Hostelworld.com

Banana Bungalow West Hollywood

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,009 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,009 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
Banana Bungalow West Hollywood Located at 603 N, Fairfax Ave, Los Angeles.
Banana Bungalow West Hollywood
USA
Los Angeles CA 90036 603 N, Fairfax Ave
87% 1009
34.0818283 -118.3617854
Banana Bungalow West Hollywood
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
10.0

Terrific!! I didn't participate in any of the activities but they seemed great. Pool tables and TVs. Rooms cleaned every morning. And you can't beat the price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
8.0

Yeah, great hostel and everything, sure. But the kitchen is loaded with styrofoam cups and bowls and paper plates and plastic cutlery! At a hostel! I stayed here on my first night back to the States in two years of travel in Australia and New Zealand, where every hostel is super environmentally friendly and having any sort of disposable crockery and cutlery would be out of the question. I was shocked. America is a strange place, my friends.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
9.1

Location was great!! Staff was always happy to help you with something.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
8.9

Perfect location for the Hollywood experience. Lots to do within walking distance. Met some amazing people too! Had a blast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
10.0

Had a nice stay !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Maj 2016
8.9

SO CLEAN! Very well kept restrooms! Quiet atmosphere and well supplied kitchen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2016
10.0

Muy buen hostel, tiene muchas actividades, el personal excelente y el ambiente también Las habitaciones son espaciosas y muy limpias. si volvemos a LA nos volvemos a hospedar en el hostel. Totalmente recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
9.7

Awesome hostel and great price. $30 w/parking per day is hard to beat. Great people from all over the world. My only suggestion to the staff would be to ensure that the $15 all-you-can-drink plus club event is managed better. My friend and I ended up having to pay a cover charge for Lure nightclub when we were promised free cover. They said there were too many guys in the group and cut us off from free cover.so let them know beforehand to expect a various ratio please!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
9.4

I enjoyed staying in Banana Bungalow. The staff was friedly, beds comfy, breakfast tasty and the party crazy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
8.9

Buen desayuno, un lugar ameno más bien para gente joven

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.