, canapés des salles communes défoncés....... En conclusion backpackers mal entretenu et peu accueillant !

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Paź 2016
9.4

Perfekter Aufenthalt , mit Kind 👍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Wrz 2016
8.3

Bon accueil, souriant et prévenant. Chambre petite mais douillette avec le chauffage, dans un cadre pleine nature à conseiller l été car deck près de la Riviere dc froid en hiver austral.par contre, possibilité de faire un feu à l intérieur comme à l extérieur de la pièce commune.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Wrz 2016
6.9

If you're looking for a budget place in Stellenbosch, the Banghoek backpackers is definately good value for money. The 2p ensuite was brand new and very comfortable. And there are very cosy seating areas outside everywhere. However, the backpackers is quite a long stroll from town and at night it's not the best idea. Also, the girl working at the backpakers made some kind of snarky remark about me taking a taxi back from town, I did not appreciate that!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.