Hostelworld.com

Banana Bungalow West Hollywood

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Lut 2017
9.7

非常好,员工非常热情,住一起的小伙伴也很nice,还有免费早餐,性价比极高。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
8.6

メルローズアベニューは近い。ショッピングするのにとてもいい場所。しかし駅やコンビニ、スーパーなどが無い。車がないと動くのに一苦労。ただスタッフや部屋、食事などは完璧。また泊まりたいと思うホステル。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lut 2017
9.1

Very social! Many Hostel activities and nice crew.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • james_siy7508
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Lut 2017
10.0

Great place to stay, very clean, large kitchen, great WiFi. Close to everything with helpful staff. And awesome social environment, hostel rubs daily events and shuttles Will stay again if ever back in LA

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lut 2017
8.9

Clean, comfortable and with a very kind staff. I don't have any doubt to stay there on my next visit :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sandrasw852104
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Lut 2017
8.0

Great place to stay, only thing is the water is not warm in shower and only one sheet for the bed not good during colder months other than that great place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
8.0

Lugar tranquilo y de fácil acceso

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Sty 2017
8.9

This is a pretty solid hostel, good WiFi, kitchen, outdoor areas, ping pong, pool, TV in the rooms, lockers, individual showers, good beds and organised activities every night. Could be cheaper, but hey it's America and you get what you pay for. You'll be happy here.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sty 2017
8.3

I would stay here again. Staff was helpful, desktop internet/computer and local calling was also helpful. I wish I had taken advantage of the shuttle parties to the west Hollywood bungalow. Nightly activities were fun and made it easy to meet others. Don't forget to cook up a storm in their more than adequate kitchen. Lockers in dorms were a nice touch. Used the 780, 217 and 218 buses, plus the bus on Melrose for downtown access. Great restaurants in the area including Canter's, AEK Ramen, etc.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2017
10.0

Beyond all expectations. They underplay how good it is as a hostel option, or even just a general option for staying a while in LA.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.