Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Banana Bungalow West Hollywood

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,175 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,175 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.5
Banana Bungalow West Hollywood Located at 603 N, Fairfax Ave, Los Angeles.
Banana Bungalow West Hollywood
USA
Los Angeles CA 90036 603 N, Fairfax Ave
85% 1175
34.0818283 -118.3617854
Banana Bungalow West Hollywood
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2017
9.7

Excelente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
10.0

Great hostel! superb atmosphere, awesome facilities, comfy beds!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
2.0

Horrible.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Sty 2017
7.7

When in LA it's VERY IMPORTANT to have your own car because the city is HUGE. From this hostel driving to Santa monica is almost one hour, downtown 30min, Hollywood 15min, Weho 10min. Beverly Hills 30min, Usually backpackers on a budget don't rent cars but a car (and uber/lyft) in this city is a really MUST. Look at the priceline app for cheap deals. This hostel has underground parking and is close to Weho which is the reason why I booked it. Nice stay, not so super clean but it's ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
8.3

Hostel world apply too much commissions and fee! Is better to book direct without Hostel world

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Gru 2016
7.1

Lots of bums around. Walking around at night not an option.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Gru 2016
7.7

Verry good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Gru 2016
10.0

very welcoming....clean...good people...good coffee ideal location to get anywhere you want to explore

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Gru 2016
8.6

Located in a quiet neigbouhood, one 10 minutes ride bus to Hollywood Blvd where the attractions are. Facilities are incredible.Staff are nice and funny. Like that they have activites for guests in the hostel, easy to socialize with others. But the atmosphere is a bit party-like, still hear the noice of the hostel actibity at mid night in the room, might not be suitable for children or whom want to be quiet.The lower storey of the bunk bed is to small, can't sit on the bed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Gru 2016
8.9

It could have been the best hostel I have ever stayed at compared to about 20 others if I had not seen the huge rat in the kitchen in my last night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.