Hostelworld.com

Banana Bungalow West Hollywood

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 985 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 985 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
Banana Bungalow West Hollywood Located at 603 N, Fairfax Ave, Los Angeles.
Banana Bungalow West Hollywood
USA
Los Angeles CA 90036 603 N, Fairfax Ave
87% 985
34.0818283 -118.3617854
Banana Bungalow West Hollywood
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
7.7

good hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2016
8.0

It's always a pleasure to stay here! I've stayed so many times that I've lost count. Thanks again! And see you next year! :P

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
8.6

This hostel is AMAZING! Is a super fun hostel that provides with amazing activities and free stuff like bbq, shuttle to the beach and party. If I go back to LA I'll come back here for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
9.7

The hostel was very clean. I love the fact that the parking was free. For the location and the price, you can't beat it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 49 Recenzje
6 Kwi 2016
6.3

Good hostel but not the best location, the other bannana bungalow is located better. Staff are useless, breakfast average, they advertise loads of free stuff but there not really free. Workers need to find a way to promote more of a social atmosphere. Very clean though

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Kwi 2016
8.0

Great hostel for West Hollywood kind of area. Staff are super nice and helpful regarding activities. During my stay there it was a very age varying crowd there...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
7.7

Good location. Basic amenities. I had to kill a few cockroaches and that was the only downside.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Mar 2016
8.0

nice hostel. I want to be there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
9.4

Really great place to meet people and have a good time. The people there is really chill and it's easy to get to know people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
7.7

Fantastic hostel, great experience and lovely staff. Unfortunately let down by an extremely rude gentleman working the door at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.