Hostelworld.com

Banana's Adventure

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 865 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 865 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
Banana's Adventure Located at Calle Angela de Perotti s/n, , Huacachina.
Banana's Adventure
Peru
Huacachina Ica Calle Angela de Perotti s/n
88% 865
-14.0871724 -75.7646356
Banana's Adventure
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Maj 2016
9.7

A bit pricey but one night's stay gets you a free activity so that's good. Great bar, pool and lounge area. The restaurant is very reasonably priced and serves fresh, good food. Perfect place to meet other travelers and hang out in Huacachina, where there isn't a whole lot else to do!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2016
9.7

Cozy clean hostel with awesome food at a good price. Good location and fun dune buggy excursion.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Maj 2016
10.0

Great hostel. Decent tours. Good value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • waynetam688
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
22 Maj 2016
9.1

A bit pricey, although the inclusion of an activity / meal does somewhat offset the cost. All in all, a great hostel (with its own pool!). Very chill.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2016
9.1

Great hostel. Great location. A bit more expensive but it includes the sand buggy and boarding tour which was a blast. Eggs and fresh juice included for breakfast. Would recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
10.0

Bananas adventure was a recommendation from a friend who stayed with you. I am glad we took his suggestion because it was a great experience! We had a great private room and it was beautiful! The included excursion was a thrill :) Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
10.0

I wouldn't stay anywhere else in Huacachina! Staff was Amazing! They always called me by name. Food is yummy and the environment is wonderful!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2016
8.6

Really cosy feel to the hostel. Great area to chill and drink. Awesome bar. Great tours.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Maj 2016
7.4

Sin lugar a dudas, se trata del hostel con mas ambiente del oasis. Buena barra, buena música y el personal bien predispuesto a solucionar inquietudes. Ojo! No todo lo que venden es tal cual lo prometido. Por lo demás, muy bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Maj 2016
8.9

Stayed here for two nights. It's a great place to stay to meet other travelers in a relaxing environment (swimming pool, nice bar, new blocks covered in bamboo, ...). At first sight it's seems a little bit expensive but tours are included if you take a room above S/.86 so overall it's okay (breakfast also included). We've done the sandboarding with normal boards and it was really fun. Also we recommend the BBQ. Room & bathroom were clean but it mist something to hang our clothes/towels on.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.