Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 250 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 250 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
6.9

3 Nächte dort geschlafen. Nach und nach wurde das Hostel immer dreckiger. Die Badezimmer waren irgendwann echt ekelig. Klopapier und Seife wurde nie nachgefüllt. Guter Platz zum Leute kennenlernen. Lage war okay. Man läuft 15 min in die Stadtmitte ca. Sehr gutes Frühstück inklusive!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
9.4

Fantastisch hostel! Super aardige mensen, ontspannen sfeer, schone en ruime keuken, ZWEMBAD met water van perfecte temperatuur, en de beste matrassen die ik ooit in een hostel heb gehad!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
9.4

Comfortable, safe, well located, and WiFi - and now that Uber is in Stellenbosch, this place is perfect.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
8.6

Bon rapport qualité prix. Jolie chambre avec grande terrasse. La ville est agréable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Sty 2017
6.3

This place is great in every respect but they do have a SERIOUS bedbug infestation in the lounge, on the big brown sectional couch. They say they spray regularly (I've seen them do it) but this isn't solving the problem. Other guests have been bitten head to toe, but I was fine -- I think the problem hasn't traveled upstairs to the dormitories. Unless they toss the couch and respray the hostel, or possibly close for a few days for a proper full fumigation, I wouldn't stay here!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Sty 2017
7.4

Basic B/Ps close to the university. Supermarket in walking distance. Not so much atmosphere but very ok when passing through for a night or two. Shuttle to bazbus worked well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
8.3

Great hostel, great staff, perfect for what we needed. Would definitely stay again and encourage others to also.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sty 2017
10.0

Wir waren zwei Tage im Banghoek und hatten eine großartige Zeit! Die Mitarbeiter sind sehr zuvorkommend und offen. Die Stimmung im Hostel ist einfach klasse und locker! Daumen hoch!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
8.0

We stayed two nights in a dorm and a third night in a private room. The dorm was cramped and the bathrooms dirty with flooded floors all the time. The private room was really nice though, as were all the hostel common areas downstairs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
9.7

Very nice staff! Great hostel with very nice garden and pool. The half day wine tour with Alan was amazing and really worth it:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.